Şimdi Ara

Kaan Kural Röportajı (Xbox 360 tüm konsolları döver) :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kaan Kural Röportajı (Xbox 360 tüm konsolları döver) :D

Evet arkadaşlar Level dergisi bu ay Kaan Kural (tanımayanınız yoktur herhalde :D) ile oyun hakkında röportaj yapmış.

Ben de bu röportaj'da sorulan bazı soruları ve Kaan Kural'ın verdiği cevapları sizlerle paylaşayım dedim.

İlk soru tabiki basketbol ile ilgili :D.

LEVEL: NBA 2K MI ?,NBA LIVE mı seçimin ?

Kaan Kural: NBA 2K serisinin çıktığı ilk seneydi yanılmıyorsam,bir Amerikalı arkadaşım 2k'yı tavsiye etmişti.Sonra bu oyunu büyük keyifle oynamaya başladım.Hatta o yıllarda televizyon programımızda (NBA Stüdyo) bu oyundan bahsetmiştim.Bir bakıma NBA 2K'nın reklamını iyi yapan adamlardan biriyimdir.Bu seneye kadar 2K'nın açık ara önde olduğunu düşünüyordum,ancak bu yıl NBA Live,gerçekten iyi iş yaptı ve güzel bir oyun oldu.

Ayrıca NBA 2K9'da slider ayarlarını çok önemsediğini ve kendisinin silder ayarlarıyla oynadığını belirtiyor.

LEVEL: Kısacası oyuncu,oyunun gerçekliğine ve fizik modellemesine çok takılmasını istiyor.

Kaan Kural: Aynen öyle.EA,işin simülasyon tarafını bu nedenle çok önemsemiyor.

LEVEL: Ve o mantığı hiç değiştirmiyorlar.

Kaan Kural: Bu yıl değiştirdiklerini düşünüyorum.Bence Fifa 09,Pes 2009'dan daha iyi.Nba Live 09 da 2k9 kadar iyi değil ama yine de çok iyi.Ben 1997 yılından itibaren playstation 1 oynamaya başladım ve bu süreç içerisinde hep pes oynadım.Hatta o dönemlerde fifa oynayanlara:"çocuk oyunu oynuyorsunuz" diyerek dalga geçiyordum.

LEVEL: Sözünü ettiğin yıllarda Pes serisi çok bilinmiyordu ve herkes fifa oynuyordu.Ardından bir anda patlama yaptı Pes.

Kaan Kural: Ne varki bu yıl itibariyle söylüyorum (biraz tükürdüğümü yalamak gibi olacak ama) Fifa 09,Pes 2009'dan daha iyi.

Sohbet devam ediyor ve Kaan Kural son 10 yıldır oynayacağım oyun çıkmadı son 6 aydır yine Dead Space oynuyorum diyor :D.

LEVEL: Son birkaç yılda başyapıt sayılabilecek bir oyun çıkmadı,haklısın...

Kaan Kural: FPS olayına bir türlü adapte olamadım,sadece Call of Duty 4: Modern Warfare'ı severek oynayabildim.Oyunun alt metni çok kuvvetliydi,sevmiştim.Onun dışında iyi bir gamer olmama rağmen fps oynayamıyorum.

LEVEL: Kaan sana Condemned'i tavsiye ediyorum.Klostrofobik,hantal ve karanlık bir dünyası var oyunun.Senin sevebileceğini düşünüyorum.

Kaan Kural: Eyvallah denemekte yarar var.Ek olarak şunu söyleyeyim,Call of Duty'yi online olarak oynamayı denedim ve sonuç hüsrandı.Oyuna giriş yaptığım anda sağa dönüyorum,ölüyorum.Bir daha giriş yapıyorum sola dönüyorum yine ölüyorum.10 saniye hayatta kalamadım,kabus gibiydi. (hahaha :D)

Kendisi Frp'ci olduğunu (özellikle turn-based frp'ler) belirtiyor.

LEVEL:Son olarak oyunlarla ilgili söylemek istediğin birşeyler var mı Kaan ?

Kaan Kural: Şöyle noktayı koyabilirim,elimde tüm oyun konsolları mevcut fakat XBOX 360,diğer tüm makineleri döver.

