Bildirim
DUAL KİT RAM?AMA HANGİSİ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende 2x512MB TwinMOS CADT serisi vardi, bu ramlerle bi$eyler yapmak istiyorsan 3.2v+ vermen gerek, ama yerine 2x512MB DDR400 HYNIX D43 CT Serisi aldim cok memnunum, MHZ bakimindan cok iyiler. Ben 2.70v ile 3-4-4-8 1T DDR500 kullaniyorum, forumda ayni ramleri DDR550-DDR600 kullanan arkada$lar var hende max. 2.85v ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilinmeyen -- 5 Ağustos 2005, 13:08:47 > -
arkadaşım peki hynix chipli ramlari nerden aldın?bugünlerde ben de almayı düşünüyorum. -
www.gigatek.com
Gir orda var -
neo2 lerde twınmoss ıyı degıl dıye bılıyodum sapıtma olayları vardı...hatta genel olarak bı tutarsızlık meydana gelıyodu stabıl olmuyodu ole hatırlıyorum ınsallah yanlıs hatırlıyorumdur... -
ben twinmos kullanıyorum cadt seri ve çok stabiller.zaten msi ın test kılavuzunda ram bölümünde twinmos kullanımı hakkında göstergeler var. -
hynix dt-d5 serisi dual kit ram nerede bulabilirim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X