Şimdi Ara

L2.exe L2Dubai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    L2 dubai gracia epilogue oldugundan beri l2.exe hata veriyor

L2.exe L2Dubai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOwnYouu -- 23 Aralık 2009; 21:42:18 >

bende 1 kere hata vardi. sora düzeldi kendi kendine oynuyoruz yani biz suan..

Sen bırakmamışmıydın oyunu :))

System dosyasından bahsediyorsan bende zaten hep system dosyası tam olarak "D" diskinde duruyor. ben oyunu kurup kurulu halini "D" ye atmıştım.. oynarkende C ye kopyalıyorum oyunu ve oynuorum. bu dubaideki system dosyası ile orjinal system dosyasını birleştircekmiyiz? :SS ben orjinal systemi silip dubai systemi atıp deniyorum..

yada snn demek istediğin şumu;

Gracia Epilogue un tam kurulu halini update mi etcez? "full check" fln mı yapmamız lazım?

@Teknik_Psikopat

Oyunu değil dubai yi bıraktım.

bakıcam chara account belki açılmıştır açıldıysa başlarım. ama açılmadıysa oynamam..
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasim Gracia Epilogue Client ini yukjle sonra Lineage2.exe yi calistir full check yap.Full check bitince system dosyasını sil.L2Dubainin sitesinden patch i indir lineage2 klasorunun icine kopyala yapıstır.Sonra l2.exeden gir.Bi aksilik olursa soyle yardim etmeye calisirim.

Bende TH class ile certification quest yaptim.Keske HE ile yapsaydim.
  • dostum server patch sistemi dün değişti ...şimdi orginal bi hiç ellenmemiş oyunun kopyasını c veya d surucune at... sora siteden indirdiğin patchi oyunun rootuna yanı line 2 nın içine kopyala zaten uyarı vercek tümüne evet de diceksın yapıştırdıktan sora.... 2. olay birde host dosyası var patcin içinde nereye göndereceğin yazıyo onu...

önemli kısım şurası;
    eskiden veya bir çok serverde sistem klasörunun ıcındeki l2 logosoundan calıtırıyoduk..yeni patch ile o dosya yok... luncheri calıstırıyosun full chek update yapıyosun ve starta basıp gidiyosun... foruma uye ol dubainin forum ana sayfadakı en ust başlıga tıkla bilgi orada yazıyo. v resımlı anlatım var....

bir çok serverde oynadım dubai gercekten en iyisi classlar arası eşitlikler.bufflar olsun donation sistemiolsun hersey mukkemmel... hopzonede naısl 4. sırada anlamıs degılım 2. sıradaki serverde +350 safe scrool var:D basacan bas bas 350:D
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.