Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: el_turco_06

benım hızım dustu galıba suan 100 140 arası cekıyorum ılg gun 859a cıkmıstım

Hızın düşse bir kere 100-140 arası çekme imkanın yok. 1 mbit hızında bile 140 ile çekemezsin. Biliyorsun 15 Gb kotayı geçtikten sonra düşülen hız 512 kbps bu da ortalama 60 kbps hızla veri indirme anlamına gelir. Serverdan kaynaklanan bir sorun olabilir. Hız testini dene. Hız testin de bu sonucu alıyorsan durma müşteri hizmetlerini ara hadi iyi geceler

chester bennington
  • quote:

düşürdükleri zaman hiç acımıyolar direk 50-30'lan çekiyon düşmemiş merak etme

Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan

quote:

düşürdükleri zaman hiç acımıyolar direk 50-30'lan çekiyon düşmemiş merak etme

Alıntıları Göster
    aynen düşünce harbi düşüyo hız 60-70 i geçemiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yousuff -- 5 Kasım 2009; 2:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

ee olacak o kadar arap telekom bu ne kadar az hizmete çok para alırsa o kadar kar araplara bn acaba diyolarmıdır kendi kendilerine ulan amma iyi hizmet verdik Tr ye die çok merak ediyorum kulakları çınlamaktan sağır olmuştur inşş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer18

quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

ee olacak o kadar arap telekom bu ne kadar az hizmete çok para alırsa o kadar kar araplara bn acaba diyolarmıdır kendi kendilerine ulan amma iyi hizmet verdik Tr ye die çok merak ediyorum kulakları çınlamaktan sağır olmuştur inşş.

Alıntıları Göster
    Ya bu hızım düştü diye yakınan arkadaşları ben anlamıyorum kardeşim sen bunu bile bile geçmedinmi bu tarifeye ...yani pekte süpriz bir durum olmasa gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Ya bu hızım düştü diye yakınan arkadaşları ben anlamıyorum kardeşim sen bunu bile bile geçmedinmi bu tarifeye ...yani pekte süpriz bir durum olmasa gerek...

Alıntıları Göster
    75GB'ı geçtim.
    Daha Düşmedi.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

75GB'ı geçtim.
    Daha Düşmedi.

Alıntıları Göster
    düşmez. abanın.

http://forum.donanimhaber.com/m_35565357/tm.htm

Orijinalden alıntı: mybo37

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

hala 1,72 Mbit benimki.düzelme falan yok..

Benim de öyle , hattım desteklemiyor diye bıraktılar 1.72mbit , bakalım artırmalarını bekliyorum çalışıyoruz dediler.Kısa zamanda tekrar arıycam , hatırlatmadan iş yapmıyorlar.

ya ben Bostancı santralına hani o Kabloların çıkış dolapları varya işte oraya 300 Metre uzakta evim.Bu adamlar genelde düşük hızlar için hat uzaklığını bahane ederler.ama bende böyle bir durum yok. Geçen ay 6.85 Mbps den aşağı düşmedimki hiç. Ne olduysa adil kullanım kota hikayesi ile hızım 0,52 ye düştükten sonra oldu.işte anca bu ay ayın 4 ü bitti anca 1,72 mbps.

Sorduğumda santraldeki teknisyen ''Bir düzenleme yapıyoruz hızınız perşembe ye kadar artacak (yarın) artmazsa beni arayın dedi. Bakalım yarın verdiği numaradan arıycaz..

Ben de başlarda 500-600 görüyordum rahatlıkla , şimdi onu da kaybettim 1.72mbps duruyorum , biraz daha bekliyorum bakalım arıycam birkaç güne kadar tekrar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hala 1,72 Mbit benimki.düzelme falan yok..

Benim de öyle , hattım desteklemiyor diye bıraktılar 1.72mbit , bakalım artırmalarını bekliyorum çalışıyoruz dediler.Kısa zamanda tekrar arıycam , hatırlatmadan iş yapmıyorlar.

ya ben Bostancı santralına hani o Kabloların çıkış dolapları varya işte oraya 300 Metre uzakta evim.Bu adamlar genelde düşük hızlar için hat uzaklığını bahane ederler.ama bende böyle bir durum yok. Geçen ay 6.85 Mbps den aşağı düşmedimki hiç. Ne olduysa adil kullanım kota hikayesi ile hızım 0,52 ye düştükten sonra oldu.işte anca bu ay ayın 4 ü bitti anca 1,72 mbps.

Sorduğumda santraldeki teknisyen ''Bir düzenleme yapıyoruz hızınız perşembe ye kadar artacak (yarın) artmazsa beni arayın dedi. Bakalım yarın verdiği numaradan arıycaz..

Ben de başlarda 500-600 görüyordum rahatlıkla , şimdi onu da kaybettim 1.72mbps duruyorum , biraz daha bekliyorum bakalım arıycam birkaç güne kadar tekrar.

