Şimdi Ara

Türkiye'nin En Büyük Kampüsü? (Karşılaştırmalı ,Resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
61.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lameKING

quote:

Orijinalden alıntı: kritios

2. sırada selçuk üniversitesi gelir herhalde

kesinlikle

Daha Hukuk Fakültesinin Kuzeyine, Yadamın Kuzey Doğu tarafına hiç gitmedim. Veterinerlik ve ziraat fakültelerinin yerini bilmiyorum. Lojmanlar filan da varmış daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

Orijinalden alıntı: lameKING

quote:

Orijinalden alıntı: kritios

2. sırada selçuk üniversitesi gelir herhalde

kesinlikle

Daha Hukuk Fakültesinin Kuzeyine, Yadamın Kuzey Doğu tarafına hiç gitmedim. Veterinerlik ve ziraat fakültelerinin yerini bilmiyorum. Lojmanlar filan da varmış daha.

selçuk üniversitesi'nin arazisinde rixos hoteli ve yarış atı yetiştirme çiftliğinide katarsak işin içinden çıkamayız

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: emredici

o kadar arazide savaş tatbikatı mı yapıyorlar

odtü ormanlarında sevişiyorlar,yiyişiyorlar

ek$isözlükte, odtüde sevişebilinecek yerler diye yazı dizisi bile var.

gittim,gördüm sevmedim

odtü iktisat yazıcaktım vazgeçtim

iyi ki de yazmamışım.

Ankara da yaşayan bilir, hiç kimse İstanbul'dan ODTÜ'ye okumak için pek gelmez.

Çok nadir. Yaşanmaz burda,çekilmez.

ODTÜ 'ye okumak için gidilmiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa

Melih Gökçek neden sevmez burayı?

ODTÜ testler yaparak Ankara'nın suyunun kirli olduğunu tespit etmişti,Gökçek'de kampüsü yıkıp oraya yol yapmak istemişti.Böyle birşeydi galiba.
  • İlk 500 de iki üniversitemiz var.Benim bildiğim en prestijli ve güvenilir araştırmaya göre
    1-İTÜ
    2-BİLKENT

.NOKTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa

Melih Gökçek neden sevmez burayı?

ODTÜ testler yaparak Ankara'nın suyunun kirli olduğunu tespit etmişti,Gökçek'de kampüsü yıkıp oraya yol yapmak istemişti.Böyle birşeydi galiba.

Bizim dersane kurucusunun dediğine göre - sıradan bir adam değildir -

Zamanında Gazi Üniversitesi odtü gibi kampüs olarak tasarlanmış.Fakat Konya yolu planlanan kampüsün tam ortasından geçirilmiş.Şimdi bilenler bilir hukuk,tıp,eğitim,mühendislik fakülteleri ayrı ayrı yerlerde.Fakat hepside birbirine yakın sayılacak uzaklıkta.

Aynı şeyi şu anda ODTÜ'ye yapmaya kalkıyorlar.

• eymir gölünü belediye almaya çalışıyormuş ama
  • odtüden sonra en büyük dumlupınar diyebilirim. tellerle çevrili ve boş arazi fazlasıyla var inşaatlar devam ediyor halen. yeniden gsf yapıyorlar şato gibi bişey. kykyı merkez kampüsün içine taşıyorlar 2.dönem hizmete girecek. ayrıyetten özel yurt var kampüs içinde göl var. var oğlu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeRSeRi

Mesela makina mühendisliği bölümü Avrupa'da 1. sırada

yazışa gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Coffey -- 28 Ocak 2010; 14:06:02 >
  • Türkiyenin en büyük kampüsü Fırat üniversitesinindir Elazığın yani ve dünyada eğitim seviyesi en iyi 3. üniversite cambridge,horward ve fırat
  • ünv. amerika desteğiyle yapılmış olup , yurtlarının bina yerleşimleri Rusya'ya çevrilmiş namlu şeklindedir , yeni yapılan yurtlarda buna uygun olarak yapılmaktadır.Soğuk savaş döneminden kalma bi alışkanlık yap geç
  • Çizime bak! Or-An'ıbile ODTÜ yapmışlar. Google Maps'ten 39.877376,32.783203 koordinatını aratın ve harita konumundayken sarı ve yeşil renklerde olan ODTÜ arazilerini görün.

quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Herkes bu konuda yanılır alan olarak türkiyenin en büyük üniversitesi izmir yüksek teknoloji üniversitesidir her ne kadar alanını çoğunda bina olmasada en büyüğü odur.2. ise ege ünversitesi gelir ki o da içerisinde forum bornovayı izmir fen lisesini daha bi rçok şeyi barındırır.Ha dersenizki bulunduğu alan içerisinde en çok binaya sahip üniversite hangisidir o ODTÜ olabilir.

