slm arkadaşlar.bendede 2005 1.6 lauretta var.3 yıldır kullanıyorum çok menmunum.bugün kırıkkaleden ankaraya giderken 65.km civarında uspet var 1,270 tl.ye depoyu fulledim.dönüştede yıldırım alpet tesislerine girdiğimde tam 100 km. yaptığımı gördüm.depoyu yine fulledim.1,370 tl.den 8,33 tl gaz çekebildim.genelde 90 km.hızda kullanıyorum.şuan şoktayım.hesabımdamı bir yanlış var hala kafam basmıyor.
ayrıca montana marka yedek lastiğimi hala kullanamadım.ön lastikler 40 binde bittiler.kırıkkaledeyim.benim gibi elinde kalan varsa çiftlesekde işe yarasa.
benim araba 2006 1.4 ambiance pack lpg li inci gri
SELAM ARKADAŞLAR BU ARADA ARACINI MUAYENEYE GÖTÜREN VAR MI? BENDE HAFTAYA PERŞEMBE GÖTÜRECEĞİM.BANA MUAYENE DE YAPILAN İŞLEMLERİ BİLDİREBİLECEK ARKADASLARIN YARDIMINI İSTİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
quote:
Orjinalden alıntı: nebituran
yukobir hocam photoshop a benziyor gibi
sencede oyle degilmi birde zaten logan yeni makyaj yedi ayrica resimdeki aracin amblemi de eski
Nebi hocam, dikkat edersen yeni çıkacak LOGAN yan tarafta kamuflaj edilmiş olarak test ediliyor. Bunu yakalayan oto editörleri o brandanın altındaki aracı tahmini olarak yani temsili çiziyorlar. Yeni çıkacak model tahmini olarak bu şekilde olacak gibi. Mutlakaki bazı farklılıklar olabiliyor. Hatta ambalajlı test çalışmalarında sorun olan bazı noktalarda sonradan değişiklik olabiliyor. Örneğin; arka stopların yeterince güvenli olmaması gibi. Loganların yeni kasa ile çıkacağını duymuştum. Sanırım gelecek yıl olabilir. Renault grubunun en önemli göstergesi, tümden değişecek kasayı, önce kısa bir makyajdan sonra satışa sunuyor, bunun anlamı kasanın yenilenecek olması. Eldeki parçayı, aracı makyajlayarak tüketmek, satışı hızlandırmak. Loganların bu kasasının ömürboyu kalması mümkün değil, yüzü eskiyen kasalar mutlaka yenilenir. Bu otomobil firmalarının olmazsa olmazı. Bu resimde yayınlanan kasa ile loganın ilk kasa RENAULT-LAGUNA ile benzerlik taşıyacağını tahmin ediyorum. Küçük laguna gibi. Çünkü o kasa çok tutulmuş ve satmıştı. Halada çok beğeniliyor. Aracın üzerindeki amblem ise tamamen önceki versiyona göre yapıştırılmış, belkide o amblem uygulanmadan önce test edilen araç için konulmuş. Selam ve saygılar.http://www.worldcarfans.com/9080207.002/dacia-logan-rendering--spy-photos
arkadaşının dedigi dogruysa tek tırnaklı bujinin pahalı olması gerekmez mi. dört tanesi 18 lira digeri 35 lira. çift tırnakta biri az ateşlese digeri tam ateşler yanılıyormuyum
muayenede özellikle frenlere ve far ayarlarına çok dikkat ediyorlarmış.birde ilkyardım çantasında boyunluk ve yangın söndürme tüpü istiyorlarmış
arkadaşlr havalandırmalar ve gösterge camı nassı sökülüyooooo
quote:
Orjinalden alıntı: yukobir
quote:
Orjinalden alıntı: nebituran
yukobir hocam photoshop a benziyor gibi
sencede oyle degilmi birde zaten logan yeni makyaj yedi ayrica resimdeki aracin amblemi de eski
Nebi hocam, dikkat edersen yeni çıkacak LOGAN yan tarafta kamuflaj edilmiş olarak test ediliyor. Bunu yakalayan oto editörleri o brandanın altındaki aracı tahmini olarak yani temsili çiziyorlar. Yeni çıkacak model tahmini olarak bu şekilde olacak gibi. Mutlakaki bazı farklılıklar olabiliyor. Hatta ambalajlı test çalışmalarında sorun olan bazı noktalarda sonradan değişiklik olabiliyor. Örneğin; arka stopların yeterince güvenli olmaması gibi. Loganların yeni kasa ile çıkacağını duymuştum. Sanırım gelecek yıl olabilir. Renault grubunun en önemli göstergesi, tümden değişecek kasayı, önce kısa bir makyajdan sonra satışa sunuyor, bunun anlamı kasanın yenilenecek olması. Eldeki parçayı, aracı makyajlayarak tüketmek, satışı hızlandırmak. Loganların bu kasasının ömürboyu kalması mümkün değil, yüzü eskiyen kasalar mutlaka yenilenir. Bu otomobil firmalarının olmazsa olmazı. Bu resimde yayınlanan kasa ile loganın ilk kasa RENAULT-LAGUNA ile benzerlik taşıyacağını tahmin ediyorum. Küçük laguna gibi. Çünkü o kasa çok tutulmuş ve satmıştı. Halada çok beğeniliyor. Aracın üzerindeki amblem ise tamamen önceki versiyona göre yapıştırılmış, belkide o amblem uygulanmadan önce test edilen araç için konulmuş. Selam ve saygılar.http://www.worldcarfans.com/9080207.002/dacia-logan-rendering--spy-photos
sana katiliyorum renault un satis stratesjisi senin dedigin gibi. bunu bana bizzat konustugum plazanin sahibi demisti. sanirim logan II ler logan I lerden oldukca kasli olacak gibi. casus fotograflardan da oyle gozukuyor
slm arkadaşlar.bir sorum olacak lütfen cevaplarsanız sevinirim...1,5 yıllık logan mcv sahibiyim şu ana kadar herşey normaldi fakat dün akşam üstü 90 km nin üstüne sürat çıkınca gittikçe artan bir ses gelmeye başladı...ses kamyonların rampalarda çıkardığı sese benziyor veya diyebilirim ki iki demir parçasının sürtüşmesi gibi birşey..ne olabilir ..başına gelen varmı...km arttıkça ses artıyor ..lütfen bilen varsa bir cevap servis uzakta ben ilçedeyim o yüzden önce sizlere danışmak istedim..şimdiden teşekkür ederim..
