Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dünden beri 3 kez indirdim 3 ündede client hata verdi kusacam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

dünden beri 3 kez indirdim 3 ündede client hata verdi kusacam artık

galiba oyun sitelerinden indirmeyi deniyon. ben torrent ile indirdim. bi de onu dene?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saskey

Arkadaşlar benim ekran kartı Nvidia geforce fx 5500 256 mb.Bu oyunu çalıştırırmı? çalştırırsada nasıl çalıştırır donma falan olurmu fazla?

Minimum sistem gereksinimleri;

∙ Windows XP, Windows2000, DirectX 9.0
    ∙ Intel Pentium III 1.5 GHz
    ∙ 512 MB RAM
    NVIDIA GeForceFX 5200 64 MB / ATI Radeon 9600 64 MB
    ∙ Screen with resolution 800x600
    ∙ DirectX-compatible audio card
    ∙ Mouse
    ∙ 4 GB HDD
    ∙ ADSL 56k
  • Beyler psicionist açmayı düşünüyorum.En iyi psicionist ve warrior hangi ırktadır acaba?
  • şu an oyuna girebilen arkadaş var mı acaba?
  • arkadaşlar eu olan setup'ı indirdim.. yine eu olan gpotato'dan üyelik aldım.. oyuna girmeye çalıştığımda "authorization failed: cannot establish a server connection" diye bir hata alıyorum.. bir arkadaşımın üyeliğiyle denedim o oyuna giriyor ama ben kendi üyeliğimle giremiyorum.. arkadaşım kendi üyeliğine key girmemiş.. acaba sorun nedir bilen ya da aynı hatayı alıp çözen varsa yardım edebilir mi?

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kogane -- 23 Ocak 2010; 5:17:16 >
  • ne zaman üyeliğini açtın sen?? belli bir süre key girmeden aktif oluyordu beta girişi .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Arkadaşlar EU serverında adam gibi, bir yerlere gelebilecek bir guild kurmayı plânlıyoruz(MJforever ve ben).Oyunda ciddi ciddi ilerlemeyi düşünen arkadaşlar varsa aramıza bekleriz.

Guildimizin ismi:Now Or Never
    Irk:Empire
     Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

Guilde katılmak isteyenler:group925108@groupsim.com ve Juvixted@hotmail.com ' u eklesin.

Toplaşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _GeWeZe_

ne zaman üyeliğini açtın sen?? belli bir süre key girmeden aktif oluyordu beta girişi .....

dün akşam saatlerinde açtım
  • Gpotato üyeliği genel bir üyelik.

http://statistics.gpotato.eu/Tracking/BannerForReg.aspx?CD=0306020101&RTN=http://en.allods.gpotato.eu/ad/

adresinden bir de oyuna özel hesabınızı kaydettirmeyi deneyin eğer kapanmadıysa üyelik alımları. O şekilde girebilirsiniz ancak.
  • oraya üyeliğim var zaten.. ama oyuna giremiyorum
  • quote:

Beyler psicionist açmayı düşünüyorum.En iyi psicionist ve warrior hangi ırktadır acaba?

en iyi demek ne kadar doğru olur bilmiyorum

ancak

her ırka ait olan ve 7 lvl da açılan cd süresi 3dk olan 10-30 saniye süren skller var

mesela benim oynadığım league gimberling seer karakter 10 saniye boyunca hiç dmg almıyor

empire daki psi ise mental overload denilen bir buff ı etkisizleştiriyor

karakter seçerken hangi özelliği verdiği yazar ona göre seçebilirsin

bu arada oyun ve karakterlerle ilgili sorularınızı cevaplayabilirim

league tarafında oynuyorum
  • bu beta key işi ne oluo yaa emailinize gelicek dior gpatato üyeliği aldım arkadaşın verdiği üstte linke tıkladım hala epostama beta key gelmedi benimle aynı durumda olan varmı hee?????????
  • bana yeni geldi nerdeyse 1 hafta oldu betakey yolladılar isteyen varsa verebilirim
  • dostum bana verebilirmsn beta key oyuna giremiyorum öyle kaldım 1 haftamı beklicez şimdi:=)
  • Varsa banada verin lütfenBu oyunu oynamayı çok istiyorum.pm atın lütfen.Bu da msn'im;

legancy_of_can@hotmail.com
  • yokmu beta key linki vericek arkadaş biri üsstte vermiş us un vermiş eu olsun lütfen
  • bu arada open betayı sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Beta keyin birini kaptım beyler ! ^^ hadi bu da size kıyağım olsun :D

http://www.onrpg.com/MMO/event/Allods-Closed-Beta-Key-Give-Away-325

sitesine girin üye olun ve verdiğim linkteki bölüme kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın.Artık bir keyiniz oldu.Keyi kulllanmak için;

allods ana sitesine gidin ve açılış sayfasındaki redeem beta key yazısını tıkırdatın.Verilen keyi oraya yazın ve size betaya seçildiğinizi söyleyen bir sayfa açılacak işte b kadar ^^

hangi charı açayım sizce nasıl olsa beta charlar wipe yicek.Summonermı açsam..

• quote:

Beta keyin birini kaptım beyler ! ^^ hadi bu da size kıyağım olsun :D

http://www.onrpg.com/MMO/event/Allods-Closed-Beta-Key-Give-Away-325

sitesine girin üye olun ve verdiğim linkteki bölüme kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın.Artık bir keyiniz oldu.Keyi kulllanmak için;

allods ana sitesine gidin ve açılış sayfasındaki redeem beta key yazısını tıkırdatın.Verilen keyi oraya yazın ve size betaya seçildiğinizi söyleyen bir sayfa açılacak işte b kadar ^^

hangi charı açayım sizce nasıl olsa beta charlar wipe yicek.Summonermı açsam..

eu değil bu us

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.