Şimdi Ara

Türkiye'nin En Büyük Kampüsü? (Karşılaştırmalı ,Resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
61.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Herkes bu konuda yanılır alan olarak türkiyenin en büyük üniversitesi izmir yüksek teknoloji üniversitesidir her ne kadar alanını çoğunda bina olmasada en büyüğü odur.2. ise ege ünversitesi gelir ki o da içerisinde forum bornovayı izmir fen lisesini daha bi rçok şeyi barındırır.Ha dersenizki bulunduğu alan içerisinde en çok binaya sahip üniversite hangisidir o ODTÜ olabilir.

bida bak...senin için foto yükledim.

odtu arazisi 45km2 kampus + 30 km2 ormandan oluşur ve bu boyutlar nerdeyse nufusu milyona yakın ilçelerden daha büyüktür.Ayrıca en büyük dediğin iyte arazisi odtü arazisinin 1/6 sına anca yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: transverse

quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Herkes bu konuda yanılır alan olarak türkiyenin en büyük üniversitesi izmir yüksek teknoloji üniversitesidir her ne kadar alanını çoğunda bina olmasada en büyüğü odur.2. ise ege ünversitesi gelir ki o da içerisinde forum bornovayı izmir fen lisesini daha bi rçok şeyi barındırır.Ha dersenizki bulunduğu alan içerisinde en çok binaya sahip üniversite hangisidir o ODTÜ olabilir.

bida bak...senin için foto yükledim.

odtu arazisi 45km2 kampus + 30 km2 ormandan oluşur ve bu boyutlar nerdeyse nufusu milyona yakın ilçelerden daha büyüktür.Ayrıca en büyük dediğin iyte arazisi odtü arazisinin 1/6 sına anca yakın.

Alıntıları Göster
    Kampüsün yarısı dağ taş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sess!zZ

Alıntıları Göster
    Kocaeliyi metrekarelerle ifade edebiliriz heralde

Ama derli toplu sevimli bir kampüsdür. Ne de olsa okuyoruz kötülemeyelim
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

Orijinalden alıntı: lameKING

quote:

Orijinalden alıntı: kritios

2. sırada selçuk üniversitesi gelir herhalde

kesinlikle

Daha Hukuk Fakültesinin Kuzeyine, Yadamın Kuzey Doğu tarafına hiç gitmedim. Veterinerlik ve ziraat fakültelerinin yerini bilmiyorum. Lojmanlar filan da varmış daha.

Oralar Selçuk'un varoşları. Pek dolaşmamak lazım. Rivayet odur ki dolunay olduğu zaman kurt adamlar inermiş kampüse.

• quote:

Alıntıları Göster
    Babam Odtü Elektrik-Elektronik te çalışıyor ve bunun sayesinde odtü lojmanlarında oturuyoruz.15 yaşındayım.Odtü kendi içinde bi şehir gibi, özel şeyler hariç kampüs dışına çıkmamıza hiç gerek yok, kampüste herşey var.

Alıntıları Göster
    Koymayın şöyle resimler la . Ara sıra ciddi olarak özeniyorum. Geçen Koç Üniversitesi'ne gittik futbol sahası vardı bildiğin

Alıntıları Göster
    En büyük kampüs olmasıyla övünmek de ilginç tabi. İTÜ'nün eski rektörlerinden birine demişler hocam böyle böyle ODTÜ'nün kampüsü hayvan gibi o da demiş ki Taşkışla'yı satsam orası gibi iki tane alırım. Ve emin olun alınır. Tabi ben bunda da övünülecek bir şey görmüyorum o ayrı.

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Kocaeliyi metrekarelerle ifade edebiliriz heralde

Ama derli toplu sevimli bir kampüsdür. Ne de olsa okuyoruz kötülemeyelim

Alıntıları Göster
    odtü o mavi ile çizdiğin bölüm mü

o kırmızı ile çizdiğin bölümse 10/1 i kampüs gerisi dağ zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (dark) -- 29 Ocak 2010; 23:48:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kritios

selçuk üniversitesi'nin arazisinde rixos hoteli ve yarış atı yetiştirme çiftliğinide katarsak işin içinden çıkamayız

Hocam yarış atı çiftliği de mi varmış?

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Oralar Selçuk'un varoşları. Pek dolaşmamak lazım. Rivayet odur ki dolunay olduğu zaman kurt adamlar inermiş kampüse.

Genelde bizim yurda iniyorlar. (bkz: Atatürk öğrenci yurtları)

Bu arada bizim üniversiteden bir arkadaş var, iktisadi bilimlerde okuyor, forumdan o kadar yazdım bir tanışma organizasyonu düzenleyelim diye hiç ön ayak olmadı.
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NickimNeOlsun

yarısı değil %80 i falan zaten odtu arazisi içindeki gölü,ormanları ve doğal hayatı ile ünlüdür.

quote:

Bu arada bizim üniversiteden bir arkadaş var, iktisadi bilimlerde okuyor, forumdan o kadar yazdım bir tanışma organizasyonu düzenleyelim diye hiç ön ayak olmadı.

