Şimdi Ara

Almanya Turist vizesi yada İsveç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ben geçen sene bir yıl boyunca haziran ayına kadar İsveç'te öğrenciydim. Bu yıl ocak ayının sonunda bir hafta için İsveç'e gitmek istiyorum. Bildiğiniz üzere trden almayaya uçak biletleri ucuz olduğu için evvela almanya'ya gitmek istedim. Orada da arkadaşlarım var zaten hem onları ziyaret edeceğim. sonrasında da ryanair ile isveçe geçicem. Ama benim için Almanya'ya gitmek şart değil. Eğer ucuz bilet bulursam direk isveçe de gidebilirim. O yüzden vize için en kolayı hangisiyse evvela ona göre tercihimi yapacağım.
    Şimdi benim sorum, ben Trabzondayım şu anda ve vize için istanbula gitmek istemiyorum. İsveç'ten ikinci kez vize alacağım için oraya gitmeme gerek var mı? ya da almanya için yine konsolosluğa gitmek zorunlu mu? bu konualrda bilgi verirseniz sevinirim.

Orijinalden alıntı: psychomax13

Merhaba arkadaşlar,

ben geçen sene bir yıl boyunca haziran ayına kadar İsveç'te öğrenciydim. Bu yıl ocak ayının sonunda bir hafta için İsveç'e gitmek istiyorum. Bildiğiniz üzere trden almayaya uçak biletleri ucuz olduğu için evvela almanya'ya gitmek istedim. Orada da arkadaşlarım var zaten hem onları ziyaret edeceğim. sonrasında da ryanair ile isveçe geçicem. Ama benim için Almanya'ya gitmek şart değil. Eğer ucuz bilet bulursam direk isveçe de gidebilirim. O yüzden vize için en kolayı hangisiyse evvela ona göre tercihimi yapacağım.
    Şimdi benim sorum, ben Trabzondayım şu anda ve vize için istanbula gitmek istemiyorum. İsveç'ten ikinci kez vize alacağım için oraya gitmeme gerek var mı? ya da almanya için yine konsolosluğa gitmek zorunlu mu? bu konualrda bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba,

Almanya turistik vize başvurusu yapanların kesinlikle şahsi müracatını şart koşuyor, sadece ticari vizeler için pasaportunuzdaki eski schengen vizelerinin sayısına ve süresine bağlı olarak esneklik gösteriyorlar ama turistik vizede konsolosluğa gitmek zorudasınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    9 yıl önce açıldı
    UKRAYNA VİZESİ KALKACAK
    16 yıl önce açıldı
    Hollanda Vizesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.