Şimdi Ara

Spec Ops : The Line ( ANA KONU ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

silah mermi değil sanki boncuk atıyor

E yuuh.Sen eski nesillerde hiç oyun oynamadın heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 17 Mart 2010; 20:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

silah mermi değil sanki boncuk atıyor

E yuuh.Sen eski nesillerde hiç oyun oynamadın heralde.

eski oyunlarda silahlar boncukmu atıyordu
  • oyunun çıkış tarihiyle ilgili bir haber varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

yine amerikan gavuru olup müslümanlarımı öldürüyoruz bu oyundada

Amerikalıları katleden bir oyun göstersenize bana !
  • FPS olacaksa iyi TPS olacaksa pek açmaz...
  • Muhteşem bir oyuna benziyor.Özellikle TPS olması beni çok etkiledi,atmosfer falan da çok iyi gibi gözüküyor.Grafikler de oldukça tatmin edici.Yani sabırsızlıkla bekliyorum

NOT:Konuyla pek alakalı değil ama,videodaki şarkıyı çok beğendim adını bilen var mı acaba?

Edit:Sanırım söyleyen björk,ona benziyor sesi ama hangi şarkısı bulamadım.

2.Edit: björk-storm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardahun -- 28 Mart 2010; 10:51:35 >
  • Abov fış aney! Güzele benziyor
  • quote:

Abov fış aney! Güzele benziyor

eğer bunu ps1 de oynamadıysan,tam anlayamazsın,oyundanda ötesiydi benim için
  • Off dehşet bişi ağzımın suyu aktı be:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

quote:

PS 1'im olmadı desem..

Ayrıca yukarda 2K'nin oyunu diyor ama o dağıtıcı değil mi? Yager gözüküyor geliştirici olarak..

• oo şahane oyun
  •  Spec Ops : The Line ( ANA KONU ) Spec Ops : The Line ( ANA KONU ) Spec Ops : The Line ( ANA KONU )
    .

Spec Ops : The Line ( ANA KONU ) Spec Ops : The Line ( ANA KONU ) Spec Ops : The Line ( ANA KONU )
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

quote:

Ben hatırlıyorum ps1 dekini :). 4 kişi yönetiyordun silahlarını falan ayarlıyabiliyordun tek tek çok ilerleyebilmek isteyip başaramamıştım çok zordu yahu.

Bu oyundan da ümitliyim. Bu sene güzel çıkmasını bekleme değil de ümit ettiğim bir Reckoning var bir de bu oyun.

• Oyun sonunda geliyor,cikis tarihi 26 Haziran 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

Spec Ops : The Line ( ANA KONU )

Spec Ops : The Line ( ANA KONU )

oyun cok guzele benzıyor bıran once cıksa keske

ayrıca konuyu saptırmanın geregı yok adamlar OYUN yapıyor kendı seneryolarına gore opersayonlar vss.... teröristin müslümanı hristiyanı dini olmaz ne alaka

bu video konsollardanmı acaba,oyun içi görüntülerde var,xboxps3 yazıyor videoda,grafikler gerçekten çok guzelmiş....

• up
  •  Spec Ops : The Line ( ANA KONU )

Arkadaşlar oyunun Demo, Oynanış ve ufak çaplı incelemesini buradan izleyebilirisniz. Umarım beğenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 13 Haziran 2012; 17:52:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Arkadaşlar oyunun Türkçe Demo Oynanış ve ufak çaplı incelemesini buradan izleyebilirisniz. Umarım beğenirsiniz.

Part 2 ve 3 yolda

Teşekkürler oyunu ilk duyrulduğu günden beri takip ediyorum, demosunu çıktığı gibi indirdim ve sonuç tek kelime ile harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 10 Mayıs 2012; 7:45:57 >

• bu akşam gidip bu oyunun demosunu indirip oynayacam dün bayağı gameplay videosu izledim gördüğüm kadarıyla güzel bir oyuna benziyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.