Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bu oyun arcade olsun ben kafamı keserim : ))
    Video'yu çok dikkatli izledim. Direksiyon veya Analog bir alet ile kullanılmış araç ve direksiyon hareketlerine bakılırsa kesinlikle oyun hafif değil.
    Çok uzun süreden sonra sanırım NFS yine gönlümü fethedecek...

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

demo 1 hafta sonra cikacaktir

Video:
    http://www.gamersyde.com/stream_need_for_speed_shift_gamescom_gameplay-12438_en.html

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

.

• Umarım Tunning olur oyunda ama sanki bana biraz Photoshop çalışmasıymış gibi geldi bu görüntüler.
    İnşallah yanılıyorumdur. Photoshop diyorum çünkü Araçları bu kadar yusyuvarlak hatlarla yaparken lastik 2D halinde olunca dikkatimi çekti...
    Yanılmayı çok isterim...

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

• bu grafik motoruyla underground2 yapsalar satış rekoru kırarlardı.. ama yenilikçi EA farklı yarış seçeneklerine yöneldi.. ayrıca grid begenildikten sonra ea bir anda pistlere yöneldi..
  • NFS 5'ten sonra ilk defa kokpit koyan bir oyun için megane kokpiti başarılı.Biraz çıkıntılı yerler görüyorum ama patch ile giderilir heralde...

• Oyunu oynayan Alman dergisinin yazarları oyunu pek beğenmemiş,grafikler videolardaki ve sslerdeki gibi değilmiş,oynanış da çok arcade gelmiş tüm yardımlar kapalı olduğu halde...

http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-pc-games-is-not-very-impressed/#comments
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Oyunu oynayan Alman dergisinin yazarları oyunu pek beğenmemiş,grafikler videolardaki ve sslerdeki gibi değilmiş,oynanış da çok arcade gelmiş tüm yardımlar kapalı olduğu halde...

http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-pc-games-is-not-very-impressed/#comments

Çıktığında karar veririz

• TOCA Race Driver 3 gibi olsun, başka bir şey istemiyorum. Biraz olsun gerçekçilik..
    İşte yapımcı sağlam da olsa dağıtımcı EA işi mok ediyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 25 Ağustos 2009; 22:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Oyunu oynayan Alman dergisinin yazarları oyunu pek beğenmemiş,grafikler videolardaki ve sslerdeki gibi değilmiş,oynanış da çok arcade gelmiş tüm yardımlar kapalı olduğu halde...

Çıktığında karar veririz

Oyunun önceki NFS serilernde olduğu gibi arcade tadında oynanış sunacağını tahmin etmek zor değil, her ne kadar yapımcı SMS olsa bile. Bunu geçtim, PC versiyonunun grafikleri nasıl kötü oluyor, onu anlayamadım. Bununla beraber, inceleme yapan kişilere de çok güvenmek doğru değil. Zamanında puan vermedikleri oyunlar da tutuldu. Herkesin fikri de bakış açısı da farklıdır. Demoyu sonra da tam sürümü görmek lazım.

• Geçenlerde gamescon fuarı olmuştu orda GT5'i Forza Motorsports 3 ve NFS: Shift'i oynayan arkadaş izlenimlerini aktarmış bizlere GT5 başlığı altında buyrun sizde okuyun

quote:

Orijinalden alıntı: RakGitarMen

Açıkçası GT serisiyle pek alakalı birisi değilim, ancak PC'de RACE ve GTR serisiyle ilgili birisi olduğum için size tam olarak ne anlatabilirim bilmiyorum. Her şey yerli yerinde gibi geldi bana, grafikler kesinlikle piyasadaki en güzel gözüken yarış simulasyonu olduğunu kanıtlıyor. Araçların sürüş hissi gayet yerindeydi, bir abukluk hissetmedim :)

Hasar konusuna gelince, Gamescom'daki versiyonda araca hasar vermek için gerçekten çok şiddetli birkaç kaza yapmak gerekiyordu(son sürat virajda bariyerlere girmek gibi). İyice abarttığınız zaman kapılar/tamponlar kopabiliyor vs. Hasarın aracın sürüşünü etkilemesi sadece motor gücünün düşmesi şeklinde oyuna yansıtılmış. Herhangi bir yana çekme/yola sürtünme vs hissetmedim. Bu arada oyunu "Pro" modda oynadım.

