Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de dün geçtim.Hızım 6 mbit verdiler.Kesilme olmadı şimdilik ama 512'ye düşerse ve memnun kalmazsam 1 mbite dönerim.
     8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları
  • Arkadaşlar benim bağlantım 4Mbit limitsiz.. Bağlatırken en yüksek bu hızı alabileceğimi söylemişlerdi. Bugün TTnet'ten otomatik bir telefon geldi.. Altyapılarımız yenilendi artık 8Mbit'e kadar alabilirsiniz diye.. Ben de internetten form doldurup yaptırdım.. Sizce yanlış mı yaptırmışım?
  • netlimitsizx 49 liralığı seçtiysen sorun yok
  • Arasıra kopmalar oluyor. . Ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 2 Mart 2010; 19:56:31 >
  • valla benim de seünkü hızdan eser yok şimdi. 100 ü bile geçmiyor. yani eski 1mbit gibi. acaba arasam mı bende
  • yaf arkadaşlar ayın başında hız sıfırlanmıyormu benim hız hala 512
  •  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

Şubatın son haftasında 15 gb adil kullanım sınırı olan pakete geçtim. 2 günde 20 gb indirdim hızda düşme olmadı. Hiç olmamasını temenni ediyorum

Hiç kopma yaşamıyorum, rapidshare premium ile 900den aşağı inmiyor. Torrentlerde de hız tatmin edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marko Ramius -- 2 Mart 2010; 22:55:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

santrale olan uzaklığımı nasıl öğrenebilirim?

eğer öğrenemiyorsam öğrenemiyorsun deyinde rahatliyim kaç gün oldu adamlarla ona göre konuşcam
  • Arkadaşlar bilenler bir zahmet cevap versin.

Bunlar adsl bağlantı bilgileri =>

Mode: ADSL2+
    Line coding: Trellis On
    Status: No Defect
    Link power state: L0

Downstream Upstream
    SNR margin (dB): 11.1 15.7
    Attenuation (dB): 34.0 17.2
    Output power (dBm): 18.1 12.4
    Attainable rate (Kbps): 9300 973
    Rate (Kbps): 6643 797

Bunlarda adsl ayarlarından seçili olan bağlantı modları yada nasıl isimlendiriliyorsa artık =>

G.DMT

G.lite

T1.413

ADSL2

AnnexL

ADSL2+

AnnexM (BU SEÇİLİ DEĞİL)

Capability:

Bitswap

SRA (BU SEÇİLİ DEĞİL)

Yukardaki hızıma ve güç kaybına bakarak hangi bağlantı modunu seçili bırakmam işe yarayacaktır hızımı artırmak için? Ayrıca müşteri hizmetlerini arayarak santraldan hangi modu seçmeleri istemeliyim? Ben şuan hangisine göre bağlandığımı bilmiyorum. Adsl bilgilerinde adsl2+ yazıyor ama o benim ayarlarımdan kaynaklanıyor olabilir esas santralden ayarlı mod hangisi bilmiyorum.

• quote:

quote:

santrale olan uzaklığımı nasıl öğrenebilirim?

eğer öğrenemiyorsam öğrenemiyorsun deyinde rahatliyim kaç gün oldu adamlarla ona göre konuşcam

