Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (440. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.723.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnm arabada tıkırtı sol arka taraftan geliyordu.kapı pandizotunu söktüm bütün tellere sünger sardım ama o gıcık sesi kesemedim.ama sonunda buldum
  • Peki ne buldun hocam? Sesi ne yapıyor? Maşallah kabiliyet fışkırıyor. Ben burada kaç tamirciye sormuştum yapamadıydılar...
  • kapılardaki tıkırtı buldum derken nedirbu tıkırtının sebebi benim ön camlar açık ike ara sıra oluyoda bu tıkırtı bide bende gebzedeyim aracım mcv bu tıkırtıyı çözersek çok iyi olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: 38_kaynakçı

mrb arkaşlar ben bugün üye oldum 3 yıldır logan kullanıyorum 2006 ambiance pack inci gri geçen yıl lpg taktırdım stefanelli marka çok memmunum arabayı sıfır aldım. kapılardaki tıkırtıyı buldum. bagaj motorunu kendim yaptım. 10tl masrafım oldu
  • kapı dilinin geçtigi mil var kapı örtüldügünde açılmamasını saglayan üzeri siyah plastik parça
  • o parça gevşiyor ve tıkırtı yapıyor kapıyı örttüğünüzde kapıyı tutuyor eger gevşekşe ortasından geçen mili sökün, o plastik parçayı sökün ve metal olan parçaya biraz teflon bant sarıp tekrar plastik parçayı geçirin,yalnız mil altıgen başlı yıldız tornavida ile sökemezsiniz,o tür civataların özel uçları var ondan bulmanız lazım
  • arkadaşım yapamazsan darıcaya gel beni ara buğün ve hafta sonu evdeyim. telefonum 7456349 ismim ayhan
  • bu akşam saat 9 da bilgisayarın başındayım irtibat kurmak istiyenler bana ulaşabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: serisonu101

bu araç nasıl arkadaşar sizce?
    http://www.sahibinden.com/temiz_bakimli_orjinal_guzel_bir_aracWQQaXQQ13753791WQQpXQQdisplayitem

Arac güzel ama dCi almani tercih ederim.
  • merhaba logandaşlar bugün üye oldum 3 seneden beri logan ambianca pack 1.4 mpi ac inci gri otomobilim var herşeyinden çok memnunum
  • bozdem07 kaç km de senin araba acaba
  • araba fotoğraflarını nasıl koyuyorsunuz acil yardım!!!!!
  • http://www.otobulten.com/rs/ue/f3_66235_2.jpg?17013

http://www.otobulten.com/rs/ue/f3_66235_3.jpg?8714

arkadaşlar yukarıdaki araca 8500 Tl isteniyor + 2007 Model Fakat ben Taksici Değilim Bunu İçin Orjinal rengine Mi Boyamam Gerekir Yoksa Ruhsatına Sarı oarak işletebilir miyim işletirsem bu bana kaça patlar birde bu araba 8500 tl eder mi acil cevap bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy_sert -- 1 Mayıs 2009; 20:30:52 >

• C:\Users\EXPER\Desktop\DSC01049.JPG işte benim logann
  • hacım resim çıkmamış
  • ya hacım resim nasıl çıkartılıyo 200 mb dio ama benm resimlerim 200 den fazla nasıl olacak?bayadır uğraşıyorum
  • bagaş motoruyla kapıdan gelen sesi buldum fotoğrafları varda onları atamıyorum lütfen yardım sitede yeniyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 38_kaynakçı

araba fotoğraflarını nasıl koyuyorsunuz acil yardım!!!!!

YENİ DACİA SANDERO bölümü var oraya 3. sayfaya gir.Resimleri takip et bir arkadas acıklamiş foto ile.
  • 2009 Yeni LOGAN ENFES!
    http://www.worldcarfans.com/9080207.002/dacia-logan-rendering--spy-photos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukobir -- 2 Mayıs 2009; 0:53:59 >
  • geçenlerde bi arkadaş saatin ordaki düğmeye basılı tutunca kontak açılııp biraz daha basılı tutunca araç depoda kaç lt benzin olduğunu göstergeden okunabildiğini söölemişti

ben bugun denedim gerçekten doğru benzin almadan önce baktım 6 lt yazıyodu 100liralık benzin aldım 33-34litre yapıyo sonra bi daha baktım tam 40litre gösterdi

bu arada araç 1,4mpı ambiance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 2 Mayıs 2009; 10:18:23 >
  • herkese günaydın arkadaş senin araban hangi modeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legend Dark -- 2 Mayıs 2009; 21:58:14 >
  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.