Fuarda denediğim diğer oyunlarla karşılatırmak gerekirse, GT5 Forza 3'e göre bence oynanış ve sürüş hissi olarak daha üstün bir oyun. Grafikler olarak da bir gömlek üstün, Forza 3'ü oynamak internetteki screenshotlardan ve videolardan sonra hafif bir şok yarattı bende. Evet araçlar güzeller(yine GT5 kadar olmasalar da) ama pist ve çevre olarak detay düşük. Hasar GT5 kadar detaylı değil(daha çok çatlayan cam ve çizilen boyayla oyuncuya gösteriliyor). Ancak öte yandan hasardan sonra aracın sürüşü gerçekten bozuluyordu. Oyunun modunu değiştirmek hatta bakmak bile mümkün değildi, o yüzden "sürüş hissi" yorumları değişebilir.

NFS: Shift ise tam bir sürpriz oldu bana. Üçü arasından fuarda en çok zevk aldığım oyundu, sürüş hissi harika. Yarış oyunlarına getirdikleri "First Person Driving" konsepti, aracın hareketlerine göre görüntünün sallanması/blur çok iyi entegre edilmiş. Bu oyun diğer ikisi arasında kendi yerini koruyacak bir oyun olacak.

• Söz verdiğim gibi arkadaşımla yaptığımız denemenin videosunu YouTube'a yükledim. Açıkçası arcade bir oyun beklerken müthiş zevkli ve simulasyon öğeleri barındıran bir yarış oyunu var elimizde(RACE ve GTR serilerine benzer). Hasar modellemesi ve çarpma efektleri tatmin edici, araç sürüşü kesinlikle hata affetmiyor. Oyunu PS3 Gamepad'le oynadık(Direksiyonlarda ve 3'lü ekranlarda inanılmaz sıra vardı).

O yüzden arcade olacağı şüphelerini aklınızdan kaldırın.

http://www.youtube.com/watch?v=viSO8186hKA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RakGitarMen -- 26 Ağustos 2009; 22:41:35 >
  • benim anlamadıgım career modu olmıcak heralde ama modifiye var galiba değil mi arkadaşlar valla pro street gibi olursa eger hiç oynamam gerçekten
  • Valla ss ler gayet guzel gorunuyor , ama bu ea den adam olmaz adim gibi eminim ,grid cakmasi bi oyunu onumuze koyacaklar
  • ya mostwanteddan sonra hiç bir oyunu begenmedim.severek oynayacagımız uykusuz kalacagımız bir oyun gelicek mi artık??
  • quote:

Söz verdiğim gibi arkadaşımla yaptığımız denemenin videosunu YouTube'a yükledim. Açıkçası arcade bir oyun beklerken müthiş zevkli ve simulasyon öğeleri barındıran bir yarış oyunu var elimizde(RACE ve GTR serilerine benzer). Hasar modellemesi ve çarpma efektleri tatmin edici, araç sürüşü kesinlikle hata affetmiyor. Oyunu PS3 Gamepad'le oynadık(Direksiyonlarda ve 3'lü ekranlarda inanılmaz sıra vardı).

Hocam şimdi aklım karıştı açıkçası,sen diyorsun ki oyun hata affetmiyor,dergi yazarları diyor ki no aids oynarken bile spin attırmak çok oluyor diye,valla anlamadım ben işi Bir de oynanış race ve gtr serileri gibi demişsin de şimdi bu iki seri arasında bariz biçimde fizik farkları var,seri olarak kastettiğin oyunların tam adını yazabilir misin lütfen??

