Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FearMaster

Arkadaşlar oyunuhttp://allods.gpotato.com/ adresinden indirmeye başladım. Ancak ben US değil EU sunucusunda oynamak istiyorum.http://en.allods.gpotato.eu/Download/Client.aspx bu adresten kayıt olup indirmem mi lazım?

Alıntıları Göster
    ewt kardeş ordaki download seçenekleri değişik sitelerden olanlar sen hangi siteden indirmeyi tercih ediyosan ordan indirebilirsin- alternatif fileplanet.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

ewt kardeş ordaki download seçenekleri değişik sitelerden olanlar sen hangi siteden indirmeyi tercih ediyosan ordan indirebilirsin- alternatif fileplanet.com

Alıntıları Göster
    düzeltiyorum alternatif download sitesi - mmosite.com - yani en son seçenekteki olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

MrPesimist bro. banada yardım be bu oyunu oynamak için çok uğraştım,bekledim ama bir türlü off.. :S oynayamadım. Beyler yardım ya oyun kurulu ama üyelik yok bi giripte göremedim şu oyunu HELP !!

Key bitti diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

MrPesimist bro. banada yardım be bu oyunu oynamak için çok uğraştım,bekledim ama bir türlü off.. :S oynayamadım. Beyler yardım ya oyun kurulu ama üyelik yok bi giripte göremedim şu oyunu HELP !!

Key bitti diyorum.

Alıntıları Göster
    İndirdim EU yüklüyorum. Umarım key bulurum.

Ekleme : EU için keyi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 5 Ocak 2010; 19:59:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

İndirdim EU yüklüyorum. Umarım key bulurum.

Ekleme : EU için keyi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    Mrpesimist guild eu daysa katılmak isterim bende
  • EU Ob olunca kuracağız guildi.Ekleyin hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: Brilchil

quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Arkadaşlar EU serverında adam gibi, bir yerlere gelebilecek bir guild kurmayı plânlıyoruz(MJforever ve ben).Oyunda ciddi ciddi ilerlemeyi düşünen arkadaşlar varsa aramıza bekleriz.

Guildimizin ismi:Now Or Never
    Irk:Empire

Guilde katılmak isteyenler:group925108@groupsim.com ve Juvixted@hotmail.com ' u eklerseniz konuşur/kaynaşırız.

• quote:

EU Ob olunca kuracağız guildi.Ekleyin hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: Brilchil

quote:

Arkadaşlar EU serverında adam gibi, bir yerlere gelebilecek bir guild kurmayı plânlıyoruz(MJforever ve ben).Oyunda ciddi ciddi ilerlemeyi düşünen arkadaşlar varsa aramıza bekleriz.

Guildimizin ismi:Now Or Never
    Irk:Empire

Guilde katılmak isteyenler:group925108@groupsim.com ve Juvixted@hotmail.com ' u eklerseniz konuşur/kaynaşırız.

Alıntıları Göster
    şimdi account açıyorum eğer sararsa msn i eklicem hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

şimdi account açıyorum eğer sararsa msn i eklicem hocam

Alıntıları Göster
    Kusura bakmayın arkadaşlar OB ne zaman cıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezyumx

Belli değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezyumx

Belli değil.

Alıntıları Göster
    Herkez EU Oynuyo bi tek ben US Oynuyom galiba neysee bende artık bugün indireyim EU Clientini OB'de görüsmek üzere :D

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessiv10

Herkez EU Oynuyo bi tek ben US Oynuyom galiba neysee bende artık bugün indireyim EU Clientini OB'de görüsmek üzere :D

Alıntıları Göster
    bendeki cilentin eu mu us mi oldğunu nasıl anlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Oyuna girip server listesine baktığında Gala_US veya Gala_EU yazması lazım oradan anlayabilirsin.Aklıma başka bir yöntem gelmiyor.Veya oyunu direk kurduysan ProgramFiles/gPotato/AllodsOnline EU veya US diye kurmuş olabilir ona bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Alıntıları Göster
    Oyun bence çok zevkli. Hiç mage açmazdım oyunlarda, bunda mage bağladı beni :D

Ancak sadece questlerle lvl atlanıyo. Questsiz atlanmıyor gayet açık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasgun

Ek olarak exp veren fatigue bitince yeniden gelmesi ne kadar sürüyo yada gelmesi için bişey yapılması gerekiyomu.

Ben Empire oynadım.Şu an oyuna giremiyorum,şimdi açmayı da düşünmüyorum yarın 2 sınav var.Ama cevap yazmak istedim.Anlatmaya çalışayım.
    Beklemeye gerek yok.
    Empire haritasında , kuzeydeki haritaya geçiş yapın. Astral gemiye zıplayarak binin.Sizi 3. bir diğer haritaya götürecek.Orada bir hancı(Inner) var.Ona Rest derseniz,karakteriniz dinlenir ve fatigue explerinizi elde edersiniz.
    Belki ana şehirdede han vardır,muhakkak vardır da ben görmedim.Şansa orası denk geldi.Denk geldiğinde çok sevinmiştim.
    Kolay gelsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaperAlone

quote:

Ek olarak exp veren fatigue bitince yeniden gelmesi ne kadar sürüyo yada gelmesi için bişey yapılması gerekiyomu.