yaff bu gidişle araba falan alamıcam ne zormuş araba almak ya para var ne model alacağımızı karar veremiyoz üfff ikinci el dci ye nasıl güvencezki nette 12binliraya dci var 15 binede kmleri de aynı. en iyisi bi mcv alıp geniş geniş kullanmak yaa sedanı falan geçtim ya olmucak böle. mcvlerinde deposu 50litre galiba birdepoyla şehiriçi kaç km yapar acaba? dizel burda 2,60tl 50*2,60=130ytl yapar kaç km şehiriçi gider acaba bu mcvler.
slm arkadaşlar.bir sorum olacak lütfen cevaplarsanız sevinirim...1,5 yıllık logan mcv sahibiyim şu ana kadar herşey normaldi fakat dün akşam üstü 90 km nin üstüne sürat çıkınca gittikçe artan bir ses gelmeye başladı...ses kamyonların rampalarda çıkardığı sese benziyor veya diyebilirim ki iki demir parçasının sürtüşmesi gibi birşey..ne olabilir ..başına gelen varmı...km arttıkça ses artıyor ..lütfen bilen varsa bir cevap servis uzakta ben ilçedeyim o yüzden önce sizlere danışmak istedim..şimdiden teşekkür ederim.. LÜTFEN ARKADAŞLAR
Bence yeni kasasi cok güzel olmus.
Dacia Logan Break Station Wagon bu yıl içerisinde piyasaya çıkacak. Renault gibi bir otomotiv devinin desteğiyle satışlarını arttırıp, kalite çıtasını yükselten romen otomobil firması kalitede yol ayrımı sloganıyla yeni aracı Dacia Logan Break Station Wagon'ı görücüye çıkardı. Yüksek yol tutuşu, kaliteli iç mekan, performanslı motor seçenekleriyle çapulcusundan, zenginine hitap edecek. 1.4 litre ve 1.6 litre benzinli ve 1.5 litre 65 beygirlik dizel seçenekleriyle hem ekonomi hemde yüksek performans bekleyenleri etkileyecek gözüküyor. Aracın fiyatı ise sedan'a göre biraz daha yüksek olacak ancak yinede fazlaca alınıp stok yapılması gereken bir araç olarak nitelendiriliyor.
ARKADASLAR TR YE NE ZAMAN GELİR BİLEN VAR MI?
DİPNOT:Alıntıdır.
Bukadar dacia logan bir arada gördünüz mü?
Yeni logan baska bir resim:
FORUMA BİRAZ RENK GELSİN
station wagon resimler photosop resimlerdir arkadaslar. bunlar logan mcv ler cikmadan onceki photoshop resimlerdir. gercegi logan mcv dir.
casus resmi cekilen arac ise logan ise eger cok merak ediyorum
arkadaşlar fikrinizi almak istiyordum. Elimde şu an 8-9 milyarlık bir bütçem var ve dacia solenza araçlar çok ilgimi çekti açıkçası. Sanırsam o fiyat aralığında bulanabilecek en iyi araç. Hem büyük hem yeni hem ekonomik. Diğer rakiplerinden ( o fiyat aralığında) üstün olduğunu düşünüyorum. Sizce de solenza iyi bir tercih mi olur? Hem arabada acemiyim.
quote:
Orjinalden alıntı: MAŞ71
slm arkadaşlar.bir sorum olacak lütfen cevaplarsanız sevinirim...1,5 yıllık logan mcv sahibiyim şu ana kadar herşey normaldi fakat dün akşam üstü 90 km nin üstüne sürat çıkınca gittikçe artan bir ses gelmeye başladı...ses kamyonların rampalarda çıkardığı sese benziyor veya diyebilirim ki iki demir parçasının sürtüşmesi gibi birşey..ne olabilir ..başına gelen varmı...km arttıkça ses artıyor ..lütfen bilen varsa bir cevap servis uzakta ben ilçedeyim o yüzden önce sizlere danışmak istedim..şimdiden teşekkür ederim.. LÜTFEN ARKADAŞLAR
Sesi dinlemeden karar vermek çok zor ama, hızlandıkça çoğaldığına göre ön veya arka aks bilyaları olma ihtimali var. Eğer öyle ise kısa vadede sorun çıkarmaz ancak bir an önce değişmesi gerekir, dağılma riski var rulmanların. Ekzost patlağıda olabilir. Aracınızı gösterseniz iyi olur. Ön rulmanlar tanesi ort.60 tl, arka rulmanlar ise tahimini ort. tanesi 30-40 tl arasıdır. Bu rulmanlar kapalı silindirik bilyadır. Yağlanması gerekmiyor, bir şekilde bozulabiliyor. Garanti kapsamında olacağını tahmin ediyorum.