Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (440. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serisonu101

arkadaşlar 1,6 loganlar tutulmuyormu bakıyorum hep 1,4mpi olanlar var piyasada 1,6lar çokmu yakıyor sorunlu falanmı merak ettim açıkçası

Alıntıları Göster
    bnm arabada tıkırtı sol arka taraftan geliyordu.kapı pandizotunu söktüm bütün tellere sünger sardım ama o gıcık sesi kesemedim.ama sonunda buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38_kaynakçı

bnm arabada tıkırtı sol arka taraftan geliyordu.kapı pandizotunu söktüm bütün tellere sünger sardım ama o gıcık sesi kesemedim.ama sonunda buldum

Alıntıları Göster
    Peki ne buldun hocam? Sesi ne yapıyor? Maşallah kabiliyet fışkırıyor. Ben burada kaç tamirciye sormuştum yapamadıydılar...
  • quote:

mrb arkaşlar ben bugün üye oldum 3 yıldır logan kullanıyorum 2006 ambiance pack inci gri geçen yıl lpg taktırdım stefanelli marka çok memmunum arabayı sıfır aldım. kapılardaki tıkırtıyı buldum. bagaj motorunu kendim yaptım. 10tl masrafım oldu

Alıntıları Göster
    kapılardaki tıkırtı buldum derken nedirbu tıkırtının sebebi benim ön camlar açık ike ara sıra oluyoda bu tıkırtı bide bende gebzedeyim aracım mcv bu tıkırtıyı çözersek çok iyi olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: 38_kaynakçı

mrb arkaşlar ben bugün üye oldum 3 yıldır logan kullanıyorum 2006 ambiance pack inci gri geçen yıl lpg taktırdım stefanelli marka çok memmunum arabayı sıfır aldım. kapılardaki tıkırtıyı buldum. bagaj motorunu kendim yaptım. 10tl masrafım oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: fanuba10

kapılardaki tıkırtı buldum derken nedirbu tıkırtının sebebi benim ön camlar açık ike ara sıra oluyoda bu tıkırtı bide bende gebzedeyim aracım mcv bu tıkırtıyı çözersek çok iyi olacak
    quote:

Alıntıları Göster
    kapı dilinin geçtigi mil var kapı örtüldügünde açılmamasını saglayan üzeri siyah plastik parça

• quote:

kapı dilinin geçtigi mil var kapı örtüldügünde açılmamasını saglayan üzeri siyah plastik parça

Alıntıları Göster
    o parça gevşiyor ve tıkırtı yapıyor kapıyı örttüğünüzde kapıyı tutuyor eger gevşekşe ortasından geçen mili sökün, o plastik parçayı sökün ve metal olan parçaya biraz teflon bant sarıp tekrar plastik parçayı geçirin,yalnız mil altıgen başlı yıldız tornavida ile sökemezsiniz,o tür civataların özel uçları var ondan bulmanız lazım

• quote:

o parça gevşiyor ve tıkırtı yapıyor kapıyı örttüğünüzde kapıyı tutuyor eger gevşekşe ortasından geçen mili sökün, o plastik parçayı sökün ve metal olan parçaya biraz teflon bant sarıp tekrar plastik parçayı geçirin,yalnız mil altıgen başlı yıldız tornavida ile sökemezsiniz,o tür civataların özel uçları var ondan bulmanız lazım

Alıntıları Göster
    arkadaşım yapamazsan darıcaya gel beni ara buğün ve hafta sonu evdeyim. telefonum 7456349 ismim ayhan

• quote:

arkadaşım yapamazsan darıcaya gel beni ara buğün ve hafta sonu evdeyim. telefonum 7456349 ismim ayhan

Alıntıları Göster
    bu akşam saat 9 da bilgisayarın başındayım irtibat kurmak istiyenler bana ulaşabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serisonu101

bu araç nasıl arkadaşar sizce?
    http://www.sahibinden.com/temiz_bakimli_orjinal_guzel_bir_aracWQQaXQQ13753791WQQpXQQdisplayitem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serisonu101

bu araç nasıl arkadaşar sizce?
    http://www.sahibinden.com/temiz_bakimli_orjinal_guzel_bir_aracWQQaXQQ13753791WQQpXQQdisplayitem

Arac güzel ama dCi almani tercih ederim.

• quote:

Alıntıları Göster
    merhaba logandaşlar bugün üye oldum 3 seneden beri logan ambianca pack 1.4 mpi ac inci gri otomobilim var herşeyinden çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

MERHABALAR DOSTLAR ARACIMI SATIYORUM DUYRULUR.ARACIM 2006 MODEL 1,4 AMBIANCE PACK KLİMALI BRC MARKA SIRALI SİSTEM LPG(RUHASAT İŞLİ) 33500 KMDE 30000 BAKIMI YAPILDI.ÇİZİKTEN DOLAYI ÜÇ PARÇADA LOKAL BOYA(AUTO KING TARAFINDAN YAPILDI BELGELER MEVCUT) DEĞİŞEN YOK BEN 23 04 2006 TARİHİNDE O ALDIM. FİYAT 14500 TL.DİR.LPG,NİN GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.SATIP MCV ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.HEPİNİZE SAYGILAR.