Kaan Kural için tüm zamanların en iyi dört oyunu;

1-Wings (Amiga 500)
    2-Civilization
    3-Metal Gear 1
    4-Mass Effect

Kaynak: Level dergisi Temmuz 2009 150.Sayısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 4 Temmuz 2009; 0:50:05 >

• Süper ya

Orijinalden alıntı: Four

Süper ya
    herkes biliyor neyin iyi olduğunu

Orijinalden alıntı: mehmetius

herkes biliyor neyin iyi olduğunu

Alıntıları Göster
    Biraz " Embedded " durumu var gibi . Giriş, gelişme tamamda yazının sonu niye öyle bitiyor anlamadım

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Biraz " Embedded " durumu var gibi . Giriş, gelişme tamamda yazının sonu niye öyle bitiyor anlamadım

Alıntıları Göster
    quote:

Call of Duty'yi online olarak oynamayı denedim ve sonuç hüsrandı.Oyuna giriş yaptığım anda sağa dönüyorum,ölüyorum.Bir daha giriş yapıyorum sola dönüyorum yine ölüyorum.10 saniye hayatta kalamadım,kabus gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

quote:

Call of Duty'yi online olarak oynamayı denedim ve sonuç hüsrandı.Oyuna giriş yaptığım anda sağa dönüyorum,ölüyorum.Bir daha giriş yapıyorum sola dönüyorum yine ölüyorum.10 saniye hayatta kalamadım,kabus gibiydi.

Alıntıları Göster
    O değilde en sevindiğim olay NTV sporda hep Playstation muhabbeti yapılıyordu onu geçtim hep PES konuşuyorlar böyle bir konu açıldığında.Demekki bu işlere gerçekten ilgi duyan ünlü simalarda varmış.Mesela geçen yine NTV Spor'da Bursaspor'lu Sercan'ın evine konuk olmuşlardı programda ya adam LCD tv ve PS2 kullanıyor sadece ve onunla övünüyor hobim diye deli oldum gerçekten..

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

O değilde en sevindiğim olay NTV sporda hep Playstation muhabbeti yapılıyordu onu geçtim hep PES konuşuyorlar böyle bir konu açıldığında.Demekki bu işlere gerçekten ilgi duyan ünlü simalarda varmış.Mesela geçen yine NTV Spor'da Bursaspor'lu Sercan'ın evine konuk olmuşlardı programda ya adam LCD tv ve PS2 kullanıyor sadece ve onunla övünüyor hobim diye deli oldum gerçekten..

Alıntıları Göster
    Oyuncu olmak bir ayrıcalıktır, neden övünmesin.

Gamers unite!

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Oyuncu olmak bir ayrıcalıktır, neden övünmesin.

Gamers unite!

Alıntıları Göster
    Fifa da pesten daha iyi bu sene diyor.Düşüncelerine katılmak elde değil adamın

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Alıntıları Göster
    süper ya :D fizik olarakda tam bir oyun canavarı

Alıntıları Göster
    Vay şişko

Orijinalden alıntı: JOELLAMBERT

Vay şişko

Alıntıları Göster
    adam napsın hayat bi oyundan ibaret

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 0000000

iyide onu bilmeyen var mıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

quote:

Orjinalden alıntı: 0000000

iyide onu bilmeyen var mıydı

Alıntıları Göster
    fifa süper yaaa pes de neymiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Alıntıları Göster
    Vay dobiç

Orijinalden alıntı: swat882

Alıntıları Göster
    Kaan beni duyuyosan ekle gamertagı öğretiyim saana 2k9la fifayı

Hodrimeydan

Orijinalden alıntı: LostLight

Hodrimeydan

Alıntıları Göster
    kağan kuralın partneri murat kosovada sıkı oyuncudur onunla da röportaj isterük

Orijinalden alıntı: LostLight

Hodrimeydan

Alıntıları Göster
    Fifa 09'dan daha iyi bir futbol oyunu var diyeni listemden sildim. Sacmalamanin anlami yok. Bravo Kaan

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Fifa 09'dan daha iyi bir futbol oyunu var diyeni listemden sildim. Sacmalamanin anlami yok. Bravo Kaan

Alıntıları Göster
    Helal olsun.

Orijinalden alıntı: 7ender

Helal olsun.

Alıntıları Göster
    3-4 yıl önce MUrat kosava Cuma akşamları Kanat ve CAn kozanoğlunun yanlış hatırlamıyorsam Arka şayfa programında oyun tanıtımları yapardı.Süper zamanlardı.Bu ntv takımı işi bilio
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.