Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezyumx

Kusura bakmayın arkadaşlar ne zaman OB olacak.

Belli değil.
  • Cbt 4 e geçti oyun ...
  • US için CBT4 19 Ocak'da başlayıp 3 Şubat'da bitecekmiş.Level sınırı 40 olacakmış.Sanırım bu son CBT olur.Gerçi US bizi ilgilendirmiyor.
  • EU'da Suan CBT kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessiv10

EU'da Suan CBT kaç ?

4
  • eu serverında cbt3 başladı acaba rica etsek bu oyunun alt forumunu açarlarmı

Ayrıca cbt3 ocağın 22sinde cbt4'e geçicekmiş us'a yetişiyoruz yavaş yavaş=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightful -- 13 Ocak 2010; 14:54:45 >
  • abarttılar ya cbt10 a gider :D
  • oha cbt4 ne yaw...
    en azından karakterler fln silinmesede oynasak şunu, sıkıldım beklemekten 1yıldır bekliyoz ^^,
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

oha cbt4 ne yaw...
    en azından karakterler fln silinmesede oynasak şunu, sıkıldım beklemekten 1yıldır bekliyoz ^^,

aynen hocam ya beklemek sıktı artık başka oyunlara sarmaya çalışıyorum
  • beklemenize gerek yok
    char silinecek diye oynamamazlık etmeyin bence

hem yanlış anlamadıysam 13-22 arası kayıt olanlardan key istenmeyecek
  • ne ?? ne keyi ya :S yoksa oyun paralı filan mı böyle diyince bi garip oldum açıkla lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

ne ?? ne keyi ya :S yoksa oyun paralı filan mı böyle diyince bi garip oldum açıkla lütfen

Betaya girmek için gerekli olan keyden bahsediyor.
  • hmm iyi o zaman =)

Empire da bir quest var a dangerous game die bu questte second clue die birşeyi bulmanı istiyor fakat nerede olduunu bulamadım.Questte birinci ipucunu kullanarak ikinci ipucunu bul dio hiç bişi anlamadım birinci ipucu ne:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightful -- 14 Ocak 2010; 22:06:52 >
  • arkadaşlar beta key nasıl alabilirim bu oyun için
  • çocuklar benim 1.522gb de kaldı ilerlemiyor dosya boyutu 2.350gb ne yapmam lazım calcuting time remaning yazıor kalan sürede 0 byte indiriyor öyle kaldı ne yapmamı önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

çocuklar benim 1.522gb de kaldı ilerlemiyor dosya boyutu 2.350gb ne yapmam lazım calcuting time remaning yazıor kalan sürede 0 byte indiriyor öyle kaldı ne yapmamı önerirsiniz

Biraz önceki mesajini silmeseydin keske.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthun Maurits

quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

çocuklar benim 1.522gb de kaldı ilerlemiyor dosya boyutu 2.350gb ne yapmam lazım calcuting time remaning yazıor kalan sürede 0 byte indiriyor öyle kaldı ne yapmamı önerirsiniz

Biraz önceki mesajini silmeseydin keske.

ben silmedimki sen okuduysan problem yok
  • gpotato üyeliği al ve allods bölümünde cb ye kayıt olma kısmına tıkla oradan keyi onayla o seni keyi yazmadan kayıt eder...
  • arkadaşlar bi sorum olacak bu boss görevlerini yapmazsak ne gibi zararları olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomBraksS

arkadaşlar bi sorum olacak bu boss görevlerini yapmazsak ne gibi zararları olur?

Ödüllerini alamazsın.Bazı görevler var açılması için belli görevlerin yapılması gerekiyor.Bütün görevleri yapmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.