Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-43316ACAF

ben oyunu yazın indirmiştim ozamanlar beta falandı sanırım 5-10 dk oynayıp bırakmıştım.dün tekrar oynamak istedim tekrar indirdim ve başladım.şuan itibariyle 13.seviyeye geldim 130bin dolar para yaptım yarın 16.seviyeye gelip 160bin dolarıda yaptıgımda subaru imprezaya çökmüş olacağım . bu arada bende de yarışın ortasında birden donuyor ve çalışmayı durdurdu diyor anlamadım gitti bir sürü 1.liğim,2.liğim bu yüzden gitti

Alıntıları Göster
    Hasar olayı bence cok iyi düşünülmüş. Neden derseniz oyunda tonla kasap var. Tek yaptıkları yarış sırasında size çarpıp avantaj sağlamak. Sanırım bu konuda yapımcıya cok fazla şikayet geldi. Onlarda boyle bir çözüm buldular. Oyunda yetenek ön plana çıkmalı, dan dun milleti tank gibi ezip kazanılan yarıştan ne anlıyorlar bilmiyorum. Ego tatmini olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

Yeni Patch ile Daha Fazla Oyunda Durdum :) 5 Yariş Falan Attim Tekrar Kapat Hatasi Eskiden 2 3 Arasi Degisiyordu :)

Alıntıları Göster
    Beyler oyun kendini update ediyor edince launcha basınca böyle bir hata çıkıyor.Sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYusufErkus -- 19 Kasım 2010; 12:19:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MYusufErkus

Beyler oyun kendini update ediyor edince launcha basınca böyle bir hata çıkıyor.Sorun nedir?

Alıntıları Göster
    Bilen yok mu?

• quote:

Alıntıları Göster
    şifreni e mail adresini tekrar gir

• quote:

Orijinalden alıntı: suleyman_korkmaz_32

Ben bu shift için birşey sorcağım. Hızlı Ve Öfkeli 4'ü izleyipte Shift'i oynayan var mı acaba? İçerisindeki karakterler aynı mı?

Alıntıları Göster
    çıktımı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visoela

Alıntıları Göster
    Bu arabalar tek günlükmü ? 80 boost'a alacagımız arabalar after 1 day yazıyor kiralıkmı yani ?!
  • quote:

Bu arabalar tek günlükmü ? 80 boost'a alacagımız arabalar after 1 day yazıyor kiralıkmı yani ?!

Alıntıları Göster
    arabalar bide günlükmü bu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

arabalar bide günlükmü bu oyunda

Valla Bizde Merak ediyoz
  • quote:

Denedim olmuyor.
  • quote:

quote:

Denedim olmuyor.

Alıntıları Göster
    bende merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GalacticHope

bende merak ettim

Alıntıları Göster
    Bilen yok mu çözümü?Ağlayacağım şimdi.
  • quote:

Ben bu shift için birşey sorcağım. Hızlı Ve Öfkeli 4'ü izleyipte Shift'i oynayan var mı acaba? İçerisindeki karakterler aynı mı?

Alıntıları Göster
    Nolur yardım edin.

• quote:

Alıntıları Göster
    Şu koca forumda yok mu bu sorunun çözümü nü bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Bwm almadık simdi 1500 000 para var polıs iyi para ve rep veriyordu onuda kaldırdılar polıse carpıcam polıs arabası yok oluyor carptımmı polıs arabaları yok oldugu ıcın gorev hemen bitiyor of of oyunu güzellestirceklerine maf etmisler araba hasar alıyor hasar artıkça tamir ücreti artıyor 40 level olanlar hep level 32 oldugu yerde yarısıyorlar baska yerde yarisci bulmak zor

tier 1 tier 2 tier 3 ne güzel pistler var ama oynuyacak kimse olmayınca hep level 32 pistinde yarismak sıkıcı Bwm almam icin
    500 000 para nasıl yapıcam yarislardan aldıgım para arabanın tamırıne gider böyle oyunmu olur yaw sliyorum oyunu

kolay oyun istersen eski ofline sürümlere bak )(
  • quote:

Nolur yardım edin.

Alıntıları Göster
    birazcık yorumları okudum ve oynayasım geldi :D
    programlarla netbook um da oynamaya çalışcam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

birazcık yorumları okudum ve oynayasım geldi :D
    programlarla netbook um da oynamaya çalışcam :D

Alıntıları Göster
    Lütfen yardım edin delircem.

• quote:

Alıntıları Göster
    haftasonundan bugune yoktum baya ilginclikler olmus sanirim. şuanda 939 MB'lik bi update yapiyor , Allahtan hızlı iniyor bazen serverlar çok yavaş olabiliyor.
    neyse degişen özellikleri denemek için sabirsizlikla bekliyorum birazdan oyuna giricem umarim sorun cikartmaz.

• quote:

oyunu komple kaldir tekrar yükle. yine ayni hatayi verirse antivirus filan varsa disable yapip oyuna tekrar girmeye caliş.

• quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Hasar olayı bence cok iyi düşünülmüş. Neden derseniz oyunda tonla kasap var. Tek yaptıkları yarış sırasında size çarpıp avantaj sağlamak. Sanırım bu konuda yapımcıya cok fazla şikayet geldi. Onlarda boyle bir çözüm buldular. Oyunda yetenek ön plana çıkmalı, dan dun milleti tank gibi ezip kazanılan yarıştan ne anlıyorlar bilmiyorum. Ego tatmini olsa gerek.

Ama öyle dan dun tank gibi yenebiliyosun ayrıca çoğu kişi hala bilmiyor yarışta 1. olursan repair bar artmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

oyunu komple kaldir tekrar yükle. yine ayni hatayi verirse antivirus filan varsa disable yapip oyuna tekrar girmeye caliş.

Daha önce 3 kere yüklwdim hata veriyodu bu sefer farklı hata çıktı.Disable nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYusufErkus -- 19 Kasım 2010; 17:52:26 >

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.