Şimdi Ara

Jdownloader İle Otomatik Reset Atarak Beklemeden Link İndirme / Resimli Anlatım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
236
Cevap
2
Favori
87.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible

Yeni sürümde premium hesaplara nasıl ulaşacağız:SBulamadım arkdaşlar.

Alıntıları Göster
    olayı çözdüm tekrar bağlan>harciciden resetxx.bat dosyasını otomatik çalıştıramayan arkadaşlar hazırladığınız reset dosyası manuel çalışıyorsa olay yönetiminden çalıştırabiliyorsunuz her indirmeden sonrayı seçerseniz olay için her dosya indirimi sonrası xx saniye bekleyip bekleme sırasında bu dosyayı çalıştırıyor. bende reset işlemi 1.5dk sürüyor 90 yazınca 15dk yerine 1.5 dk bekliyoorum problemsiz. tekrara bağlanı tiklemeyin bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: ditzel

olayı çözdüm tekrar bağlan>harciciden resetxx.bat dosyasını otomatik çalıştıramayan arkadaşlar hazırladığınız reset dosyası manuel çalışıyorsa olay yönetiminden çalıştırabiliyorsunuz her indirmeden sonrayı seçerseniz olay için her dosya indirimi sonrası xx saniye bekleyip bekleme sırasında bu dosyayı çalıştırıyor. bende reset işlemi 1.5dk sürüyor 90 yazınca 15dk yerine 1.5 dk bekliyoorum problemsiz. tekrara bağlanı tiklemeyin bu arada.

Alıntıları Göster
    Muazzam kalitede download yapıyorum...süper olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: orsen

Muazzam kalitede download yapıyorum...süper olmuş..

Alıntıları Göster
    İlk günlere göre şimdi biraz daha stabil çalışıyor son hali. Ancak halen rapidden 120 kb nin üstüne çıkamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

İlk günlere göre şimdi biraz daha stabil çalışıyor son hali. Ancak halen rapidden 120 kb nin üstüne çıkamadı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

arkadaşım rapid free kullanıcılar için hız sınırlaması koymuş. 150 mi ne olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Teşekkürler bilgiler içn..
    Güncelleme ile bir sorum olacaktı ; başlangıçta evet dedim güncellemelere ama bir süre sonra sol üst kısımda indirmek için kullandığımmız ok işareti yerine Mavi daire içinde kara simgesi çıktı.Sanırım güncelleme devam ediyor..Ne zamana kadar sürer ya da başka bir sorun mu oluşmuştur ?

Alıntıları Göster
    airtes rt 111 ıcın hazır reset scrıpt olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOXO

airtes rt 111 ıcın hazır reset scrıpt olan varmı

Alıntıları Göster
    airties 6271 modem için script varmıdır.

jdownlooader orgta bi tane var ama çalışmadı bir türlü.

jdownlader sürüm 0.5.949 kurulu,program kendi içinde reset dosyası oluşturuyor başarılı bi şekilde, yalnız tekrar bağlan dediğinde bağlanamıyor bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Haziran 2009; 11:55:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

airties 6271 modem için script varmıdır.

jdownlooader orgta bi tane var ama çalışmadı bir türlü.

jdownlader sürüm 0.5.949 kurulu,program kendi içinde reset dosyası oluşturuyor başarılı bi şekilde, yalnız tekrar bağlan dediğinde bağlanamıyor bi türlü

Alıntıları Göster
    herneyse reset ısını ayarladık ama ınternet kopması verıyor ya onu nasıl halletcez

• quote:

Orijinalden alıntı: BOXO

herneyse reset ısını ayarladık ama ınternet kopması verıyor ya onu nasıl halletcez

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yeni sürüm çıktıktan sonra download hızları oldukça yavaşladı
    internetim 1mbit sınırsız... eski sürümde genelde 102 ve 106 kb arası gidiyordu 3 gün öbnc ise 20- 40 kb arası.. şu an gene açılışta küçük bir güncelleme yaptı 102 - 106 kb oluyor fakat ara ara bir anda 50 kb indiriyor 40 a düşüyor 60 a çıkıyor sonra 98 e çıkıyor tekrar düşüyor vs vs..

internette bir çok forumu araştırdım herkes bu yeni çıkan sorundan şikayetci..

Bu şekilde giderse programı bir şekilde eski sürümüne bir şekilde çevirmek istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

internetim 1mbit sınırsız... eski sürümde genelde 102 ve 106 kb arası gidiyordu 3 gün öbnc ise 20- 40 kb arası.. şu an gene açılışta küçük bir güncelleme yaptı 102 - 106 kb oluyor fakat ara ara bir anda 50 kb indiriyor 40 a düşüyor 60 a çıkıyor sonra 98 e çıkıyor tekrar düşüyor vs vs..

