Şimdi Ara

GSM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• biri haric diger hepsi var
  • hangi gsm operatörü yerine hangisini daha çok kullanıyorsunuz diye sorsaydın keşke. artık neredeyse herkesişn 2 hattı var veya 3 veya 4 :)
  • Turkcell acık ara önde.
  • kan emer man emer ama hizmetini de tam yapar..
  • bu kriz ortamında Turkcell önde, vay canına :)
  • bizim millet sagligina duskundur zaten ayda bir kan aldirmasa olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GSM Onay Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    GSM 900 VE GSM 1800 STANDARTLARI
    20 yıl önce açıldı
    Gsm onayı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiçbiri diyen çıkar mı ki acaba.
    çıkarsa helal olsun.
  • ben telefonu yeni aldım turkcell benimki
  • hala turkcell kullananlara şaşıyorum bu kadar uygun fiyatlı alternatifler ve
    SEVGİLİ TELSİM(5 milyona interneti seviyorum) varken
  • Yani açık ara önde turkcell
    du bakalım bu böyleyken hala ne olur ne biter.

ama telsimde var napcaz
    neyse iki turkcell bi telsim devam..

:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yumurt</i>
    <br />hala turkcell kullananlara şaşıyorum bu kadar uygun fiyatlı alternatifler ve
    SEVGİLİ TELSİM(5 milyona interneti seviyorum) varken
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

+1
    turkcell kullananları kınıyorum..
    mesela bizim bi arkadaş vardı sevgilisine devamlı "enayi" derdi turkcell kullanıp kazıklandığı için.. :))
  • hehe aycell i herkes birakmis galiba
  • aycell il aria sürünüyo ikisi birleşse de bişey yapamayacaklar demekki...
  • telsim+aycell
  • Aria, Telsim, TurkCell
    En çok kullanım sırasına göre
  • Turkcell +1000000
    Herzaman bir numara turkcell.Ben GPRS için gittim Telsim aldım 2 gün kullandım şimdi tekrar kapattırıyorum.14000 hızıyla internete gireceğime 1 kb bağlantı ile download yapacağıma veririm fatura telekoma da bari adam gibi internete girerim.İlk telsimi kullandım ben ama şimdi nefret ediyorum çünkü hiçbir hizmetini güzel bulmuyorum.TURKCELL gibi bir şirketin TURKEY ede olması bence gurur kaynağı.Bu hizmeti ben yurtdışına çıktığım zaman Almanyadaki GSM oparatorlerinde bile görmedim.Kim ne derse desin TURKCELL den iyisi yok.Eğer İşiniz Kaliteli bir şekilde parazitsiz Teleofnla konuşmak ise TURKCELL bir numara.AMA EĞER telefonda hergün izlediğimiz Televole maymunlarının sesini duymak saçma sapan hizmetlere para vermek istiyorsanız Haydi TELSİME ozaman diyorum.Kan emici falan değil CEZVE arkadaş.Dakkada bir aynı şeyi tekrarlıyorsun dostum.Ben ce çok haksızsın.Çünkü ben kademeli cell ile dakikası 200 küsür binliradan konuşuyorum.5 dakkadan sonra yarıya düşüyor fiyat.Zaten herkeste TURKCELL var.Turkcell den turkcelle konuşuyoruz.Fatura da çok az geliyor.Ayrıca 5 mesajdan sonrada Telsime de turkcelede aria ada hepsine 50 binliradan mesaj atıyorum daha ne olsun...

• telsim den telsime dakikası 88000 TL
    gprs aylık 5 milyon
    cepreter bedava
    haberler bedavaya geliyor
    adamlar formula 1'i bile hücre yayını olarak gönderiyorlar istersen
    bunların hangisi fiyat olarak turkcelle karşılaştırılabilir
    sabit telefondan bile daha ucuz
  • slm
    ya bence bunu fazla uzatmaya gerek yok arkadaşlar topic ve anket kendini zaten gösteriyor.ve en önemlisi turkcell ve telsimin kullanıcı sayısı...

bu kadar insanın bi bildiği vardır elbet...
  • bende turkcell kullanmaktayim,kontorum bitinceye kadar...hizmetinin kalitesinden memnunum ama fiyatlarindan oldukca sikayetciyim.istemesemde artik turkceli kullanmiyacagim... :((
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.