• quote:

Hocam şimdi aklım karıştı açıkçası,sen diyorsun ki oyun hata affetmiyor,dergi yazarları diyor ki no aids oynarken bile spin attırmak çok oluyor diye,valla anlamadım ben işi Bir de oynanış race ve gtr serileri gibi demişsin de şimdi bu iki seri arasında bariz biçimde fizik farkları var,seri olarak kastettiğin oyunların tam adını yazabilir misin lütfen??

O zaman ben ve dergi yazarları aynı şeyi söylüyoruz, oynanış zor :)

Kastettiğim oyunların adlarını tam olarak yazmıyorum çünkü o serilerin adlarını Shift'in simulasyon konusunda ne kadar ciddi olduğunu belirtmek için verdim. Bir PC oyuncusuna GTR ve RACE dendiğinde ceketinin önünü ilikler, aynada saçını kontrol eder, kravatını sıklaştırır :)

• GTR2 ve Race Driver GRID'den bahsediliyor sanırım...

3 hatfa kalmış şunun şurasında.Tartışmaya gerek yok, oyun çıkar halk arasında 1 ayda belli eder kendini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

GTR2 ve Race Driver GRID'den bahsediliyor sanırım...

3 hatfa kalmış şunun şurasında.Tartışmaya gerek yok, oyun çıkar halk arasında 1 ayda belli eder kendini...

gridden değil,simülasyon deniyorsa racewtcc veya race07 den bahsediyordur...
  • Hocam,koyduğun videoyu şimdi seyrettim de bu oyunun sürüş dinamiklerinin race in 2 oyunuyla bir alakası yok,hele gtr2 ile uzaktan yakından alakası yok.Bak,videodaki 1.01. ve 1.15. dakikalarda araç yola 45-60 derece kadar yanlıyor ve tek direksiyon hamlesi ile hemen aracı toparlayabiliyorsun,race oyunlarında bu dereceyle yanlamış bir Bmw M3 GTR E92 yi veya Bmw M3 E92 yi bu kadar kolay toparlayamazsın,ilk race de olmaz da belki race07 veya gtr evo da çok az bir ihtimal belki toparlanır ama zor.Gtr2 de ise imkanı yok toparlayamazsın,no aids olarak o kadar yanladıktan sonra araç savrulur gider,yaklaşık 400-450 beygir gücündeki arkadan itişli bir araç sonuçta.Dergi editörlerinin dedikleri açıkçası doğru gibi,özellikle 1.15 de çok bariz belli.Bu oyunun fizikleri Volvo veya Ferrari nin oyununa benziyor gibi duruyor,gtl,gtr2,rfactor,netkar pro veya rbr gibi gerçek simülasyonlarla alakası yok,zaten olsaydı bu oyunu kimseye satamazlardı,sim oynayan kitle belli,hedef kitlesinin sayı olarak çok çok altında,normal yani fiziklerin böyle olması,tabii ben simciler açısından konuşuyorum.Ama güzel oyuna benziyor,grafikler çok güzel duruyor bana göre,camın çatlaması falan güzel olmuş

• quote:

quote:

O zaman ben ve dergi yazarları aynı şeyi söylüyoruz, oynanış zor :)

Dergidekiler no aids spin bile atmıyor derken oynanışın kolay olduğunu kastetmişler.

• quote:

Söz verdiğim gibi arkadaşımla yaptığımız denemenin videosunu YouTube'a yükledim. Açıkçası arcade bir oyun beklerken müthiş zevkli ve simulasyon öğeleri barındıran bir yarış oyunu var elimizde(RACE ve GTR serilerine benzer). Hasar modellemesi ve çarpma efektleri tatmin edici, araç sürüşü kesinlikle hata affetmiyor. Oyunu PS3 Gamepad'le oynadık(Direksiyonlarda ve 3'lü ekranlarda inanılmaz sıra vardı).

açık belli işite oyun simulsyon...arcade olsaydı videoda gösterilen virajları çok rahatlıkla alması gerekirdi....

bu sefer nfs başardı gibi most wanted'dan sonra ilk defa kendilerine geldiler diyebilirim...

race grid den sonra çok iyi gelecek hala race driver grid oynuyorum çıksada oynasak..

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.