Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Orijinalden alıntı: sittingbull267

quote:

Orijinalden alıntı: KruGmaN

Arkadaşlar bu da benim indirme hızım, görünce çok şaşırdığımı söylemeliyim. Okulun hız limitlendirmesi devre dışı kalmış, zaman internete abanma zamanı

En kısa zamanda herkesin böyle bir hıza sahip olmasını diliyorum.

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

Hangi okul bu ya :D Türkiyede böyle hizmet veren ünimi var ?

yalnız up down dengesizliğine bakarmısınız sadece değerlere bakarak Türkiye olduğu anlaşılıyor. isterse down 500 megabit olsun hiçbir site kullandırmaz o değerleri pcnde kullanamaz zaten

Alıntıları Göster
    let limitsiz tarifesine geçtim sözde net sürünüyor yok böyle birsey ya arkadaslar ping 238 ms bu deger anarmal değil mi bunu düsürmek için ne yapmalıyım DOWNLOAD 1.42 UPLOAD 0.11 net kasıyor sizce bu durum pingden mı kaynaklanıyor grci pingin de ne oldugunu tam bilmiyorum da yardımcı olurmusunuz saatin yanındaki simgeye tıklıyorum durum a tıkladıgımda hız 100.0 Mbps diyor modemim QUAKE TW1974H1 4 PORTLU MODEME ayar mı çekmeli yardımlarınızı bekliyorum saygılar....

• quote:

Orijinalden alıntı: befman

let limitsiz tarifesine geçtim sözde net sürünüyor yok böyle birsey ya arkadaslar ping 238 ms bu deger anarmal değil mi bunu düsürmek için ne yapmalıyım DOWNLOAD 1.42 UPLOAD 0.11 net kasıyor sizce bu durum pingden mı kaynaklanıyor grci pingin de ne oldugunu tam bilmiyorum da yardımcı olurmusunuz saatin yanındaki simgeye tıklıyorum durum a tıkladıgımda hız 100.0 Mbps diyor modemim QUAKE TW1974H1 4 PORTLU MODEME ayar mı çekmeli yardımlarınızı bekliyorum saygılar....

Alıntıları Göster
    Bende geçtim gençler. 500-600 arası değişiyor. Hızınız düşmeden downloadlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: brampr

Bende geçtim gençler. 500-600 arası değişiyor. Hızınız düşmeden downloadlar dilerim.

Alıntıları Göster
    Bende az önce geçtim ilk geçtiğimde 6 mbit idi şuan tekrar 1 mbit oldu.Nezaman düzelirki acaba.Umarım 7-8 mbit alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: befman

O baktığın yerde sorun yok olması gerektiği gibi. Ama ping neden yüksek onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Àhmet

Bende az önce geçtim ilk geçtiğimde 6 mbit idi şuan tekrar 1 mbit oldu.Nezaman düzelirki acaba.Umarım 7-8 mbit alabilirim

Alıntıları Göster
    santrale olan uzaklığımı nasıl öğrenebilriim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

santrale olan uzaklığımı nasıl öğrenebilriim?

Alıntıları Göster
    tahahhütlü 2 mbit adsl kullanicisiyim, netlimitsiz paketine gecebilir miyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonquef

tahahhütlü 2 mbit adsl kullanicisiyim, netlimitsiz paketine gecebilir miyim acaba ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hattımın nekadar desteklediğine nerden bakabilirim Airties rt-111 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoCkBanG

Arkadaşlar hattımın nekadar desteklediğine nerden bakabilirim Airties rt-111 kullanıyorum

Alıntıları Göster
    netlimitsiz pakete 2 ay kadar önce geçtim ama hızım hala yerlerde sürünüyor normal 1mb net daha iyiydi aradığımda bana santrale uzaklıgınızdan dolayı hızınız düşük diorlar ama hmn bitişiğimde ki kapı komşum 6-7 mbit sorunsuz kullanabiliyor bunu söylediğimde ise onunla santralleriniz farklıdır fln diyorlar bunu nasıl düzelttirebilirim arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

netlimitsiz pakete 2 ay kadar önce geçtim ama hızım hala yerlerde sürünüyor normal 1mb net daha iyiydi aradığımda bana santrale uzaklıgınızdan dolayı hızınız düşük diorlar ama hmn bitişiğimde ki kapı komşum 6-7 mbit sorunsuz kullanabiliyor bunu söylediğimde ise onunla santralleriniz farklıdır fln diyorlar bunu nasıl düzelttirebilirim arkadaslar

adsl yazılımınızdaki ayarlara girin adsl durum raporunu bulun downstream, upstream, hat zayıflaması göstergeleri olucak onları söyleyin yada tabloyu burda gösterin bakalım
  • quote:

quote:

adsl yazılımınızdaki ayarlara girin adsl durum raporunu bulun downstream, upstream, hat zayıflaması göstergeleri olucak onları söyleyin yada tabloyu burda gösterin bakalım

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzmynnTR -- 28 Şubat 2010; 19:17:24 >

