Bildirim
Corolla 1.8 T Sport Yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaa kaç tane satıldı ki t-sport 2002 de çıktı ben daha 1 tane gördüm 1.8VVTL-i 192 hp kağıt üzerinde performanslı bi araba ama hiç kullanmadım tabi _____________________________ 2010 Toyota Auris 1.6 Comfort Extra
2009 Toyota Avensis 2.0 Premium -
1800 motor 192 hp üstten çift egzantirikli Dual VVTL-İ motordur. 6 ileri viteslidir. kullanımı çok zevklidir.8250 devir çeviriyor.fiyatı da 20-25.000 arası.ABS,EBD,BAS,VSC+TRC vardır. _____________________________ 2016 Passat 1.4 TSI DSG Comfortline -
kağıt üzerindeki gücünü yola aktaramayan,bunun başlıca sebebi de şanzıman oranları olan araçtır..donanım olarak çok zengindir(segmentine göre),konforludur..Avrupada tsport kompressör de vardır,bize gelmemiştir.. _____________________________ \\\\Petrol Head////
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler