Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (439. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.723.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

quote:

Orjinalden alıntı: serisonu101

arkadaşlar 1,6 loganlar tutulmuyormu bakıyorum hep 1,4mpi olanlar var piyasada 1,6lar çokmu yakıyor sorunlu falanmı merak ettim açıkçası

2005 haziranda aldığımız 1.6 laureate loganı periyodik bakımlar dışında hiç servise götürmedik.araçtan çok memnunuz.yakıt olarakta arada pek bir fark yok.1.4 olanlar sıfırda daha ucuz olduğu için piyasada daha çok olabilir ancak 1.6 larda hiç bir sorun yok.benim şu an 100 km de yakıtım karma 6.9-7.5 litre arası tabi aracın kullanımına bağlı birazda. İzmire giderken uzun yolda 6.4 litre ortalama yakıta kadar düştü.

Alıntıları Göster
    1.6 lar daha cok tutuldugu icin ikinci eli az

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

1.6 lar daha cok tutuldugu icin ikinci eli az

Alıntıları Göster
    internetten bakıyorumda 1,6 lardan satılık anca 5/10 tane araç varken 1,4lerden 150/200civarı satılık ilanı var. 1,6ların piyasası yok gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: serisonu101

internetten bakıyorumda 1,6 lardan satılık anca 5/10 tane araç varken 1,4lerden 150/200civarı satılık ilanı var. 1,6ların piyasası yok gibi geldi bana

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu da bbenim aracım

logan boom

http://www.turkmod.com/modifiyeli-araba/DACIA/Logan/43432/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj ugurcan -- 25 Nisan 2009; 13:09:56 >

• quote:

arkadaşlar 1,6 loganlar tutulmuyormu bakıyorum hep 1,4mpi olanlar var piyasada 1,6lar çokmu yakıyor sorunlu falanmı merak ettim açıkçası

Alıntıları Göster
    1,6 olanlar 16 valf mi acaba? tavsiye edilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj ugurcan

logan boom

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dj ugurcan

logan boom

ARACIN ÇOK GÜZEL OLMUŞ ARKADAŞIM MOTORDA NE GİBİ MODİFİYELER YAPTIN .ALLAH KAZA BELE VERMESİN.
    1,6 LOGANLAR 8 VALF 16 VALF DEĞİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozdem07 -- 26 Nisan 2009; 8:57:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

quote:

logan boom

ARACIN ÇOK GÜZEL OLMUŞ ARKADAŞIM MOTORDA NE GİBİ MODİFİYELER YAPTIN .ALLAH KAZA BELE VERMESİN.
    1,6 LOGANLAR 8 VALF 16 VALF DEĞİL.

Alıntıları Göster
    kardeş araban çok güzel masallah allah kaza bela vermesin şu farlar acayip hosuma gitti
    nerden aldın ve ne kadar bende almayı düşünüyorumda

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

1.6 16 valflar cok azdir.

Logan ilk ciktiginda loganın en fulluydu ve prestige donanımıydı.

1.6 8 valf ler lauret ve anbiance donanımlari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj ugurcan

logan boom

Alıntıları Göster
    quote:

logan boom

Araban cok güzel.
    Bide xenon sis takarsan daha sık olur xenonlarla yakarsın gece cok güzel oluyo.

• quote:

Alıntıları Göster
    bu araç nasıl arkadaşar sizce?
    http://www.sahibinden.com/temiz_bakimli_orjinal_guzel_bir_aracWQQaXQQ13753791WQQpXQQdisplayitem

• quote:

bu araç nasıl arkadaşar sizce?
    http://www.sahibinden.com/temiz_bakimli_orjinal_guzel_bir_aracWQQaXQQ13753791WQQpXQQdisplayitem

Alıntıları Göster
    MERHABALAR DOSTLAR ARACIMI SATIYORUM DUYRULUR.ARACIM 2006 MODEL 1,4 AMBIANCE PACK KLİMALI BRC MARKA SIRALI SİSTEM LPG(RUHASAT İŞLİ) 33500 KMDE 30000 BAKIMI YAPILDI.ÇİZİKTEN DOLAYI ÜÇ PARÇADA LOKAL BOYA(AUTO KING TARAFINDAN YAPILDI BELGELER MEVCUT) DEĞİŞEN YOK BEN 23 04 2006 TARİHİNDE O ALDIM. FİYAT 14500 TL.DİR.LPG,NİN GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.SATIP MCV ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.HEPİNİZE SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozdem07 -- 30 Nisan 2009; 12:42:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