Alıntıları Göster
    baktılar hızı düşüremiyolar sabitlemeye mi başladılar nedir

• quote:

baktılar hızı düşüremiyolar sabitlemeye mi başladılar nedir

Alıntıları Göster
    bu bir tesadüf mü yoksa gözüme görünecekmi var dün bi kotaya bkim dedim moralim bozuldu
    [img=http://img691.imageshack.us/img691/9484/ttnetdomuzgribi.jpg]

ya ben resim eklediğimde resimler sayfada gözükmüyo neden acaba eskiden oluyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer18 -- 5 Kasım 2009; 17:25:45 >

• quote:

bu bir tesadüf mü yoksa gözüme görünecekmi var dün bi kotaya bkim dedim moralim bozuldu

senin kotaya da bulaştıysa işin var

• quote:

quote:

senin kotaya da bulaştıysa işin var

Alıntıları Göster
    yok yoda kardeş ben kota sorununu hallettim antivirüs kurdum kotanın içine (bubi tuzağı) taşı attımı kafasını yaracaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: mutku

quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

Arkadaşlar 4 gün önce aradım 1 mb limitsize geçmek istediğim söyledim ve birkaç şey sordular sonra paket değişikliğiniz 24 saat içinde gerçekleşecek dediler ve kapadılar. 4 gündür internetim yoktu paketi değiştirdiğimden beri şimdi geldi ancak şu anda dosya indiriyorum ve 200 kb/sn ile indiriyor. Ya 2 mb e geçirdiler beni ya da yeniden hızımı Netlimitsiz'e çıkardılar(Çünkü netlimitsiz paketine geçince de 2-3 gün internetim gitmişti.) 2 Mb'e geçtiysem ay sonu 63 tl fatura gelirse hakkımı nasıl arayabilirim?

Ttnet online işlem merkezinden hangi tarifede olduğuna bak. 1 limitsiz gözüküyorsa sorun yok fatura 45 lira gelir. Daha önce de 1mbit'e dönenlerin hızı bazen tekrar 8mbit'e çıktığı oldu. Fırsatı kaçırma sömür

Öyle olsa ne güzel. Altyapı eski olduğu için 7 gündür toplam 1 saat internete girmişimdir. Arıyorum. Yok hatlarımızda sorun var diyorlar. Bazen arıyoruz internet geliyor düzeldi mi diyorlar tamam diyorlar kapatıyorlar telefonu. Kapattıkları anda gene gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

75GB'ı geçtim.
    Daha Düşmedi.

bu ay mı oldu o kadar?
    ayın kaçında hızlar düşmeye başlıyodu 20sinden sonra mı?

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

75GB'ı geçtim.
    Daha Düşmedi.

bu ay mı oldu o kadar?

Alıntıları Göster
    3ünde yükselttiler benim hızımı bugun 5i 20-30gbyi aşmışımdır kotaya bakmaya tırsıorum kotaya bakınca hız düşüomuş galba neyse nazar değmesin böle ii hızım 4-5mbit ama 512den iyidir

||AMD ATHLON 64 X2 5000||Biostar TF7025-M2||2x2 4GB Kingston 800Mhz||ASUS EN8800 GT 1 GB||Samsung 80 GB 7200 RPM 8 Mb Sata2||Raidmax 530W PSU||A4-TECH X7-G800MU||A4Tech X-750F Mouse||Logitech X-200 2+1 Music Sound Speaker||Cooler Master Centurion 5 + MOD ||

• quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

3ünde yükselttiler benim hızımı bugun 5i 20-30gbyi aşmışımdır kotaya bakmaya tırsıorum kotaya bakınca hız düşüomuş galba neyse nazar değmesin böle ii hızım 4-5mbit ama 512den iyidir

İnsan hep böyle kalsın diyor dimi ...

chester bennington
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

İnsan hep böyle kalsın diyor dimi ...

Alıntıları Göster
    15'i geçtim hızda düşüş yok. mw2 ve ac 2 çıkana kadar böyle kalsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper

15'i geçtim hızda düşüş yok. mw2 ve ac 2 çıkana kadar böyle kalsa iyi olur.

Alıntıları Göster
    netlimitsize sistem açığı olduğu zamanlar geçmiştim.. 2 ay falan 15gb ı kat be kat aşmama rağmen 512kbps a düşürülmemiştim.. 2. ayın sonlarında 512kbps a düşürüldüm.. Hemen tarifemi eski tarifem olan 1mbps a döndürdüm ama ne hikmetse tarifem böyle gözükmesine rağmen 5mbps olarak hız alıyorum

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

• quote:

quote:

75GB'ı geçtim.
    Daha Düşmedi.

bu ay mı oldu o kadar?

Şuan itibariyle Kasım ayı 86GB
    Ben 1 aydır bu tarifeyi kullanıyorum.
    Geçen ay 25'inde düştü , 1'inde aradım yükselttiler.
    Ne zaman düşürecekleri belli olmuyor.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

quote:

75GB'ı geçtim.
    Daha Düşmedi.

bu ay mı oldu o kadar?

Şuan itibariyle Kasım ayı 86GB
    Ben 1 aydır bu tarifeyi kullanıyorum.
    Geçen ay 25'inde düştü , 1'inde aradım yükselttiler.
    Ne zaman düşürecekleri belli olmuyor.

Alıntıları Göster
    Hızı düşen var mı?

Yoksa ben fena abanacağım. Ondan sordum

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.