Kurtlar iner. Doğrudur.

Var öyle arkadaşlar ya. Benim de var bi kaç tane. Çağırıyorum gelmiyorlar.

Ya düzenleyeceğim de. Daha önce 1 kez organize ettim fiyaskoyla sonuçlandı kimse gelmedi. Bi ben bi de BSS gelmişti forumdan. Ben de bi daha yapmama kararı almıştım.
    Düzenleyin gelirim ben zaman uygun olursa sorun değil. Ama ben organize etmem.

Hem senin okulun bitmedi mi gitmeyecek misin memleketine? Ben bitirdim bugün finalleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 29 Ocak 2010; 23:56:17 >

• quote:

quote:

quote:

Kurtlar iner. Doğrudur.

Ya düzenleyeceğim de. Daha önce 1 kez organize ettim fiyaskoyla sonuçlandı kimse gelmedi. Bi ben bi de BSS gelmişti forumdan. Ben de bi daha yapmama kararı almıştım.

Hem senin okulun bitmedi mi gitmeyecek misin memleketine? Ben bitirdim bugün finalleri.

Alıntıları Göster
    akdeniz üniversitesi diye biliyodum ben onun durumu nedir peki büyüklükte

Semtimiz Erkekler Semti, Aşık Eder Herkesi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi, İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Bız
    KARAKARTALIZ

• quote:

quote:

quote:

Kurtlar iner. Doğrudur.

Alıntıları Göster
    Vay be bizim okulunkine baktım da 1000 dönümmüş ilk zamanlarda, şimdi genişledi daha da... 1000 dönüm de 1 milyon metrekareye geliyormuş. Bu kadar büyük olduğunu bilmiyodum doğrusu, gerçi kampüsün içindeki lokantalara yemek yemeye gittiğimizde derse geç kalıyoruz ama meğer harbi büyükmüş... Maltepe Üni Başıbüyük kampüsü bu arada.. (evet başıbüyük :D)

• quote:

Alıntıları Göster
    en büyük kampüs mü? ve 45km2 kampüs alanı?

dünyanın en büyük kampüsü Stanford University e aittir. 33.1 km2 olması lazım. ve bu kampüs şehrin ortasında ormanlık alan olmamasına rağmen bu kadar büyüktür. tamamiyle bina ve aktivite alanlarıyla çevrilidir. ODTÜ nün alanının birçoğu pasif durumdadır.

45km2 kare uydurma abartma bi rakamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: RocKMyC

dünyanın en büyük kampüsü Stanford University e aittir. 33.1 km2 olması lazım. ve bu kampüs şehrin ortasında ormanlık alan olmamasına rağmen bu kadar büyüktür. tamamiyle bina ve aktivite alanlarıyla çevrilidir. ODTÜ nün alanının birçoğu pasif durumdadır.

o resmi bir rakam ve bu rakama oran içindeki arazi dahil değildir.

http://www.odtu.edu.tr/about/misguide.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 30 Ocak 2010; 0:17:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYC

Alıntıları Göster
    evet bu büyük alan sadece her sene ağaç dikme şenliğinde yer sıkıntısı çekmememize yarıyor yoksa kampüs dışı yerlerinde bi numara yok ( olmasın bi zahmet, kampüsde bi yerden öbür tarafa gitmek bi dert zaten otostopcu olduk çıktık, ne hallere düştük )

"Bilgisizlerin geçtikleri mevkiye yaptığı fenalığı, yüzlerce aslan bir araya gelse yapamaz." Mevlana

• quote:

Orijinalden alıntı: ender53

En büyük kampüs olmasıyla övünmek de ilginç tabi. İTÜ'nün eski rektörlerinden birine demişler hocam böyle böyle ODTÜ'nün kampüsü hayvan gibi o da demiş ki Taşkışla'yı satsam orası gibi iki tane alırım. Ve emin olun alınır. Tabi ben bunda da övünülecek bir şey görmüyorum o ayrı.

taşkışla satılır mı be

Orijinalden alıntı: hashus1099

bu bizim üniversite, çok büyük değil aslında.

lisedeyken, eskişehirli arkadaşlar en büyük kampüs deyip duruyorlardı, ama odtü ormanı bana kalırsa çok daha büyüktür.

bir de hacettepenin bir kampüsü varmış çok büyük diyorlar.

vay anasını o üniversite sizin mi gerçekten

• quote:

quote:

quote:

Kurtlar iner. Doğrudur.

Hayırlı olsun, bizim vizeler daha devam ediyor, Çarşamba bitecek Cuma gibi ayrılırım Konya'dan. Organizasyonu senin yapman lazım yoksa yine hüsran olur. Bu sefer ben garanti gelirim. Dabbemre gelir zannımca üniversiteden gelen çok olur, özellikle seninle tanışmak isteyen çoktur.
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

quote:

Orijinalden alıntı: ender53

taşkışla satılır mı be

Ben de İTÜ'yü koyacam hepinizi dövecem

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.