Şimdi Ara

lonia kralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sürekli milleti koxp kullanıyor die sikayet eden lonia kralına bakın wallhack yapıo
    ve bu onunda koxper oldugunu gösteriyor

lonia kralı

• evet harbi ne açtın kralın tacı görünüyor :)

o kralın tacı diyen kişide hiç clan simgesi görmedi heralde k0xp acıktı bende ama o simgeyle alaka ney anlayamadım? clanlarının simgesi o
  • Beyler o Dies'de WİNK clanının simgesidir

Kral tacı değil.Oyunda öyle bişi yok zaten...
  • Tahmin ediyorumki aynı arkadaş 2-3 hafta önce aynı konuyu diğer account'uyla açmıştı ve kendisini 3-4 defa kapaklamam üzerine konuyu silmişti. Bu kralı neden bu kadar karalamaya kastığını anlamadım, ne yaptıki bu adamcağız sana? Umarım bu konuda günahını almıyorumdur. Şimdi gelelim olaya;

Oyundan zerre kadar çakmayan, delos'a koxp kurmak dışında gitmemiş insanlar kral olacak kapasitede oyunu bilen bi insana çamur atmakta çekinmeyecektir. İlk olarak delos'a tp oluyoruz, ardından sol taraftaki ilk merdivenden çıkıyoruz, karşımıza gelen 2. merdivenden çıkmayı denediğimizde bir bakıyoruzki duvarın içindeyiz. O duvar bug'lıdır. Buyrun şimdi KSC çekip kendinizi banlatabilirsiniz. Bug'lı merdivenden oraya girmek ile wallhack arasındaki o kalın çizgiyi ayırt etmenize yardımcıda olabilirim talep ederseniz.

Ve anladığım kadarıyla fotoğraf delos savaşı esnasında çekilmiş, tekrarlıyorum, kral olacak kadar oyun bilgisi olan bi insanı kendi koxp'lu zihniyetinizle karıştırmayınız, bu adam sizin gibi değil, delos savaşı esnasında 1000 kişinin önünde arkasındaki beyaz pelerinle beraber duvara girecek değil...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orası buglu yer değil bildiğim kadarıyla buglu yer karşı tarafdaki absy tp kapısı değil mi

Lockerz Davetiyesi için pm *Bedava xbox360,ps3,psp,wii,ipod touch gibi ürünler kazanabileceğimiz bir sitedir.Bilgi için pm.
  • Oradada bug var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 11 Temmuz 2009; 23:45:09 >

Orjinalden alıntı: vormound

Akara server ında da Phaselis in kaleyi nasıl aldığını ve koruduğunu oynayanlar bilir. Karalamalık bir durum yok zaten wh her zaman yaptıkları birşey. Gidin bir csw ye girin wh ile kale nasıl alınır öğrenirsiniz..

Kale nasıl alınır öğretmek istiyorsan buyur gel NeverMore'dayım öğret bana, clanıma yardımcı olursun :) Gerçi yıllardır kale elimizde sayılır pek yardıma ihtiyacımız yok gibi...

Bu oyunda maksi gibi insanların (kendisini tanımıyorum) ulaşabileceği seviyelerin yanından geçemeyecek insanları şuan bu konuda görüyoruz. Karalama kapmanyasına aynen devam edin. Çok ısrarcı olmaya devam ederseniz video çekeceğim...

Orjinalden alıntı: ß@TÚ

quote:

Akara server ında da Phaselis in kaleyi nasıl aldığını ve koruduğunu oynayanlar bilir. Karalamalık bir durum yok zaten wh her zaman yaptıkları birşey. Gidin bir csw ye girin wh ile kale nasıl alınır öğrenirsiniz..

Kale nasıl alınır öğretmek istiyorsan buyur gel NeverMore'dayım öğret bana, clanıma yardımcı olursun :) Gerçi yıllardır kale elimizde sayılır pek yardıma ihtiyacımız yok gibi...

Bu oyunda maksi gibi insanların (kendisini tanımıyorum) ulaşabileceği seviyelerin yanından geçemeyecek insanları şuan bu konuda görüyoruz. Karalama kapmanyasına aynen devam edin. Çok ısrarcı olmaya devam ederseniz video çekeceğim...

O ayar vermeye çalıştığın adam en az senin kadar eskidir Xige'de... NVM nedir, Tioc nedir, ELT nedir, Spartans nedir çok iyi bilir merak etme öncelikle bunu belirteyim.
    Sonrasında şunuda söyleyim; Ben Akara'da Maxi(Furkan)'ın clanında bulundum(Phaselis) ve evet ne pislik bir clan ve ne karaktersiz insanlar olduğunu biliyorum. İçlerinden birisi olma lanetine nail oldum. Maxi gittiği her serverda clanıyla beraber TBL, WH, Koxp, Bug'un dibini vurur zirveye bu şekilde oynar. Clanlarında bulunmasam, ventlerinde olmasam bunu söylemem merak etme. Emin ol Abdullah Maxi'nin seviyesinden çok daha iyi mertebelerde bulundu Xige'de... NVM'ye sözüm yok, içlerinde arkadaşlarımda var. Ama Phaselis için bilmeden atıp tutup, konuşana ayar vermeye kalkana bende ayar veririm kusra bakmasın kimse. Ayrıca NVM liyim diye orda burda hava atmaya kalkacak kadar egosu tavan bir insansan zaten gülerler burda sana:)
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• Pathos' un eskilerinden SiMurG var bilen bilir. onu bu efsome maksi abdullah üçlüsü hacklediler ve PerSeph0ne yaptılar charın nick ini. Bunlar kadar şerefsizi yoktur oyunda...
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • quote:

Gidin bir csw ye girin wh ile kale nasıl alınır öğrenirsiniz..

Benim seni tanımadığım doğru, peki sen beni tanıyarak yorum yapıyormusun? Burada savunulan şey maksi adlı kişinin (tanımam) yukarıdaki resimde wh kullanıp kullanmadığı. Bende doğru şekilde açıklamamı yaptım... Uzatmaya gerek yok, isteyen gider dener.

@L.J

Evet egosu tavan yapmış bi insanım

Oynadığımız oyun Knight online, benim yaptığımsa bu oyunun doğasına uygun davranış. Kimse milyarları, saatleri bu oyuna zevk için vermiyor. Hırs... Diğerlerinden iyi olma hırsı. Bende milyarlar vermeyip bu oyunda bir çok "normal" oyuncuya göre iyi biyere gelebildim ne mutluki bana. Oyunun doğası gereğide iğrenç bir hal almış DH KO bölümünde havamı atıyorum, havalarda gezen egomu tatmin ediyorum. Ben buyum. Beni daha fazla tanımak, tartışmak istersen pm at msn'imi vereyim tanışırız hem

Dediğim gibi konuda tartışılan şey Phaselis'in kaleyi nasıl aldığı veya o itemleri nasıl yaptığı değil. Maksi'nin resimde ne yaptığı...

@L.J

Yazında banamı çatıyorsun vormound'umu savunuyorsun, vormound'amı çatıyorsun, phaselis'imi savunuyorsun, hiç bir şey anlamadım Ama heralde haklısın...

Not: 10dk içinde tam 5 defa DC oldum. Emeği geçen tüm TTNet çalışanlarına teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 14 Temmuz 2009; 23:57:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.