Bu şekilde giderse programı bir şekilde eski sürümüne bir şekilde çevirmek istiyorum...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: trailblazer

cryptload'a geç bence daha fazla zarara girmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: penkala

quote:

Alıntıları Göster
    Cryptload megaupload ı destekliyor mu? Destekliyosa hemen onu indiricem. Sıkıldım usd,jdownloader falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Choppe®

Usb modemlere bir çare yok mu.Sadece makro işe yarıyor ama o da çok kullanışlı değil.Mouse ekranda kendisi hareket ediyor.O anda işimiz varsa olmuyor.

Alıntıları Göster
    bu kadar zahmete girene kadar kendin resetle modemini 192.168.1.1 den ulaşarak daha iyi olmaz mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefret_esat

bu kadar zahmete girene kadar kendin resetle modemini 192.168.1.1 den ulaşarak daha iyi olmaz mı :D

Alıntıları Göster
    Az önce güncellendi yine. v0.6.111 oldu. Bi ton şey çıktı yine. Hadi hayırlısı yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Az önce güncellendi yine. v0.6.111 oldu. Bi ton şey çıktı yine. Hadi hayırlısı yine.

Alıntıları Göster
    Sürümlerle beraber bazı sorunlar çıkıyor bunlara el atılması lazım. Dün versiyon güncelledim, iki saat indirme yapamadım onla uğraştım birde. Yeni sürümler yeni sorunlar getirmemeli eski sorunları çözmeliler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVastating

Sürümlerle beraber bazı sorunlar çıkıyor bunlara el atılması lazım. Dün versiyon güncelledim, iki saat indirme yapamadım onla uğraştım birde. Yeni sürümler yeni sorunlar getirmemeli eski sorunları çözmeliler...

Alıntıları Göster
    SORUN DUZELINE KADAR GUNCELLEME YAPMAYIM EN IYISI YOKSA KIM UGRASCAK 1 GUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: penkala

quote:

Alıntıları Göster
    Zatan geçen ay cyrptload denedim takılmaları falan uyuz ettiğinden jdownloader'a geçtim
    cyrptload ta en sinir olduğum sorun gece yatmadan linkleri atıyordum sabah uyandığımda ilk 3 partın sonrasının inmemesi gibi olaylar oluyordu
    şu anda sorunsuz en az 100 kb ile indirip modeme sorunsuzca reset atabilen cyrptload kullanıcısı var mı?
    çünkü pc yi download a bağlayıp 1 hafta kapatmadığım zamanlar oluyor..

quote:

Orjinalden alıntı: penkala

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

Zatan geçen ay cyrptload denedim takılmaları falan uyuz ettiğinden jdownloader'a geçtim
    cyrptload ta en sinir olduğum sorun gece yatmadan linkleri atıyordum sabah uyandığımda ilk 3 partın sonrasının inmemesi gibi olaylar oluyordu
    şu anda sorunsuz en az 100 kb ile indirip modeme sorunsuzca reset atabilen cyrptload kullanıcısı var mı?
    çünkü pc yi download a bağlayıp 1 hafta kapatmadığım zamanlar oluyor..

quote:

Orjinalden alıntı: penkala

quote:

Alıntıları Göster
    Versiyon v0.6.111 oldu...http://jdownloader.org/download/index.Bakalım bu sürüm neler getirecek.İlk gördüğüm devamlı olarak indirilen linklere sorgu atması oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLuBu

Versiyon v0.6.111 oldu...http://jdownloader.org/download/index.Bakalım bu sürüm neler getirecek.İlk gördüğüm devamlı olarak indirilen linklere sorgu atması oldu.

Alıntıları Göster
    ya bende 1024/256 kotasız adsl var da en çok kaçla indirebilirim rapidden en çok 106 kb/s oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: maystor12

ya bende 1024/256 kotasız adsl var da en çok kaçla indirebilirim rapidden en çok 106 kb/s oldu

Alıntıları Göster
    Santrale uzaklığına göre değişir indirme hızın...300-400 metre gibiyse 107 kb/s yi geçmez. Genelde 107 dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVastating

Santrale uzaklığına göre değişir indirme hızın...300-400 metre gibiyse 107 kb/s yi geçmez. Genelde 107 dir.

Alıntıları Göster
    tarifemi yükseltsem ne kadarartar acba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maystor12

tarifemi yükseltsem ne kadarartar acba?

Alıntıları Göster
    Ben modeme reset atmak istemiyorum. Eski sürümlerdeki gibi 15dk bekletip tekrar indirme yapsın. Bunun için ne yapmam gerekiyor? İkinci indirmeye geçmiyor çünkü, tekrar bağlanma hatası oluyor. Sürüm 0.6.193

Ekleme: Bekleyince devam ediyormuş. Sadece kaç dakika kaldığını göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 21 Haziran 2009; 17:53:07 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.