• quote:

evet değerleriniz komşunuzun 6, 7 megabit kullanması ile benzeşiyor. 8 megabiti tam sağlıklı alamassınız fakat 6, 7 megabit rahat alırsınız en aşağı size 4 megabit vermeleri lazım bağlı olduğunuz santrale gidin konuşun 2 megabit vermeleri resmen kafalarına göre yaptıkları iş bir kez daha arayın müşteri himetlerini anlatın durumu hat zayıflamam 27 db diyin 29 a kadar 8 megabit veriliyor teknik olarak ama sağlıklı olması için biraz daha aşağılarda olması lazım. 2 megabit vermeleri komik en mutlaka arıza kaydı bıraktır müşteri hizmetlerindekine gelip kontrol ediceklerdir ölçüm yaparlar sorunu anlarlar yükseltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 28 Şubat 2010; 19:32:48 >

• quote:

quote:

evet değerleriniz komşunuzun 6, 7 megabit kullanması ile benzeşiyor. 8 megabiti tam sağlıklı alamassınız fakat 6, 7 megabit rahat alırsınız en aşağı size 4 megabit vermeleri lazım bağlı olduğunuz santrale gidin konuşun 2 megabit vermeleri resmen kafalarına göre yaptıkları iş bir kez daha arayın müşteri himetlerini anlatın durumu hat zayıflamam 27 db diyin 29 a kadar 8 megabit veriliyor teknik olarak ama sağlıklı olması için biraz daha aşağılarda olması lazım. 2 megabit vermeleri komik en mutlaka arıza kaydı bıraktır müşteri hizmetlerindekine gelip kontrol ediceklerdir ölçüm yaparlar sorunu anlarlar yükseltirler.

Alıntıları Göster
    edit:
    sayın ''satantribal''
    size ne kdr teşekkür tsem gerçekten az dır sonunda bu problemi çözmüş bulunmaktayım hat zayıflamam filan anlattım adamlar sonunda hızımı yükselttiler suanda 6mbit görebiliyorum bnde elinize saglık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzmynnTR -- 28 Şubat 2010; 19:47:19 >

• quote:

edit:
    sayın ''satantribal''
    size ne kdr teşekkür tsem gerçekten az dır sonunda bu problemi çözmüş bulunmaktayım hat zayıflamam filan anlattım adamlar sonunda hızımı yükselttiler suanda 6mbit görebiliyorum bnde elinize saglık

birşey değil sevindim, onlar öyledir hattınız kaldırmıyordur cümlesi ile milleti kandıracaklarını sanarlar, neyseki uyanığız iyi hızlar
  • quote:

quote:

edit:
    sayın ''satantribal''

birşey değil sevindim, onlar öyledir hattınız kaldırmıyordur cümlesi ile milleti kandıracaklarını sanarlar, neyseki uyanığız iyi hızlar

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 5 aydır hala 8mbit im düşme falan yok

• quote:

Hocam banada baksanıza bir sorunum hala devam ediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Yaklaşık 5 aydır hala 8mbit im düşme falan yok

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu hat zayıflaması denen olayı modemde bulamadım modemin ilgili sayfası bu hangi değerdir acaba bu değer

• quote:

quote:

Hocam banada baksanıza bir sorunum hala devam ediyor..

sizin hat zayıflamanız fazla boşyere geçmişsiniz öbür ay gene 1 megabite dönün bence boşyere 4 lira fazla vermeyin 7,8 megabit alınması için downstream hat zayıflamanız 29 db den aşağılarda olması lazım sizin 41 de. tarifeye geçtiğinizde doğal olarak maximum görürsünüz sonra hat kendini yeniller santralden düşürürler. anormallik yok yani, fakat 2 megabiti alabilmeniz lazım müşteri hizmetleriyle bir konuşun isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 28 Şubat 2010; 22:15:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

arkadaşlar şu hat zayıflaması denen olayı modemde bulamadım modemin ilgili sayfası bu hangi değerdir acaba bu değer

genelde farklılaşıyor modeme göre sizde ds hat onaylaması diyor 16 db, 8 megabit alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Şey okumuştum, net hızı düşse dahi download programıyla port değiştirildiğinde hız download hızı yine 8 mbit civarlarında oluyormuş. Doğru mu?

Bunu biraz açar mısınız? Örneğin IDM üzerinden port nasıl değiştiriliyor? (Denemek için baktığımda göremedim.)

Bu arada bugün hızım berbattı, FTP üzerinden bile 0 ila 100 kb/sec. arasında indirebiliyordum. (IDM ile) Daha fazla tahammül edemeyip, bilgisayarı kapattım.

Tarifem NETLİMİTLİ 15 GB. kadar olanı 49 TL. Bugün itibariyle kotaya baktığımda 16 GB. civarıydı, onunla alakalı olabileceğini düşündüm. Bugün benzer sorunları yaşayanlar oldu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: satantribal

quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

genelde farklılaşıyor modeme göre sizde ds hat onaylaması diyor 16 db, 8 megabit alırsınız.

cevap için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 28 Şubat 2010; 23:19:02 >

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.