http://www.telekomadsl.com/Default.aspx?pageID=90

•  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

8 megabit limitsiz tarifesini kullanıyorum. Çok önceden bağlantı hızım asla 8 megabit olamamıştı, 6 ya da 7 mbit civarı dolaşmıştı, ama son bir aydır ya da daha fazla bir süredir, 8120 megabit indirme hızında sabitlenmiştim - Bir arıza kaydı sonrası arızayı çözmeye çalışan mühendis telefonda "hız değerleriniz çok iyi demişti."
    Yeni bir arıza sonrası -benim için rutin bir arıza, adsl ışığı yanıp sönüyor, ppp ışığı görünmüyor- adsl hızım, modemin gösterdiğine göre, 520 upload hızı, 1020 mbit download hızı olarak gösteriyor. Speedtest yaptığımda daha da düşük çıkııyor. Konuyla ilgili dün aradım. Müş. Hiz. i veren kişi hızdan dolayı arıza kaydı alamayacağını söyledi. Böyle bir şey mümkün mü? Ben durumu yeniden izah ettim. Daha önceki hız değerlerimden, vesaire. Bayan, bana bağlantının kendisini optimum hıza ayarladığını, şu anki hızımın normal olduğunu, ve adı üstünde, 8 megabite kadar tarifesini kullandığımı söyledi. Demek ki değerleriniz şu an böyleymiş, dedi. Benzer şeyleri söyleyip durduk. Bir şey değişmeyince, bana yardımcı olmuyorsunuz, ben de, adsl yi ve telefonu iptal ettireceğim dedim.
    Sanırım, bu hız değerleri ile benden 49 lira almaya devam edeceklerse, ben vermeyi düşünmüyorum. Değişiklik olmazsa, gerçekten iptal işlemini yapmak istiyorum, ama bir görüşme daha yapmak istiyorum. Akşam, 9'dan sonra ses tonlamasını beğenmediğim bir bayanla konuşmuştum. Başka biriyle başka şeyler olabilir.
    Önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemyisgolvey -- 3 Mart 2010; 3:37:03 >

• forumdaki mesajlara bakınca 444 l numarayı arayınca genelde bir düzenlweme en azından hızın sabitlenmesi gib bir işlem yapıldığını görüyoruz. bence size denk gelen kadın biraz arızaydı o yüzden arıza kayıdı alamadı. bence başka bnir müş hiz temsilcisiyle denemek lazım
  • 8Limitsiz tarifesinde performans oldukça iyi

Arkadaşlar, mesela yani dedik..
    ciddiye alınmasın, şaka..
  • Martın 1 inde geçtim şu anda 20 gb down. yaptım hızda düşüş yok haydi hayırlısı.....
  • İşyerinde 8 Mbps kadar olan interneti kullanıyoruz, telekom binasına 200-300 m uzaklıkla oldugumuz için 7082 Kbps hızla internete baglanıyorum + diğer 3 pc'de testi yaparken internette baglıydı(sitelerde dolaşıyorlardı)

İşyerinde bu hızla baglanırken eve gidince 1 Mbps limitsiz ile 350 Kbps ile baglanınca haliyle sıkıntı yaşıyorum...
  • Bizde Daha Tam VeriM Alamadık
  • Evedeki interneti 8 Mbps kadar olana cevirdigimde internet komple gitti ertesi gün büyük ugraşlar üzerine 1 Mbps tekrar cevirdim(aynı ay içinde 2 kere tarife degişemz diyorlardı) düzeldi...

Her yer desteklemiyorsa o zaman bi liste yap X yerde oturanlar bu uygulamadan yararlana bilir diye, ev telekom binasındna 3 km uzaklıkta...
  • Hemen yan yatiyorlar yan taraftaki arkadaşım 4mbit alıyorken abana 2mbit bağlattılar aradım yükseltin diyorum şöyle böyle demeye başlıyor indirken iyi cıkartırkenmı kötü dediğimde susup kalıyor klasık ttnet müşteri hızmetleri ne beklersinki
  • ya işin ilginç yanı ilk gün torrentler 600 700 le iniyordu. ertesi gün 100 lere düştü. dün gece 10 15 civarı dial up gibiysdi. bu kadar düşükken deneme amaçlı microsoft un sitesinden bişi indirmeyi denedim. orda hayvan gibi hızlıydı 600 700 lerde. anlamadım gitti bu işi.
  • ben 8 mbit netlimitsiz paketine abone oldum 3 aydır kullanıyorum ve hızım 2mbit te sabit kaldı
    ttnet in 440375 numaraasını arıyorum santrali ara diyorlar ümraniye santralini arıyorum telefona bakan yok....
    ne yapmam lazım biri bir akıl versin gidip santrali basacam yakında....
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.