Şimdi Ara

Bence Hızlar 1-2 Ay Daha 512'ye Düşmez!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • niye diyeceksiniz doğal olarak şöyle ki; geçen ay bu ttnet 15gb sistemini denemek amacıyla aktif etti. herkesin hızı düştü fakat tahmin edemedikleri nokta ayın 1'inde hızların yükselmemesi oldu. sistem çalışmıyordu. üstüne de bir sürü şikayet telefonu alınca sistemi şu an deaktif ettiler ve üzerinde çalışıyolar. bazı arkadaşlar şu an 70-80gb yapmış durumdalar ama hızları düşmedi tahminim 1-2 ay daha düşmez. çünkü sütten ağızları yandı sistemi düzeltmeden tekrar aktif etmezler. şu an ben de 9-10gb yaptım cod mw2'yi bekliyorum çıkınca abanacam kotaya ve hızım düşerse burdan size bildirecem.

Not: yazdıklarım kişisel tahminlerdir, herhangi birinden duydumda ona göre sallıyo falan değilim.

• Kısacası ellerine yüzlerine bulaştırdılar

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 2014
  • Aman bırakın düşmesin insanlar kullansın. Nerden çıktı bu kota mota ne güzel eskiden 256k ADSL kotasız vardı :)

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

niye diyeceksiniz doğal olarak şöyle ki; geçen ay bu ttnet 15gb sistemini denemek amacıyla aktif etti. herkesin hızı düştü fakat tahmin edemedikleri nokta ayın 1'inde hızların yükselmemesi oldu. sistem çalışmıyordu. üstüne de bir sürü şikayet telefonu alınca sistemi şu an deaktif ettiler ve üzerinde çalışıyolar. bazı arkadaşlar şu an 70-80gb yapmış durumdalar ama hızları düşmedi tahminim 1-2 ay daha düşmez. çünkü sütten ağızları yandı sistemi düzeltmeden tekrar aktif etmezler. şu an ben de 9-10gb yaptım cod mw2'yi bekliyorum çıkınca abanacam kotaya ve hızım düşerse burdan size bildirecem.

Not: yazdıklarım kişisel tahminlerdir, herhangi birinden duydumda ona göre sallıyo falan değilim.

Hocam, yanlış yaparsın öyle bekleyerek. TTNet tek tek düşürmez zaten, topluca düşürür düşürürse. Şimdiden asıl download'a yoksa zararlı çıkarsın.

• 18gb olmuş. hız düşmedi. tahtayavur.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexxaH -- 6 Kasım 2009; 22:27:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim 250 GB. tan sonra hızım düştü:)

Orijinalden alıntı: darendeli

Kısacası ellerine yüzlerine bulaştırdılar

aynen neyi düzgün yaptilar ki bunu yapsinlar. iyi ki de yapamiyolar.
    dehset
  • O zaman bu herşeyi açıklar.

Şu anda çıkışlarda bir sorun olmadığı halde yurt dışı kaynaklı siteye çok çok ağır bir şekilde erişiyorum ve online oyundaki arkadaşlarımınki gibi feci latency yüksek. Ama speedtest.net'den yapılan testte bağlantım normal değerde.

Telekom bu işte cortladığı için şu an kotayı aşan kişiler 8mbit'i sömürmekle meşgul olduğunu biliyo telekom. Ve kendini sömürtmemek için yurtdışı çıkış hatlarını kısıtladı.

İşte size en mantıklı açıklama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rx3004

Yaramaz Firmanın Yaramaz Kampanayaları, Aslında bizede boyle Firmalar yakışır Sömürgeci insana sömürgeci hizmet
    çok merak ediyorum telefon açan varmı hızım düşmedi diye

Forumda 01.11.2009 tarihi saat 00:00 itibariyle bir bakarsan.00:01'de forum severler isyana geçmişti. Neden hala hızım yükselmedi neden neden neden diye... Bir anda forum sayfa sayısı yanılmıyorsam 46'lardan 51'lere kadar çıktı.Saat 05:00 gibi hala isyanlarda olanlar vardı. bu gif resmini çok gördüm. ama malesef aynı kişiler şu anda 80 GB ve hızım inmedi "SÖMÜRMEYE DEVAM" nidaları ile cümle bitiminin hemen sonunda ya da gif resmini görüyoruz. Bir de hızın düşeceğini bile bile bu tarife modeline geçip "kepazelik" diye nitelendirenler oluyor. O zaman 1 mbit sınırsızda kal kardeşim değil mi? Hem tarife modelinin sonuçlarını biliyorsun hem de neden hayıflanıyorsun İnternet hizmeti gerçekten pahalı ancak bir çok konuda o kıyasladığmız ülkelerin yanına yaklaşamzken "japonya, kore..." internette aynı hizmeti beklemek saflık olur. hoşuma gitti iyi geceler

chester bennington

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Yaramaz Firmanın Yaramaz Kampanayaları, Aslında bizede boyle Firmalar yakışır Sömürgeci insana sömürgeci hizmet
    çok merak ediyorum telefon açan varmı hızım düşmedi diye

