Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [DMC]

KRAL GERI DONUYOR

Need For Speed: Shift - Exclusive Gameplay (Porsche 911)

http://www.youtube.com/watch?v=ns46ecIJb7o

Kokpit resmen oyunun içine alıyo seni,çok başarılı olmuş...
  • beyler oyun ne zaman çıkıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

offf off bu oyunun sürüşü grid e benzemez en ufak ters bir harekette duvarda buluyorduk kendimizi fazla umatlanmayalım ama görecez yakında nasıl bir oyun olacağını

çok merak ettiğim pagani zonda R 2010 model olan bakalım bu araba ne kadar hızlı zonda f ile uçuşa geçiyorduk zonda R ile uzaya çıkacaz gibi gözüküyor

GRID en gerçekçi sürüş deneyimine sahip oyundur.
    Ve GRID asla senin virajları sürtünerek aldığın Need For Speed oyunlarına benzemez. NFS oyunları ise GRID'e benzeyemez.

• Çünkü NFS arcade ağırlıklı bir oyundur
    quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

offf off bu oyunun sürüşü grid e benzemez en ufak ters bir harekette duvarda buluyorduk kendimizi fazla umatlanmayalım ama görecez yakında nasıl bir oyun olacağını

çok merak ettiğim pagani zonda R 2010 model olan bakalım bu araba ne kadar hızlı zonda f ile uçuşa geçiyorduk zonda R ile uzaya çıkacaz gibi gözüküyor

Ve GRID asla senin virajları sürtünerek aldığın Need For Speed oyunlarına benzemez. NFS oyunları ise GRID'e benzeyemez.

• 1 ay kaldi damo 1,2 hafta sonra cikar

2009-09-17
  • boşuna nfs mi arcade yoksa gridmi arcade diye tartışmayın,ikiside arcade oyun.

bu iki oyuna gerçekçi falan diyenler ya sim oyunu oynamamış yada hayatında araç kullanmamıştır

bu oyun ne çıkacak göreceğiz ama videolardan yine arcade olacak gibi duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: solaytekin

boşuna nfs mi arcade yoksa gridmi arcade diye tartışmayın,ikiside arcade oyun.

bu iki oyuna gerçekçi falan diyenler ya sim oyunu oynamamış yada hayatında araç kullanmamıştır

Bak şağıda ne yazıyor. Gerçek yazmıyor. En gerçekçi yazıyor. Bu demek oluyrki mevcut oyunlar arasındaki en gerçi araba yarışı oyunu. Bu oyununda sonu vahim. En azından GRID ile yarışamayacak. Bu arada sim. oyunu da oynadım arabada kullandım. Başka seçeneğin var mı söyleyecek...

quote:

• prostreettede resimleri ve videoları görünce harika süper bir oyun bizi bekliyor diye konuştuk hep forumda. Oyun cıkıpta oynayınca herkes nekadar cok hayal kırıklığına uğradı. Son cıkan 3 4 oyun hep hayal kırıklığı orda bence en azından demo cıkana kadar görüntülere bakıp yorum yapmayın sonra hayal kırıklığı oluyor
  • Güzel birşeye benziyor bekliyoruz bakalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: solaytekin

boşuna nfs mi arcade yoksa gridmi arcade diye tartışmayın,ikiside arcade oyun.

Bak şağıda ne yazıyor. Gerçek yazmıyor. En gerçekçi yazıyor. Bu demek oluyrki mevcut oyunlar arasındaki en gerçi araba yarışı oyunu. Bu oyununda sonu vahim. En azından GRID ile yarışamayacak. Bu arada sim. oyunu da oynadım arabada kullandım. Başka seçeneğin var mı söyleyecek...

quote:

1-sana tavsiyem öncelikle Türkçe'yi düzgün kullanmasını öğren.yazdıklarını oku bakalım sen ne yazdığını anlayabilecekmisin?

2-yaşını söyle ona göre kiminle muhattap olacağımızı bilelim,nedenine gelince;neler saçmalıyorsun ve ne anlatmaya çalışıyorsun

• @solaytekin
    Gride gerçekci sürüş diyen, simulasyon diyen biri ile tartışmaya bile girme.Çünkü bu adamlar gerçek hayatda 90 derecelik virajı üçgen açı ile dönüyor.Gridin en büyük özelliği simulasyonu taklit eden arcade bir oyundur.Gride simulasyon diyenleri piste yarış izlemeye davet ediyorum.Araçlar nasıl viraj alıyor, ağırlık ,denge ,downforce vs.... nasıl olur görsünler.
  • Klasik N4S olacağından maalesef kuşkum kalmadı. Aslında simülasyon olarak beklentiye girmek bile hata, ama bir umut diyor insan yinede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

@solaytekin
    Gride gerçekci sürüş diyen, simulasyon diyen biri ile tartışmaya bile girme.Çünkü bu adamlar gerçek hayatda 90 derecelik virajı üçgen açı ile dönüyor.Gridin en büyük özelliği simulasyonu taklit eden arcade bir oyundur.Gride simulasyon diyenleri piste yarış izlemeye davet ediyorum.Araçlar nasıl viraj alıyor, ağırlık ,denge ,downforce vs.... nasıl olur görsünler.

Hocam herşeyi anladım da bu üçgen açı ne oluyo onu anlamdım, Türk Standartlarına yeni mi girdi

• görürsünüz bu oyunda hafif bi arcade havası olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_nfstr

görürsünüz bu oyunda hafif bi arcade havası olucak

Hafif mi olacak? Klasik NFS+Kokpit-Arcade= Shit
  •  Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi
     Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Modifiye var mı yani . Süper . Hüsranla sonuçlanmaz inş.

Sistem gereksinimleri belli mi ?

• nfs porsche iyiydi gelmedi onun gibisi yahu. E ben sokakta gezmek serbest olmak istiyorum underground serisini de cok sevmiştik be abi. O da ea sayesinde yitti gitti..
  • Yeni videoya bi bakın hele.Kesinlikle oyun beklediğimiz kadar arcade olmayacak.Ve bence herkez bi direksiyon alsın.Yoksa bu oyunun oynanabileceğini sanmıyorum......
    http://www.gametrailers.com/video/gc-09-need-for/54425

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrea-s -- 19 Ağustos 2009; 11:43:52 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.