MERHABALAR DOSTLAR ARACIMI SATIYORUM DUYRULUR.ARACIM 2006 MODEL 1,4 AMBIANCE PACK KLİMALI BRC MARKA SIRALI SİSTEM LPG(RUHASAT İŞLİ) 33500 KMDE 30000 BAKIMI YAPILDI.ÇİZİKTEN DOLAYI ÜÇ PARÇADA LOKAL BOYA(AUTO KING TARAFINDAN YAPILDI BELGELER MEVCUT) DEĞİŞEN YOK BEN 23 04 2006 TARİHİNDE O ALDIM. FİYAT 14500 TL.DİR.LPG,NİN GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.SATIP MCV ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.HEPİNİZE SAYGILAR.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar araba fazlası var 2008 ambiance pack sedan kasa 1.5 dci klimalı ne kadar eder 33.000 kmde

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

arkadaşlar araba fazlası var 2008 ambiance pack sedan kasa 1.5 dci klimalı ne kadar eder 33.000 kmde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bugün yeni kasa mcv gördüm aracın dışı kasa olarak farlar fln tamam değişmişte içi bizim loganlar gibi hiç bi değişiklik yok içinde..
    ama yeni kasa loganların içide değişik dışıda

Bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadaşferdi

arkadaşlar bugün yeni kasa mcv gördüm aracın dışı kasa olarak farlar fln tamam değişmişte içi bizim loganlar gibi hiç bi değişiklik yok içinde..
    ama yeni kasa loganların içide değişik dışıda

Bilginize..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bizim logan mcv lere sunroof yakışırmı ne dersiniz aramızda photoshop bilen varsa üzerinde çalışıp fotoları eklerse sevinirim bakalım sunroof nasıl duracak bizim araçlarda bide tabi maliyetleri konusunda fikri olan varsa belirtirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: fanuba10

arkadaşlar bizim logan mcv lere sunroof yakışırmı ne dersiniz aramızda photoshop bilen varsa üzerinde çalışıp fotoları eklerse sevinirim bakalım sunroof nasıl duracak bizim araçlarda bide tabi maliyetleri konusunda fikri olan varsa belirtirse sevinirim

Alıntıları Göster
    yaa millet uyuyormu 1,6 kullanan yokmu tüplü memnun mu arkadaşlar?
  • quote:

Alıntıları Göster
    kardeş 1.6 tüplü alacağına 1.5 dizel al tüpten daha az yaktıgını duymuştım
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: fanuba10

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fanuba10

vaktim yoktu hemen tpoiği okudum çıktım 2 dk yüzeysel olarak yapayım dedim. vaktim oldugu zaman sanki gerçekte varmış gibi yapar koyarım

kusura bakmayın şimdilik

arkadaşlar benide bir logan sever olarak grubunuza kabul ederseniz sevinirim. isimim onur

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Alıntıları Göster
    satıyo musun alıyo musun eğer satıyorsan bi görüşelim. pm atman yeterli kardeş
    quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

• quote:

Orijinalden alıntı: onnurnno1

satıyo musun alıyo musun eğer satıyorsan bi görüşelim. pm atman yeterli kardeş
    quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

Alıntıları Göster
    mrb arkaşlar ben bugün üye oldum 3 yıldır logan kullanıyorum 2006 ambiance pack inci gri geçen yıl lpg taktırdım stefanelli marka çok memmunum arabayı sıfır aldım. kapılardaki tıkırtıyı buldum. bagaj motorunu kendim yaptım. 10tl masrafım oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: 38_kaynakçı

mrb arkaşlar ben bugün üye oldum 3 yıldır logan kullanıyorum 2006 ambiance pack inci gri geçen yıl lpg taktırdım stefanelli marka çok memmunum arabayı sıfır aldım. kapılardaki tıkırtıyı buldum. bagaj motorunu kendim yaptım. 10tl masrafım oldu

Alıntıları Göster
    yaptım derken sadece motor aldım renault bagaj motoru diger taraflarını ben yaptım elelktrik tesisatı ,montaj tavan lambasından elektrik aldım direksiyonun altına anahtar koydum şimdi basınca bagaj kendiliginden açılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38_kaynakçı

yaptım derken sadece motor aldım renault bagaj motoru diger taraflarını ben yaptım elelktrik tesisatı ,montaj tavan lambasından elektrik aldım direksiyonun altına anahtar koydum şimdi basınca bagaj kendiliginden açılıyo

Alıntıları Göster
    ben gebze darıca da yım isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.bagaj motoru konusunda
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.