Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
211.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Orta dünya adına bol bol upload edin. ben izlemek için değil upload etmek için indirdim resmen

Hocam bu upload olayinin katkisi ne ? daha hizli yayilmasi icinmi?

indiren insanlara yardım ediyorsun işte. benim hızımda yüksek olduğundan upload ediyorum.

Allah razi olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1080p dts Sparks
  • The Hobbit An Unexpected Journey 2012 1080p BluRay x264-SPARKS

Ardı ardına izleme vakti geldi ulaaan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 28 Şubat 2013; 14:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

The Hobbit An Unexpected Journey 2012 1080p BluRay x264-SPARKS

Ardı ardına izleme vakti geldi ulaaan

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Extended ne zaman cıkar yaw bunuda indiricez tabi extended da bekliyoruz :)

2013 sonuna dogru cikacak galiba

bende filmi 2 defa IMAX izledim Bluray da izlemek lazim bu aksam, bu efsane filmler herzaman izlenir izlettirilir.
  • mamunda 1080p versiyonu iniyor. aynı zamanda hunharca upload yapmakta, aklınız indirme hızında kalmasın
  • Ayrica film Bluray kategorisinde indirilme rekoru kiriyor
  • İndirip izleyen var mı ? Bir sorun yoktur sonra yanlış olmasın. Neyse ufaktan başlayak
  • Tavsiyem filmi yify.com dan indirin, şuan 1080p gelmemiş oraya ama akşama kadar gelir şimdilik 720p var. Orada 2 gb falan olur büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

mamunda 1080p versiyonu iniyor. aynı zamanda hunharca upload yapmakta, aklınız indirme hızında kalmasın

Ben de1080 p ye niyetlendim ama seed sayısı az geldi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Orijinalden alıntı: tylor

mamunda 1080p versiyonu iniyor. aynı zamanda hunharca upload yapmakta, aklınız indirme hızında kalmasın

Ben de1080 p ye niyetlendim ama seed sayısı az geldi :(

2mb/s'nin üzerinde bir hızla indiriyor. daha fazlası da vardır muhtemelen, e daha ne olsun?
  • 13GB olan versiyonu indiriyorum çok az kaldı...
    Akşama ikinci kez izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Yalnız dünya genelinde $979,947,000 hasılat yapmış. 15. sırada şuan. Belli mi olur belki 1 milyar barajını geçer hala vizyondaysa.

$980,644,732 ayrıca 1 milyara rahat ulaşır daha 75 days vizyonda kalmış genelde büyük filmler 100-110 da biter
  • yüzde 13 indir sabaha yüzde 30 olsa akşama yüzde 60 Cumartesiye biter inşallah
  • Dediğim gibi yify.com'u bekleseniz adamlar 2 gb 1080p koyacak geceye kadar sabaha inmiş olur.
  • quote:

Dediğim gibi yify.com'u bekleseniz adamlar 2 gb 1080p koyacak geceye kadar sabaha inmiş olur.

O nasıl oluyorki hocam çözemedim 13 gb yi 2 gb ye nasıl sıkıştırıyorlar cahilliğimi mazur gözrün
  • quote:

quote:

Dediğim gibi yify.com'u bekleseniz adamlar 2 gb 1080p koyacak geceye kadar sabaha inmiş olur.

O nasıl oluyorki hocam çözemedim 13 gb yi 2 gb ye nasıl sıkıştırıyorlar cahilliğimi mazur gözrün

Bende anlamıyorum bilen arkadaşlar var ekşiye falan bakarsanız yify diye orada yazıyor açıklaması ama aynı kalite aynı ses 2 gb bütün filmlerimi neredeyse oradan indiriyorum. Yer sıkıntısı çekmiyorum çok şükür, gerçi çok eksik filmler var ama benim gözümde en iyi torrent sitelerinden birisi.

• quote:

quote:

quote:

Bende anlamıyorum bilen arkadaşlar var ekşiye falan bakarsanız yify diye orada yazıyor açıklaması ama aynı kalite aynı ses 2 gb bütün filmlerimi neredeyse oradan indiriyorum. Yer sıkıntısı çekmiyorum çok şükür, gerçi çok eksik filmler var ama benim gözümde en iyi torrent sitelerinden birisi.

Hocam link atarmısın PM'den bulamadım siteyi go daddy diye biryer çıkıyor hep

EDİT : Siteyi buldum denemek amaçlı 720 P denicem şimdi bakalım güzelse 1080 P akar gelince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senatus -- 28 Şubat 2013; 20:19:13 >

• Benim pek inanasım gelmiyor orjinal bluray in çıktığına.
  • Stoklara girdiği an düşüyor filmler.
    Şuanda alabiliyorsunuz yani filmi ABD'de.
    Resmi tarihlere takılmayın.
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.