Şimdi Ara

Jdownloader İle Otomatik Reset Atarak Beklemeden Link İndirme / Resimli Anlatım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
236
Cevap
2
Favori
87.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

tamam sağol, javayı güncelleştirince oldu.

ama prog.ın icon'u yok mu?
    başlattan giriyorum yok-program files ten giriyorum yok ?
    sadece link kopyalayınca açılıyor.

?

Program kurulum yapmadığı için bir klasörde tutun,o yüzden Program Files,başlatta vb yerlerde olmaz.Birde JDownloader simge durumuna gönderince saatin yanına geliyor sağ alt tarafa.Orda ki simgeden tekrar ekrana getirilebiliyor.Sadece Java yı güncelleştirdiyseniz,her ihtimale karşı programında güncelleştiricisi çalıştırmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

quote:

tamam sağol, javayı güncelleştirince oldu.

ama prog.ın icon'u yok mu?
    başlattan giriyorum yok-program files ten giriyorum yok ?
    sadece link kopyalayınca açılıyor.

?

Program kurulum yapmadığı için bir klasörde tutun,o yüzden Program Files,başlatta vb yerlerde olmaz.Birde JDownloader simge durumuna gönderince saatin yanına geliyor sağ alt tarafa.Orda ki simgeden tekrar ekrana getirilebiliyor.Sadece Java yı güncelleştirdiyseniz,her ihtimale karşı programında güncelleştiricisi çalıştırmanızı öneririm
    hı hı bende öyle yapıyordum da acaba kısa yolu var mıdır diye sormuştum
    (bold yazılı yer için)ee o kadar da değil artık :=)

• bu konuda en başarılı programlar CRYPTLOAD ve JDOWNLOADER....
    ben ikisinide denedim ikiside şakır şakır dosya indiriyor....
    JDOWNLOADER'in sağ alt köşesinde indirme hızını tayin etme olayı var...
    ortalama bir hız seçerek modem paylaşımındaki şikayetleri giderebilirsiniz...
  • get right'dan baslayarak idm'ye kadar hepsini kullandim bu program gibisi yok. Dosyalari indiriyor rar'dan cikarip rar'larida siliyor. Süper program herkes kullanmali.
  • prog.ın aşağısında var aynı anda kaç tane indirsin falan diye ben orayı 2 yaptım fakat 1 tane indiriyor sonra diğerine geçiyor birde diğerine geçerken 2:20 sn kadar falan bekliyor çok değil mi?
    bu hani ilk başta yapıyoruz ya modem resetleme tanımlamasını acaba onu ne kadar hızlı yaparsam o kadar o sn kısalır mı? ya da neyapmam gerek o zamanın kısalması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 28 Temmuz 2009; 15:10:32 >
  • quote:

prog.ın aşağısında var aynı anda kaç tane indirsin falan diye ben orayı 2 yaptım fakat 1 tane indiriyor sonra diğerine geçiyor

aynı anda 2 downloadı farklı marka ise yapıyor....
    mesela biri rapid, diğeri netload ise çift indiriyor...
    biri bitince öteki indirmeye zarar vermemek için restartı geciktiriyor...
  • Birde indireceğiniz siteden Premium varsa ve etkinleştirirseniz 1 den fazla download yapıyor...
  • hım anladım sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 29 Temmuz 2009; 17:47:01 >
  • Benim modemim biraz eskiden kalma

Zyxel Prestige 630 C-1 USB

Yapılandırma sayfasına giremiyorum her seferinde elle modemin kablosunu çekerek resetlemek zorunda kalıyorum yokmu bir çözümü
  • Arkadaşlar 4-5 gün evde olmayacağım ama jdownloader açık bırakıcam pc yi daha önce bu kadar uzun süre bırakıpta nasıl sonuç aldınız.