Forumda 01.11.2009 tarihi saat 00:00 itibariyle bir bakarsan.00:01'de forum severler isyana geçmişti. Neden hala hızım yükselmedi neden neden neden diye... Bir anda forum sayfa sayısı yanılmıyorsam 46'lardan 51'lere kadar çıktı.Saat 05:00 gibi hala isyanlarda olanlar vardı. bu gif resmini çok gördüm. ama malesef aynı kişiler şu anda 80 GB ve hızım inmedi "SÖMÜRMEYE DEVAM" nidaları ile cümle bitiminin hemen sonunda ya da gif resmini görüyoruz. Bir de hızın düşeceğini bile bile bu tarife modeline geçip "kepazelik" diye nitelendirenler oluyor. O zaman 1 mbit sınırsızda kal kardeşim değil mi? Hem tarife modelinin sonuçlarını biliyorsun hem de neden hayıflanıyorsun İnternet hizmeti gerçekten pahalı ancak bir çok konuda o kıyasladığmız ülkelerin yanına yaklaşamzken "japonya, kore..." internette aynı hizmeti beklemek saflık olur. hoşuma gitti iyi geceler

Ben Evde 8mbit sınırsız kullanıyorum. Ben kerizmiyim Sömürgeci arkadaslar 8 mbit sınırsızı 50 tl 'ye kullansınlar ben 99 tl vereyim. Açıkcası zoruma gidiyor kimin olsa gider. belki arkadaslarda suç yok ama şu eleştireleri şikayetleri bile bile ne bilim enteresan

• quote:

Ben Evde 8mbit sınırsız kullanıyorum. Ben kerizmiyim Sömürgeci arkadaslar 8 mbit sınırsızı 50 tl 'ye kullansınlar ben 99 tl vereyim. Açıkcası zoruma gidiyor kimin olsa gider. belki arkadaslarda suç yok ama şu eleştireleri şikayetleri bile bile ne bilim enteresan

Kesinlikle haklısın. Örneğin aynı durumda ben de olsam senin gibi tepki veririm. Hele bir de düşünsene yakınında böyle yoğun download yapan bir kişi yüzünden internetin 6 mbite iniyor o hala 8 mbit almaya devam ediyor. Ama şöyle bir şey var sen 49 TL'lik tarifeyi kullanıp da 15 GB geçtiğin anda hızın düşmese arar mıydın??? Eğer cevabın "Evet, arardım..." ise hiç abartmıyorum ve bütün içtenliğimle bu davranışından ötürü kutluyorum... Joker alma hakkına sahipsin....Yakınlarına da sorabilirsin bu sorum için

chester bennington

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Kesinlikle haklısın. Örneğin aynı durumda ben de olsam senin gibi tepki veririm. Hele bir de düşünsene yakınında böyle yoğun download yapan bir kişi yüzünden internetin 6 mbite iniyor o hala 8 mbit almaya devam ediyor. Ama şöyle bir şey var sen 49 TL'lik tarifeyi kullanıp da 15 GB geçtiğin anda hızın düşmese arar mıydın??? Eğer cevabın "Evet, arardım..." ise hiç abartmıyorum ve bütün içtenliğimle bu davranışından ötürü kutluyorum... Joker alma hakkına sahipsin....Yakınlarına da sorabilirsin bu sorum için

Ben Arşivciyim 7/24 Bilgisayarım Acık Download yapıyorum.. Cok az Kotalı Kullandım 1 2 ay belki, ama kotalı oldugum zaman içersinde kotayı hiç aşmadım sürekli takip ettim. cunku 1 gb geçse sınırsız parası gibi fatura gelicekti, ihtiyaclarımı karsılamadıgı için sınırsıza geçtim ve hep oyle kaldı. şimdi ben açıkcası benim hızım düşmese telefon açarım çünkü yüksek fatura gelicek diye korkarım. Senelerdir ttnet kullanıcısıyım hiçbir kampanyaya hiçbir indirime girmedim hatta modemlerimi kendim aldım.olurda bir gün faturayı ödemeye gücüm yetmezde iptal etmek zorunda kalırım diye. Sonra bana diyeceklerki sen şu kampanyaya katıldın bunun parasını ver. sen bizden çin malı modem aldın onun parasını ver... Buda zoruma giderdi. şu 1 aydır vdsl2 16mbit e geçmek istiyorum yalnız şartları cok agir geliyor piyasada ttnet e uygun modem yok ve daha sonrada hızını yukseltme lüksünde yok. şöyle bir atasözü vardır.
    insan eşşek olduktan sonra semer vuran cok olur veya binen cok olur.

Bir gün bir fatura gelir ttnet olmaz baska birşeyle iligli olur. ozaman o hizmeti veren semeri vurur
    Hiç bir insan 15 20 tl Karşılıgında Eşşeklik yapmaya Layık degildir.

• Rx3004 çok haklısın abi seni tebrik ediyorum tutumundan dolayı.

Zamanında babamın büfesi vardı 13 yıl önce. O zamanlar bi kampanya vardı belirli bir ücret ödüyodun istediğin kadar konuşuyodun. Mesela atıyorum ayda 50 tl ödüyodun sınırsız konuş ne kadar konuşursan konuş hep 50 tl geliyodu. O kampanyayı işleme geçirdikten sonra baştan savma konuşmaya başladık.

Gel gör ki meğerse bize işleme konuldu dneilen kampanya işleme konulmamış. Ve 13 yıl önce biz o hattı kapattığımızda arkada fatura bırakmışız..

Geçen yıl 19.000 tl fatura geldi (19 milyar) 13 yıl boyunca ödenmemiş faturanın faizi... Ve eğer 6 gün içerisinde yatırırsak bunu 6,500 tl (6,5 milyar) ile kapatabileceğimizi söylediler.. 13 yıl öncesinin telefon kayıtları olmadığı için ve bişi ispatlayamayacağımız için o 6500 tl'yi vermek zorunda kaldık..

Siz siz olun macera aramayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 7 Kasım 2009; 6:59:36 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.