Alıntıları Göster
    bozdem07 kaç km de senin araba acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: greenfrog

Sevgili logancılar, yaklaşık iki aydır forumunuzu takip ediyorum. Sizin söylediklerinizden yola çıkarak 2006 model 1.5 dci aldım ama henüz kullanma fırsatım olmadı arabam istanbulda umarım haklısınızdır pişman olmadan kullanırım :)) sizden ricam arabamın bazı eksiklikleri var örneğin koltuk başlıkları yok bunları nereden bulurum ve varsa fiyat bilgisini alabilirmiyim. Birde kayseri kırşehir yada nevsehirden kullanıcılar varsa onlardanda bu bölgede bakımlarını nereye uygun fiyata yaptırabilirim. Şimdiden teşekkürler... burası logan kulübü değil LOGAN KARDEŞLİĞİ olmalıydı...

Alıntıları Göster
    araba fotoğraflarını nasıl koyuyorsunuz acil yardım!!!!!

• quote:

Alıntıları Göster
    http://www.otobulten.com/rs/ue/f3_66235_2.jpg?17013

http://www.otobulten.com/rs/ue/f3_66235_3.jpg?8714

arkadaşlar yukarıdaki araca 8500 Tl isteniyor + 2007 Model Fakat ben Taksici Değilim Bunu İçin Orjinal rengine Mi Boyamam Gerekir Yoksa Ruhsatına Sarı oarak işletebilir miyim işletirsem bu bana kaça patlar birde bu araba 8500 tl eder mi acil cevap bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy_sert -- 1 Mayıs 2009; 20:30:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ßy_sert

http://www.otobulten.com/rs/ue/f3_66235_2.jpg?17013

http://www.otobulten.com/rs/ue/f3_66235_3.jpg?8714

arkadaşlar yukarıdaki araca 8500 Tl isteniyor + 2007 Model Fakat ben Taksici Değilim Bunu İçin Orjinal rengine Mi Boyamam Gerekir Yoksa Ruhsatına Sarı oarak işletebilir miyim işletirsem bu bana kaça patlar birde bu araba 8500 tl eder mi acil cevap bekliyorum teşekkürler

Alıntıları Göster
    C:\Users\EXPER\Desktop\DSC01049.JPG işte benim logann

• quote:

C:\Users\EXPER\Desktop\DSC01049.JPG işte benim logann

Alıntıları Göster
    hacım resim çıkmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy_sert

hacım resim çıkmamış

Alıntıları Göster
    ya hacım resim nasıl çıkartılıyo 200 mb dio ama benm resimlerim 200 den fazla nasıl olacak?bayadır uğraşıyorum
  • quote:

ya hacım resim nasıl çıkartılıyo 200 mb dio ama benm resimlerim 200 den fazla nasıl olacak?bayadır uğraşıyorum

Alıntıları Göster
    bagaş motoruyla kapıdan gelen sesi buldum fotoğrafları varda onları atamıyorum lütfen yardım sitede yeniyim
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

YENİ DACİA SANDERO bölümü var oraya 3. sayfaya gir.Resimleri takip et bir arkadas acıklamiş foto ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretopbas

hayir cok kullanilmasi istenenler
    quote:

Orjinalden alıntı: qr_bugra

quote:

Orjinalden alıntı: emretopbas

renault logani wrc ye sokacak gibi görünüyor cünki logan kullananlarin sayisi giderek artiyor

WRC ye çok kullanılanlar mı giriyor?

Alıntıları Göster
    2009 Yeni LOGAN ENFES!
    http://www.worldcarfans.com/9080207.002/dacia-logan-rendering--spy-photos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukobir -- 2 Mayıs 2009; 0:53:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yukobir

2009 Yeni LOGAN ENFES!
    http://www.worldcarfans.com/9080207.002/dacia-logan-rendering--spy-photos

Alıntıları Göster
    geçenlerde bi arkadaş saatin ordaki düğmeye basılı tutunca kontak açılııp biraz daha basılı tutunca araç depoda kaç lt benzin olduğunu göstergeden okunabildiğini söölemişti

ben bugun denedim gerçekten doğru benzin almadan önce baktım 6 lt yazıyodu 100liralık benzin aldım 33-34litre yapıyo sonra bi daha baktım tam 40litre gösterdi

bu arada araç 1,4mpı ambiance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 2 Mayıs 2009; 10:18:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: naczet24

geçenlerde bi arkadaş saatin ordaki düğmeye basılı tutunca kontak açılııp biraz daha basılı tutunca araç depoda kaç lt benzin olduğunu göstergeden okunabildiğini söölemişti

ben bugun denedim gerçekten doğru benzin almadan önce baktım 6 lt yazıyodu 100liralık benzin aldım 33-34litre yapıyo sonra bi daha baktım tam 40litre gösterdi

bu arada araç 1,4mpı ambiance

Alıntıları Göster
    herkese günaydın arkadaş senin araban hangi modeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legend Dark -- 2 Mayıs 2009; 21:58:14 >

• 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.