Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle çeşitlilik konusunda iyi olacağa benziyor................
    Ben buna bayıldım.....
     Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi
  • AT çöpe gitsin yaa

+

• Gece gece bu igrenç espri için teşekkürleri borç bilirim arkadaş!

• umarım son zamanlarda yarattığı hayal kırıklığını sona erdirir ve porsche unleashed,underground gibi efsane bir oyun çıkartırlar..eskiden PC için araba yarışı denince nfs en iyisiydi,şimdide herkes uzak duruyor...imajını kurtarman gerek nfs,hadi nfs yaparsın bunu
  • iyi hoşta sistemleri şimdi yine upgrade mi etmek gerekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wantedman

iyi hoşta sistemleri şimdi yine upgrade mi etmek gerekiyor..

Bunu çıkınca anlayacağız ama umarım optimizasyon iyi olur da buna gerek kalmaz.
  • meni cok guzel yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solaytekin
    İnsan cevap vermeye çalışır ve en sonunda tıkanınca,kendini çok saygılı zannedip saygısızlığın daniskasını yaparya seninkide o hesap.Cahilliğini itiraf etmene rağmen,öğrenmek yerine laf sokmaya çalışman yüzünden ciddiye alınmaya bile değmezsin...

Cevap verdim ve tıkanmadım. Laf sokmaya da çalışmadım. Hem eğer kendini benden saygılı görseydin, ciddiye alıp bu cevabıda yazmazdın. Tükürdüğünü yalama. Birşeyler kanıtlamana gerek yok. Senden bunu bekleyende yok. Tamam kapat konuyu burada veya dediğin gibi kendini daha akıllı gör ve cevap yazma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 21 Ağustos 2009; 15:31:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

Kokpit görüntüsü mükemmel

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

meni cok guzel yaw.

Meni

• Günümüz yarış oyunlarında hasar modellemesi çok önemli bir gereklilikken Shiftde bunu görememek sinir bozucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

meni cok guzel yaw.

Meni

meni ne demekti doğru mu hatırlıyorum yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk
    Bu oyunda bir simulasyon değil. Sanki kendin 90 derece ve üzerindeki sert ve uzun virajları el freniyle dönüyorsun ya burada laf söylüyorsun. Hem üçgen açıdan kastın nedir?
    Bunun dışında piste gitmişsiniz. Ben gitmedim, görmedim, bilmiyorum. Ve bir yorum yaptıysam bunun izahını insancana yaparsınız. Doğrusu bu dersiniz.

Kastım nedir?Güzel soru
    Hemen izahınıda yapalım.Ama kafa karıştırıcı bir cümle ile değil.Sadece bir resim yeter olayın özünü anlamak için...

• Valla sony-55 kardeş seninle pek iyi geçinemesemde son bahsettiğin konuda sonuna kadar haklısın.Malasef pc de futbol ve yarış oyunları olmuyor.Konsallar bu konuda çok iyiler.Yukarda çizdiğin grafikte tek kelimeyle olayı özetliyor zaten.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

meni cok guzel yaw.

Meni

meni ne demekti doğru mu hatırlıyorum yoksa?

evet

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk
    Bu oyunda bir simulasyon değil. Sanki kendin 90 derece ve üzerindeki sert ve uzun virajları el freniyle dönüyorsun ya burada laf söylüyorsun. Hem üçgen açıdan kastın nedir?
    Bunun dışında piste gitmişsiniz. Ben gitmedim, görmedim, bilmiyorum. Ve bir yorum yaptıysam bunun izahını insancana yaparsınız. Doğrusu bu dersiniz.

Kastım nedir?Güzel soru
    Hemen izahınıda yapalım.Ama kafa karıştırıcı bir cümle ile değil.Sadece bir resim yeter olayın özünü anlamak için...

Paint mi bu paintmi bu

• Bak şimdi benim de canım çekti.
    Ben de bir Paint çalışması yaptım.

Gösterdiğim kırmızı çizgi gibi gidilirse Arcade oyunlarda (yüksek hızlarda bile) gamepad veya klavye ile rahatça dönülebilir. [Genellikle]

Fakat bir simulasyonda veya gerçekte viraja girmeden önce mutlaka aracın hızının iyi ayarlanıp mavi çizgi ile gösterdiğim şekilde gidilmesi gerekir, tam virajdan çıkarken de hız artırılır.
    Eğer hız iyi ayarlanmaz veya gösterdiğim gibi girilmezse araç yoldan çıkabilir.

• Bu oyunun bir simulasyon olacağını düşünüyorum kesinlikle
  • Need For Speed: Shift'te Laguna Seca

EA'nın NFS serisini canlandırma ya da ayakta tutma çabaları devam ediyor. Need For Speed: Shift'te Laguna Seca adlı pisti tanıtan yeni bir video yayımlandı. Video aşağıda;

http://www.gametrailers.com/video/laguna-seca-need-for/54312

Hatırlatmakta fayda görüyoruz. NFS: Shift PS3, PC, PSP, Xbox 360 için Eylül ayında piyasalarda olacak.

quote:

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16582
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.