Laptop altında notebook soğutucu sürekli açık bırakıcam ilk olarak sonra hdd yi de tamamen boşalttım winrarı kapattım otomatik açmasın diye sonra rapid premium ayarladım maksimum indirme 2 yaptım eğer premium kota dolarsa free olarak devam edeceğini düşünüyorum aynı anda 2 tane ayarlı olduğu için hem rapid hem netload linklerine asılacak böylece yavaş inme olasılığıda kalkıyor free olarak biri bitince öbürü bitmeden de restart yapmadığını öğrendim başka da aklıma bi ayar gelmedi birde laptopun üstünde pil takılı her zaman olduğu gibi böylece elektrikler kesilirse 2 saata kadar açık kalabilir gelince yine kaldığı yerden devam edebilir Jdownloader ın zaten kendi sayaçları var anladığım kadarıyla bağlantı filan kesilince belli zamanlarda sürekli deniyor ama o ayarları nasıl yapılacağına bulamadım bende hiç dokunmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsalix -- 4 Ağustos 2009; 12:17:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atomkarınca38

İlk önce şunu söylemeliyimki oldukça kolay kullanımı olan bir programdır. birçok kişi alışkanlıklarını değişmek istememekte yada bu işi beceremem gibi bir önyargıyla baştan vazgeçmektedir. Halbuki film indirmeyi oldukça kolaylaştırmaktadır ve ilk kullanımdan sonra asla vazgeçilmezlerden olur. deneyip görün, denemeden havlu atmayın. Bilinen tüm pöpüler download linklerini desteklemektedir.

Açık şekilde verilen tüm linkleri yada konteyner şeklinde verilen (DLC CCF ve benzeri )tüm dosyaları indirebilirsiniz.]

PC nizde java yüklü olması gerekir. alttaki linkten java yükleyin.

http://www.java.com/tr/
    http://www.jdownloader.org/download
    http://www.java.com/de/download/installed.jsp?jre_version=1.6.0_07&vendor=Sun+Microsystems+Inc.&os=Windows+XP&os_version=5.1

jdownloader alttaki linkte, indirip kurun.kullandığınız antivirüs engelleme yapabilir, engellemeyi kaldırıp güncelleme yapmasına izin verin.

http://www.jdownloader.org/download?lng=tr
    http://linksave.in/95465548838027963ad

Program Hakkında Bilgiler

jDownloader tüm işletim sistemi platformlarında çalışabilen, açık kaynak olarak geliştirilen ücretsiz bir dosya indirme yöneticisi. Tamamen Java ile yaratılmış olan bu işlevsel yazılım****.comMegaupload.com vb. dosya barındırma sitelerinden yapıcağınız dosya indirme işlemlerini basitleştirmek için üretilmiş bir araç.

Program sadece bu sitelere paralı üyelikleri olan kişilere değil aynı zamanda ücretsiz olarak bu sitelerden gerçekleştirilmek istenen dosya indirme işlemlerinde de kullanıcılara yardımcı oluyor. Çoklu paralel dosya indirme, captcha resim doğrulama tanıması, otomatik sıkıştırılmış dosya açma ve daha birçok özelliği bulunan jDownloader paylaşım linklerinin korunması için son günlerde popülerleşen "link şifreleme" sitelerinden birçoğuna da destek sağlıyor. Türkçe dil desteği de bulunan jDownloader programında sık sık karşınıza çıkan arşiv (rar) şifrelerini kayıt altında tutabiliyorsunuz.

İndireceğiniz dosyaların boyutu ne olursa olsun, kaç bölümden oluşursa oluşsun jDownloader şifrelenmiş veya normal linkleri ona eklediğiniz andan itibaren geri kalan işlemleri kendisi sizin yerinize gerçekleştiriyor. Link koruması için yaygınlaşan CCF, RSDF ve yeni DLC uzantılı dosyaları da program içerisine aktarabiliyorsunuz.

Hesap kısıtlamlarını aşmak isteyen kullanıcılar sahip oldukları birden fazla paralı hesabı program içerisineentegre edereken bir hesaptaki limiti doldurduklarında program otomatik olarak dosya indirme işlemlerine diğer hesaptan devam edebiliyor. Kısacası jDownloader paylaşım dünyasının sınırlarını tamamen kaldırmanıza yardımcı olan sürekli olarak güncellenmeye ve geliştirilmeye devam eden güçlü bir program