En geniş arazi ODTÜ'nündür. Haritada gördüğün her yer bina değil. ODTÜ ve Eymir ormanlarında, hatta Eymir Gölü'nde çeşitli organizasyonlar düzenlenmektedir. ODTÜ'den sonra da sanrım Anadolu Üniversitesi kampüsü geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

ünv. amerika desteğiyle yapılmış olup , yurtlarının bina yerleşimleri Rusya'ya çevrilmiş namlu şeklindedir , yeni yapılan yurtlarda buna uygun olarak yapılmaktadır.Soğuk savaş döneminden kalma bi alışkanlık yap geç

no ss no güven
  • Hogwarts gibi he ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

ünv. amerika desteğiyle yapılmış olup , yurtlarının bina yerleşimleri Rusya'ya çevrilmiş namlu şeklindedir , yeni yapılan yurtlarda buna uygun olarak yapılmaktadır.Soğuk savaş döneminden kalma bi alışkanlık yap geç

no ss no güven

Türkiye'nin En Büyük Kampüsü? (Karşılaştırmalı ,Resimli)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Çizime bak! Or-An'ıbile ODTÜ yapmışlar. Google Maps'ten 39.877376,32.783203 koordinatını aratın ve harita konumundayken sarı ve yeşil renklerde olan ODTÜ arazilerini görün.

quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Herkes bu konuda yanılır alan olarak türkiyenin en büyük üniversitesi izmir yüksek teknoloji üniversitesidir her ne kadar alanını çoğunda bina olmasada en büyüğü odur.2. ise ege ünversitesi gelir ki o da içerisinde forum bornovayı izmir fen lisesini daha bi rçok şeyi barındırır.Ha dersenizki bulunduğu alan içerisinde en çok binaya sahip üniversite hangisidir o ODTÜ olabilir.

En geniş arazi ODTÜ'nündür. Haritada gördüğün her yer bina değil. ODTÜ ve Eymir ormanlarında, hatta Eymir Gölü'nde çeşitli organizasyonlar düzenlenmektedir. ODTÜ'den sonra da sanrım Anadolu Üniversitesi kampüsü geliyor.

İzmirliyim yıllardır.Forum bornavanın fen lisesinin Ege'nin sınırlarıyla alakası olmadığını çok iyi bilirim iyi sallamışsınız yani.

• oran sitesi'nde oturduğumuz zamanlarda, orta okulun 3 yılı, lisenin de tatillerinde odtü ormanlarında hafta sonları yürüyüş-koşuya çıkardık. gerçekten büyük bir yerleşke, ankara'ya temiz hava ihtiyacını sağlayan yerdir. ancak burada bina var mı bilmiyorum, geniş bir ormanlık arazidir bildğim kadarıyla.

eskiden milletvekili lojmanları kapanmadan evvel onlar da burada yürüyüşe çıkardı, milyon tane milletvekili görmüşlüğüm vardı

ankara'yı kötülemek için vs okulları kıyaslayanlara fitil oluyorum, bir defolun gidin mümkünse.

odtü'ye o kadar puan alıp giden adamlar okumaya gider merak etmeyin. okumaya gitmeyen adam zaten mezun olamaz.
  • BİLKENT

gerisi yalan dolan
  •  Türkiye'nin En Büyük Kampüsü? (Karşılaştırmalı ,Resimli)

bu bizim üniversite, çok büyük değil aslında.

lisedeyken, eskişehirli arkadaşlar en büyük kampüs deyip duruyorlardı, ama odtü ormanı bana kalırsa çok daha büyüktür.

bir de hacettepenin bir kampüsü varmış çok büyük diyorlar.
  • ODTÜ 1. sırada geliyor tabi ki. Kendi içinde alışveriş merkezi, bankası (bankamatik değil banka olarak altını çiziyorum), cafeleri, barı, piknik alanı, spor merkezi, ormanı olan kaç tane üniversite vardır ki..

Odtü bir şehir gibi. Ankara da öğrencilik hayatı için pek uygun bir şehir değil geceleri 11'den sonra canlı müzik mekanı ya da koskoca Kızılay meydanında açık kıytırık bir büfe bulmak çok zor. Yaşanılası bir yer olduğunu düşünmüyorum..

Ama kampüs olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni de , Boğaziçi Üniversitesi'ni de es geçmemek lazım. Malum yemek yemek için Boğaziçi'de boğaz manzaralı patika yollardan geçmek gerekiyor (cafe ve büfelere ulaşmak için )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.