grafikler güzel ama sokak yarışının verdiği keyfi polislerle dalaşmanın verdiği heyecanı yakalayamayacağız
Evet bence de sokak yarışı olayı daha iyiydi. ama umarım nfs artık beklenileni verir.
quote:
Orijinalden alıntı: Fenus42
quote:
Orijinalden alıntı: eXtraVaido
grafikler güzel ama sokak yarışının verdiği keyfi polislerle dalaşmanın verdiği heyecanı yakalayamayacağız
Evet bence de sokak yarışı olayı daha iyiydi. ama umarım nfs artık beklenileni verir.
Alıntıları Göster
Arabaların içi değişiyor galiba süper birşey inşallah oynanış beklediğim gibi olur..
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Arabaların içi değişiyor galiba süper birşey inşallah oynanış beklediğim gibi olur..
Alıntıları Göster
Şimdi bu oyun yepyeni bi NFS serisi mi ?
Undercover - Most Wanted gibi falan yeni bi seri mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Alıntıları Göster
Diğerlerinden hiçbirşeyi farklı olmasa bile geçen 10 yılın sonunda kokpit eklemeyi becerebildiler.
Umarım diğer serilerdeki gibi abudik gubidik şeylerle hızın artması gibi şeyler olmaz.Bkz: Nfs UG2 aracın üzerindeki yapıştırmalar bile hıza etki ediyordu.
Ben aracın orijinal direksiyonu ve kokpiti ile oynamak isterim şahsen, resimdeki gibi sevmiyorum.
Bu arada 2 ScreenShot arasında farklılık var sanki netlik açısından
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Alıntıları Göster
Offf araçların kokpitlerini de değiştirebiliyoruz Bu özellik Juiced 2 de de vardı ama kamera sadece direksiyonun üst kısmını gösterdiğinden bişey belli olmuyordu bir de zaten aşırı arcade bi oyundu ama şimdi çok güzel gelecek Shift ben ilk defa bir NFS'yi bu kadar bekliyorum(Porsche'den sonra)
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
Offf araçların kokpitlerini de değiştirebiliyoruz Bu özellik Juiced 2 de de vardı ama kamera sadece direksiyonun üst kısmını gösterdiğinden bişey belli olmuyordu bir de zaten aşırı arcade bi oyundu ama şimdi çok güzel gelecek Shift ben ilk defa bir NFS'yi bu kadar bekliyorum(Porsche'den sonra)
Alıntıları Göster
@uynus: Netlik farkı araçların farklı hızlarından kaynaklanıyor. Yüksek hızlarda sürücü görme netliğini kısmen de olsa kaybedecek ve ortalık biraz bulanıklaşacak. Düşük hızlarda ise bu özellik olmayacak. Netlik farkı ondan kaynaklanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Cocker
@uynus: Netlik farkı araçların farklı hızlarından kaynaklanıyor. Yüksek hızlarda sürücü görme netliğini kısmen de olsa kaybedecek ve ortalık biraz bulanıklaşacak. Düşük hızlarda ise bu özellik olmayacak. Netlik farkı ondan kaynaklanıyor.