ÖNEMLİ BİLGİLER MUTLAKA OKUYUN

Not
    Programın bilgisayarınızda çalışabilmesi için Java kurulumunu gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir. Eğer Java bilgisayarınızda yüklü değilse mutlaka yükleyiniz. jDownloader programı Java desteği bulunan tüm işletim sistemlerinde Çalışabilmektedir

Bu bilgilerden sonra artık resimli anlatıma geçelim Resimlerdeki Rakamlara bakarak,sırası ileişlemleri yaparsak kesinlikle sorun yaşamayızve otomatik reset atma işlemini sorunsuzca yapabilirizProgramı açıp aşağıdaki gibi işlemlere başlıyalım Üç aşamalı bir anlatım olacak

1 . Otomatik Reset Atma
    2 . Gizli CCF ve DLC linklerini ekleme
    3 . Konulardaki Açık Linkleri ekleme

1 . OTOMATİK RESET ATMA

Jdownloader İle Otomatik Reset Atarak Beklemeden Link İndirme / Resimli Anlatım

Evet arkadaşlar otomatik reset atma işini başarıyla bitirdik.Şimdi Bilmeyenler için Programa linkler nasıl eklenir.Onuda resimler yardımı ile öğrenelim

3. KONULARDAKİ AÇIK LİNKLERİ EKLEME

Evet arkadaşlar olay bu şekilde yapılmaktadır.Sizlere tavsiyem programla beraber Mozilla Firefox programınıda kurmanızdır.

öyle bişey yok yard

bende jdownloader 0.7 yüklü ama aradım yapılandır menüsünü bulamadım ana ekranda simgesi yok ayarlardada öyle bişey yok yardımcı olursanız sevinirim

• Lanet olsun yaa 0.7 en son versiyonu sıfırdan yükledim java en son sürüme yüksettim yine de kendi kendine kapanma sorununu çözemedim bir geldim eve pc saatlerce boşu boşuna çalışmış elde var sıfır kan beynime sıçradı çözüm bulabilen varsa sevinirim.

• jdownloader en sürümünü indirdim. tekrar bağlantı ayarlarından modemin ip adresini kullanıcı ve şifreyi yazdım.sonra tekrar bağlan betiği yarat dedim.ondan sonra modeme yönlendirdi beni.
    giriş yaptım modeme sonra reset attım.tekrar bağlantı başarılı felan dedi kaydettik.
    ama olmuyor reset atmıyor kendi kendine başka ne gibi bir ayar yapmam gerekiyor????
  • internet bağlantımız koptuğu zaman kaldığı yerden devam etmiyor; flashget ile beraber kullanılabiliyor mu;herhangi bir ayar yapmamıza gerek var mı;yoksa flashget i otomatik kullanıyor mu?
  • arkadaşlar youtube girmek için dsn adreslerinizi değiştirdiyseniz otomatiğe geri alın..

Bir de windows güncellemelerini yapmadan temiz formatlı makineye yükleyin..

Programdaki Kullanıcı ve şifre bölümüne modemin görünür ismini ve modem sayfasına giriş şifresini yazın, ttnet şifrenizi değil.

Bende de vardı kapanma sorunları böyle çözdüm son sürümde..
  • ya arkadaşlar bu programın 7 sinde turkce yok ve update versiyonu resimli anlatımdan cok farklı... kurup kullanamadıktan sonra dunyanın en iyi programı olsa neye yarar... ben hiç bişi anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: menoikeus

ya arkadaşlar bu programın 7 sinde turkce yok ve update versiyonu resimli anlatımdan cok farklı... kurup kullanamadıktan sonra dunyanın en iyi programı olsa neye yarar... ben hiç bişi anlamadım..

Al benden de o kadar;tuning_vw arkadaşa Ö.M. attım
  • ya isin ilginc yanı ingilizcemde var ama bi turlu yapılandır sekmesini bulamadım, benim bildiğim yapılandırın ingilizcesi configure, sabahtan beri arıyorum yok. bi programın update versiyonu bu kadr mı farklı olur???
  • gunahını aldık turkcesi varmış, ayarlar- human interface - dil secenegi varmış...
  • Peki arkadaşım yapabildin mi?BEn böyle bir arayüze ulaştım ama hala tam olarak anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 28 Ağustos 2009; 11:09:04 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.