Ben Empire oynadım.Şu an oyuna giremiyorum,şimdi açmayı da düşünmüyorum yarın 2 sınav var.Ama cevap yazmak istedim.Anlatmaya çalışayım.
    Beklemeye gerek yok.
    Empire haritasında , kuzeydeki haritaya geçiş yapın. Astral gemiye zıplayarak binin.Sizi 3. bir diğer haritaya götürecek.Orada bir hancı(Inner) var.Ona Rest derseniz,karakteriniz dinlenir ve fatigue explerinizi elde edersiniz.
    Belki ana şehirdede han vardır,muhakkak vardır da ben görmedim.Şansa orası denk geldi.Denk geldiğinde çok sevinmiştim.

Arkadaşın dediği olayı anlamamışsın.Her gün belirli bir fatigue sınırı var o sınırı tamamladığında daha fazla fatigue kazanamıyorsun.Arkadaş bu fatigue nin saat kaçda sıfırlandığını sormuş.Yukarıda açıklamıştım zaten.Ayrıca her şehirde Inn Keeper var.

• quote:

quote:

quote:

Beklemeye gerek yok.

Arkadaşın dediği olayı anlamamışsın.Her gün belirli bir fatigue sınırı var o sınırı tamamladığında daha fazla fatigue kazanamıyorsun.Arkadaş bu fatigue nin saat kaçda sıfırlandığını sormuş.Yukarıda açıklamıştım zaten.Ayrıca her şehirde Inn Keeper var.

Alıntıları Göster
    Birkaç kez In Keeper'a gidip bünyeyi yenilemenin de bir sınırı var mı peki? Cevap verdiğinizi gördüm zaten,arkadaşta görmüştür.Bari In Keeperın görevini söyleseydiniz de birşeyler öğrenseydik cevabınızdan.

• quote:

Birkaç kez In Keeper'a gidip bünyeyi yenilemenin de bir sınırı var mı peki? Cevap verdiğinizi gördüm zaten,arkadaşta görmüştür.Bari In Keeperın görevini söyleseydiniz de birşeyler öğrenseydik cevabınızdan.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunda görevler çok basit nasıl bulamadınız anlamış değilim ingilizceniz yoksa bile haritayı açtığınızda üstünde bayrak oluyor gideceginiz yerin veya kupa şeklinde simge oluyor.Gayette güzel Nick Orik Paladinim oyunda gelin beraber gezelim

• quote:

Orijinalden alıntı: TomBraksS

Arkadaşlar oyunda görevler çok basit nasıl bulamadınız anlamış değilim ingilizceniz yoksa bile haritayı açtığınızda üstünde bayrak oluyor gideceginiz yerin veya kupa şeklinde simge oluyor.Gayette güzel Nick Orik Paladinim oyunda gelin beraber gezelim

Alıntıları Göster
    İlk önce warrior açmıştım sarmadı.
    Şimdi mage açtım lvl 6 yım
    nick NympHetamine
    kendime bir sırp arkadaş buldum yarım yamalak ingilizceyle zor oluyor

• EU CBT 3 haftaya başlayacakmış.Level sınırı 34 olacakmış.

quote:

Birkaç kez In Keeper'a gidip bünyeyi yenilemenin de bir sınırı var mı peki?

Hayır bir sınırı yok istediğin zaman gidip yenileyebilirsin.

quote:

Cevap verdiğinizi gördüm zaten,arkadaşta görmüştür.Bari In Keeperın görevini söyleseydiniz de birşeyler öğrenseydik cevabınızdan.

Arkadaşın sorduğu sorunun cevabını verdim daha ne?Ne zaman sıfırlanıyor dedi bende cevapladım.Millet öğrenmek istediğini sorup öğreniyor, Inn Keeper'ın görevini sorsaydınız onuda söylerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 7 Ocak 2010; 23:36:48 >

• quote:

EU CBT 3 haftaya başlayacakmış.Level sınırı 34 olacakmış.

quote:

Birkaç kez In Keeper'a gidip bünyeyi yenilemenin de bir sınırı var mı peki?

Hayır bir sınırı yok istediğin zaman gidip yenileyebilirsin.

quote:

Cevap verdiğinizi gördüm zaten,arkadaşta görmüştür.Bari In Keeperın görevini söyleseydiniz de birşeyler öğrenseydik cevabınızdan.

Arkadaşın sorduğu sorunun cevabını verdim daha ne?Ne zaman sıfırlanıyor dedi bende cevapladım.Millet öğrenmek istediğini sorup öğreniyor, Inn Keeper'ın görevini sorsaydınız onuda söylerdim.

Cevap için teşekkür ederim. Sorduğumda cevap vereceğinden şüphem yok. Sadece yoklamak istedim seni.Belki beni group chatten hatırlamışsındır. Birbirimizi anlamıyorduk her diyalogumuzda. Biraz kıllık yapıyım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperAlone -- 8 Ocak 2010; 2:41:40 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.