bu oyundan bir nane olmaz diyerek konuyu baltalayanlar hane? göremiyorum hiçbirini..
Alıntıları Göster
Grafikleri güzele benziyor eski serisindeki gibi kötü değil belliki.İnş sistemim kaldırırda rahat rahat oynarım.Optimizasyonu güzel olur inş.
quote:
Orijinalden alıntı: yuzi_35
Grafikleri güzele benziyor eski serisindeki gibi kötü değil belliki.İnş sistemim kaldırırda rahat rahat oynarım.Optimizasyonu güzel olur inş.
Alıntıları Göster
birşeylere benzetmkten bir hal olduk...artık çıksada gerçekten neye benzediğini anlasak
quote:
Orijinalden alıntı: askan505
birşeylere benzetmkten bir hal olduk...artık çıksada gerçekten neye benzediğini anlasak
Alıntıları Göster
en iyisi bişeylerle oyalanalım 1-2 güne alırız her dakka tetikte beklemek sıkıcı
quote:
Orijinalden alıntı: a1mduck
en iyisi bişeylerle oyalanalım 1-2 güne alırız her dakka tetikte beklemek sıkıcı
Alıntıları Göster
aman sakın düştü mü diye yazmayın temizlik yaparlar sonra
quote:
Orijinalden alıntı: crazytaxi
aman sakın düştü mü diye yazmayın temizlik yaparlar sonra
Alıntıları Göster
en son nos wanted serisini oynamıştım ondan sonra sarmadı açıkçası bakalım bu seri nasıl olcak
quote:
Orijinalden alıntı: şahawhat
en son nos wanted serisini oynamıştım ondan sonra sarmadı açıkçası bakalım bu seri nasıl olcak
Alıntıları Göster
nos wanted ne be kardeşim :)
quote:
Orijinalden alıntı: brkkyk
nos wanted ne be kardeşim :)
Alıntıları Göster
az kaldı sabredin
quote:
Orijinalden alıntı: mcrnagen
az kaldı sabredin
Alıntıları Göster
Geçen Undercover konusunda Undercover'ı ve EA'yi baya korumuştum. Oyun çıkınca pişman oldum. Bu oyunda hiç yazmadım sayılır. Gene korumadığıma pişman oldum
İlk defa direksiyonum olmadığına üzülüyorum. Ağlıyacam yahu bu şaheseri düzgün oynayamıyacağım diye direksiyonsuz. Acilen Momo almam lazım :/
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Geçen Undercover konusunda Undercover'ı ve EA'yi baya korumuştum. Oyun çıkınca pişman oldum. Bu oyunda hiç yazmadım sayılır. Gene korumadığıma pişman oldum
İlk defa direksiyonum olmadığına üzülüyorum. Ağlıyacam yahu bu şaheseri düzgün oynayamıyacağım diye direksiyonsuz. Acilen Momo almam lazım :/
benim direksiyon masanın üzerinde hazır bekliyor ama oyun bir gelse
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: smd
benim direksiyon masanın üzerinde hazır bekliyor ama oyun bir gelse
Alıntıları Göster
Bu Gece İtibariyle Çıkıyor Oyun 15'i Usa Versiyonu 18' Uk Versiyonu Diyor Zaten Resmi Sitesinde
quote:
Orijinalden alıntı: Proevo.Legend
Bu Gece İtibariyle Çıkıyor Oyun 15'i Usa Versiyonu 18' Uk Versiyonu Diyor Zaten Resmi Sitesinde
inşallah bu akşam çıkar beklemedeyiz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Proevo.Legend
inşallah bu akşam çıkar beklemedeyiz
Alıntıları Göster
İnşallah hadi hayırlısı bakalım.Beklemekten sıkıldım valla :D Resident Evil 5 ve Batman içinde böyleydi günler geçmek bilmedi. :D
Cok alakasız olacak burada ama Resident Evil 5 cıkdımı bugun forum şöle bir bakdım ama detayli yazılmamış pc platformu icinmi ps3 icinmi anlayamadım...!
quote:
Orijinalden alıntı: yuzi_55
İnşallah hadi hayırlısı bakalım.Beklemekten sıkıldım valla :D Resident Evil 5 ve Batman içinde böyleydi günler geçmek bilmedi. :D
quote:
Orijinalden alıntı: tankobunny
Cok alakasız olacak burada ama Resident Evil 5 cıkdımı bugun forum şöle bir bakdım ama detayli yazılmamış pc platformu icinmi ps3 icinmi anlayamadım...!
quote:
Orijinalden alıntı: yuzi_55
Alıntıları Göster
resident evil 5 çıktı.. pm atarsan link verebilirim. bu arada SHIFT beklemedeyiz
quote:
resident evil 5 çıktı.. pm atarsan link verebilirim. bu arada SHIFT beklemedeyiz
Pmgönderdim cevap bekliyorum kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: tankobunny
quote:
Pmgönderdim cevap bekliyorum kardeş
Alıntıları Göster
kusura bakma unutmuşum yolladım linki
quote:
kusura bakma unutmuşum yolladım linki
Alıntıları Göster
bu gece düşer, yarın oynarız
quote:
Orijinalden alıntı: Thathurts
bu gece düşer, yarın oynarız
ah bu gece bir çıksa ben geceden başlarım oynamaya