Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (441. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.723.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar size resim nasil ekyeleceginizi anlatacagim

1. oncelik le bir resim ve video upload sitesine girmeniz gerekir. bu konuda en iyilerden biri www.imageshack.us. ,

2. siteye girin. ekranin sag ust tarafinda (cancel) ve (browse) kutucukleri var. browse yazankutucuga tiklayin.
    karsiniza gelen ekrandan resminizi bulun ve ac veya open yazan yere tiklayin.(not bu islemleri yapmadan once yuklemek istediginiz resmi masaustune koyunki bulmakta zorlanmayin. cunku bahsettigim bu ekran direk sizin masa ustundeki simgelerinizi gosterir.)

3. Ikinci maddede yazili islemleri tamamladiktan sonra (browse yazan yerin hemen altinda (resize image) yazan yer vardi o kutucugu fare niz ile tiklayin (resize image nin turkce anlami goruntuyu yeniden boyutlandir demektir.) daha sonra bu butonun hemen sagindaki asagi ya dogru bir ok isareti var. oraya tiklayip (800X600 15 inc monitor yazan ibareyi veya bir altindaki 1024X768 17 inc monitor) yazan ibareyi secin.

4.Ucuncu maddedeki islemleri tamamladiktan sonra hemen altta bulunan (start upload) yazan kutuyu tiklayin. bu islem 10-15 saniye surebilir bekleyin.

5. Dorduncu maddede yazili olanlari yaptiktan (start upload a bastiginida) sonra karsiniza yeni bir ekran gelecektir.burada resminizin upload edilmis halindeki link baglantisini verecektir. oda sayfanin en basindadir. kutucugun hemen sonunda soyle bir ibare yazar (Direct link to image) bu yazinin solundaki (http://img80.imageshack.us/img80/9885/12994891.jpg ) yazan ibareyi fareniz ile secin ve tekrar farenizin sag tusuna basarak kopyala seceneginiz isareyleyin. Bazi arkadaslar bu islemin nasil yapildigini bilemeyebilir. bunuda izah edeyim. yaziyi secmek icin yazinin basinda iken farenizin sol tusuna basili tutun ve yazinin sonuna kadar farenizi surukleyin uzeri sacili olacaktir. secili kismin uzerinde iken farenizin sag tusuna basip kopyala secenegini tiklayin. boylece resminizin upload edilmis hali hazirdir ve bu internet sitesinde isimiz bitmistir.

6. besinci maddedeki islemleri basari ile tamamladiktan sonra donanimhaber sitesine geri donuyoruz. burada cevap yazdigimiz ekranda yukarida gordugunuz gibi bazi kutucuklar var . bunlardan (image) yazan kutuyu tikliyoruz buna bastiginizda [simage][/simage] iste boyle bir kutu gelir.

7. Son asamaya geldik fareniz ile (image) buttonunu tikladigimizda 6. madde de yazili yazilardan ve karakterlerden olusan yazi gelir. iste burada diger siteleden kopyaladigimiz yaziyip bu yazilarin arasina fare ile tiklayip yine fare ile yapistiriyoruz. onegi asagidadir.

[simage]http://img80.imageshack.us/img80/9885/12994891.jpg--[/simage]

arkadaslar yukaridaki ornek olarak verilmistir. bu islemde ben en sondaki renkli olan iki tireyi kendim ekledim. cunku eger eklemeseydim direk bu yazi yerine internetten upload ettigim resim gorunecekti. siz bu islemi yaparken sadece (image) yazan yere tiklayin ve diger siteden kopyaladiginiz resminizin linkini bu iki kutu arasina yapitirin ve cevabinizin gorunmesi icin tamam tusuna basin. hepsi bu kadar. resminiz gorunecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 2 Mayıs 2009; 10:37:51 >

• 33500 KMDE BEN SIFIR ALMIŞTIM..
    quote:

Orjinalden alıntı: komiser66

bozdem07 kaç km de senin araba acaba
  •  ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
    bakalım fotoğraf çıkecek mi? eheheheuhue
  • işte kapı tıkırtısına sebebiyet veren o nalet parçaa netekim
     ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
  •  ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
  • işte bu da benim montajını bizzati kendim yaptığım bagaj motoru sadece 10 liralık masrafı oldu fakat iş ustalıkta bitiyo(usta burda)
     ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
  • tel biras paslı olsa da işimi gördü masraftan kaçtık yani:D:D
  • motor iki şekilde çalışıyor,dışarı itiyor-içeri çekiyor.size lazım olan dışarı itmesi,bunuda kablo uçlarını degiştirerek yapabilirsiniz,telin ucunu bagajdaki tel gibi bükün, orjinali gibi yani . z .biçiminde.büktügünüz-z-orjinal telin üstünde olsun.yani alt alta,orjinali çıkarmayın gerektiginde anahtarlada açabilirsiniz.ben elektrigi tavan lambasından aldım orda üç tane kablo var siz soldaki kablolardan elektrigi alın biri boşta kalıcak boşta kalan sensöre baglı onla işiniz yok
  • kablo olarak bildigimiz telefon kablosu kullandım. tıkırtıya gelince resimdeki civatayı sökün plastik parça civataya geçmedir, altına teflon ya da bildiniz bant sarın tekrar yerini takın.yolda giderken tıkırtı olan taraftaki kapıyı açarsanız kesildigini duyarsınız.eger böyle oluyorsa anlattıgım işlemi yapın kesin sonuç alırsınız.hadi kolay gelsin logancılar
  • teşekkürler kaynak 38_kaynakçı
  • sorunuz olursa buralardayım. bide tıkırtı işini hallederseniz yazın
  • olurda bende şüphe kalmasın
  • arkadaşlar polen filtresinin yerini buldum ve de taktım.biraz ugraştım ama taktım.kaputu kaldırdıgınızda boydan boya plastik ızgara var. ön camın altında cam su kutusunun oldugu ızgara iki parçadan oluşuyor. siz direksiyon tarafındakini sökün, silecek motorunun altında dikdörtgen bir boşluk var işte orası.polen filtresi denilen şey ince kagıt 10 15 liraya alabilirsiniz. bide arkadaşlar bujiler klasik buji degil kendim degiştirdim. bujilerde çift tırnak var. kendiniz takarsanız aldıgınız yer de bakın benim başıma geldi.satıcı yanlış verdi. 4 tanesi 30 35 lira arasında.
  • 38_kaynakçı senin arabanın modeli neydi acaba?
  • çünkü sormamım nedeni nisan ayının başında arabama bakım yaptırdım
    usta da benim askerlik arkadaşım,bujiler bendede 2 tırnak çıktı ama arkadaş
    tek tırnak olacak dedi tek tırnak taktık.hem böylece benzindende tasarruf sağlayacağımızı
    söyledi.benim araç 1.4 mpi ambiance pack
  • birde bakım sırasında benzin filtresini bulamadık. loganlarda benzin filtresi
    benzin deposunda bulunuyormuş. bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsınlar.
  • benim arabam 2006 model 1.4 ambiance pack
  • Kaynakcı arabanın rengi bal rengi deme?
  • 2009 Yeni LOGAN ENFES!
    http://www.worldcarfans.com/9080207.002/dacia-logan-rendering--spy-photos

Pek ilgi duyulmadı, beğenilmedi sanırım veya bizim dostlar sayfa değişince göremediler.
  • yukobir hocam photoshop a benziyor gibi

sencede oyle degilmi birde zaten logan yeni makyaj yedi ayrica resimdeki aracin amblemi de eski
  • 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.