Şimdi Ara

PC Oyuncusunun Grafik & Görüntü Ayarları Rehberi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
15
Favori
56.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz bi oyunu oynamak için, masaüstündeki bi .exe dosyasını tıklıyoruz hemen başlıyoruz oynamaya. Meğerse makinanın içinde ne dümenler dönüyormuş, valla dünya kadar işi bi saniyeden daha az zamanda yine iyi yapıyolarmış bu aletler :) sayenizde öğrendik. Emeğinize sağlık.

COOLER MASTER HAF X 942 - XILENCE XP750 +80
    MSI FXA890 GD-70
    AMD FX X8 8350 Black Edition (NOCTUA NH-D14)
    POWERCOLOR HD 6870 CrossFireX
    CORSAIR 3*2 XMS CL9 2000 Mhz
    SCANDISK EXTREME 2 120gb
  • eline sağlık. çok iyi ve güzel bir konu.

GT:upzsPsn:upzs12
    ESKİŞEHİR
  • Çok yararlı bi konu olmuş.

Directx de eklenebilir. Bu arada neden üst konu olmamış şaşırdım doğrusu
  • Bilgilendirici bir çalışma olmuş.
  • Bilgilendirmelerin gerçekten işimize yarıyor konuyu soluksuz okudum... özellikle triple buffer ve vsync olayını daha iyi öğrenmiş oldum..

saygılar şef..
  • Çok uzun bu okumaya üşeniyor insan.Yazan üşenmeden yazmış.Teşekkürler yazana

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • Çok iyi dostum

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • hazırlayan arkadaşın ellerine sğlık çok güzel ve gerekli bir konu olmuş

PC'de iyi performans için bir kaç edindiğim tecrübeyi paylaşmak istedim, ben oyunlarda genelde konfigrasyonu şu şekilde yapıyorum ve tüm oyunlardan maximum performans alıyorum, yağ gibi kayıyor oyunlar:

laptopımın monitörü 17,3", çözünürlük maximum 1600x900.. bunu 1360x768 yapıyorum

anti analyzing: off
    v-sync: off
    shadow: low

görüntü kalitesinde neredeyse hiçbir değişiklik olmuyor (çok ufak bir değişiklik oluyor ama oyun esnasında kesinlikle göze batmıyor) ve performans çok ama çok artıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Faydalı bir konu ama güncellenmesi gerekiyor. Linklerin bir kısmı çalışmıyor ve resimlerin de bir kısmı yok çünkü.

Maalesef güncellemek için pek zamanım yok, temel bilgileri eklemiştim. Daha detaylı bilgiler şu konuda var oraya da bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_65831647/tm.htm
  • Acaba bu sorun nasıl meydana geldi bilen varsa sölesin lütfen görüntüde noktacıklar var efektleri kötüleştiriyor bide uzaktaki nesnelerin arkasında örümcek ağı gibi şeyler cıkıyor lütfen yardım. http://j1305.hizliresim.com/19/g/n21hc.png
    Cok guzel bir yazi olmus usenmeden yazilmis bende usenmeden okudum tesekkur ederim. Yanliz kendimce cozumluyemedigim bir konu var. Mesela bir oyun yukledik ultrada actik ama kasiliyor oyun simdi Optimal grafik ayarina ulasilmasi icin ilk hangi ayarlardan feragat etmeliyiz? Yani goruntuye sagladigi fayda ve harcadigi kaynak orani olarak en gereksiz ayarlarlar hangileridir. Ilk sayfadaki yazinin altina önem sirasina gore eklenirse 10 numara olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.