Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Think Again

Beyler HD3870 Ekran kartında oyuna girince renkler birbirine giriyor yolda kaplamalar havada uçuşuyor hiç birşey gözükmüyor neden olabilir bu Catalyst 9.9 yüklü directx güncelleştirmeleri tam

Alıntıları Göster
    PAtchi yükledim oyunu full ayar yaptım hiç bir kasma yok..Patch olmadan önce 800*600 de bile kasıyordu..Şimdi full de 1 kere bile kasmadı.. Ama tek sorun oyuna çok yavaş giriyo aşırı derecede yavaş giriyo..Daha demin 10 dk bekledim girmedi pc ye res attım çok yavaş bazen hızlı giriyo bazen yarım saat sonra giriyo anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarkan_tevetoglu

PAtchi yükledim oyunu full ayar yaptım hiç bir kasma yok..Patch olmadan önce 800*600 de bile kasıyordu..Şimdi full de 1 kere bile kasmadı.. Ama tek sorun oyuna çok yavaş giriyo aşırı derecede yavaş giriyo..Daha demin 10 dk bekledim girmedi pc ye res attım çok yavaş bazen hızlı giriyo bazen yarım saat sonra giriyo anlamadım

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Bir de son Physx sürücüleri kurulu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

quote:

Amd Athlon 2.21 ghz 4200+ çift çekirdek işlemci..

• quote:

quote:

quote:

bende amd x2 5600 var öyle bir sorunla karşılaşmadım, bir de arkadaş işletim sistemini sormuş işlemciyi değil

Amd çift çekirdek sahipleri kesinlikle dual core optimizer yüklesin oyunlarda fark ediyor, bu yavaş yüklemenin sebebi de o olabilir.

http://support.amd.com/us/Processor_TechDownloads/DCO_1.1.4.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

quote:

quote:

bende amd x2 5600 var öyle bir sorunla karşılaşmadım, bir de arkadaş işletim sistemini sormuş işlemciyi değil

Amd çift çekirdek sahipleri kesinlikle dual core optimizer yüklesin oyunlarda fark ediyor, bu yavaş yüklemenin sebebi de o olabilir.

http://support.amd.com/us/Processor_TechDownloads/DCO_1.1.4.zip

Alıntıları Göster
    Pardon yanlış anlamışım..İşletim sistemim xp sp3 kullanıyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

Pardon yanlış anlamışım..İşletim sistemim xp sp3 kullanıyorum ...

Alıntıları Göster
    Bu bölümdeki yarışa neden giremiyorum.

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 28 Eylül 2009; 18:10:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Alıntıları Göster
    @ByAdmin O yarış koşullarına uygun araban yok diyor.

Arkadaşlar 2 saattir oynuyorum oyunu, sürüş konusunda inanılmaz bir sıçrama olmuş yapımcılar sağolsun. Direksiyonla çok zevk aldığımı söyleyebilirim ama klavyede biraz deneyeyim dedim zor bir kontrol farkettim. Zaten arcade - simulasyon arası yarış oyunlarında bile direksiyon şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

Beyler HD3870 Ekran kartında oyuna girince renkler birbirine giriyor yolda kaplamalar havada uçuşuyor hiç birşey gözükmüyor neden olabilir bu Catalyst 9.9 yüklü directx güncelleştirmeleri tam
    Beyler bu sorunu yaşayan tek benmiyim

• quote:

quote:

ati 9.10 beta sürücüleri gelmiş onunla bir deneyin.

http://downloads.guru3d.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Think Again

quote:

Alıntıları Göster
    Oyunu az önce aldım videolara bakılırsa çok güzel bir oyun çıkarmışlar.

• quote:

http://img19.imageshack.us/img19/2382/adszis.jpg
    http://img233.imageshack.us/img233/1148/adsz2w.jpg

Murci'nizi Upgradesten Works moda almanız lazım. Upgrades'e girip backspace tuşuna basın ve arabanız Work özelliği kazansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

http://img19.imageshack.us/img19/2382/adszis.jpg
    http://img233.imageshack.us/img233/1148/adsz2w.jpg

Murci'nizi Upgradesten Works moda almanız lazım. Upgrades'e girip backspace tuşuna basın ve arabanız Work özelliği kazansın.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunda sorun var heralde anlamadım oyuna giriyorum tam yarışa başlıycam..İlk girdiğimde 5 dk bekliyorm giriyo..Ondan sonra ikinci yarışa geldiğim zaman yarım saat fln bekledim girmiyo takılıp kalıyo anlamadım gitti En düşük ayarlarda dahi girmiyo...

• quote:

quote:

Bendede aynı kart var. Ama hiçbir sorun yok. Ama şaşırtıcı olan bende hiçbir şey güncel değil. En az 2-3 ay oluyor driver güncelleştirmeyeli. DirectX olarak ilk DX10 kurdum Microsoft'tan indirip. Sonra oyunlar ne yüklediyse öyle gidiyorum. Hiç fps sorunuda çekmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hd3870 kullanan şahıs ekran kartın ısınıyor bi temizlemeyi dene .Yakında mavi ekran hatalarıda alırsın .
  • quote:

quote:

quote:

ati 9.10 beta sürücüleri gelmiş onunla bir deneyin.

http://downloads.guru3d.com/

;Bende aynı sorunu HD4850 ile yaşıyordum beta sürücüsü sorunumu çözmüş oldu. Çözülmeyi bekleyen bir sorun daha var, o da bendeki direksiyon takımının berbat olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Oyunu klavyeyle oynayıp yok sürüşü dandik yok şöyle böyle diyenlere aldanmayın.

2 yıldır G25 kullanıyorum ve simulasyoncuyum. LFS S2 lisansım var, Grid oynadım, GTR2 oynadım... Saydıklarım arasında LFS en gerçekçisidir ve direksiyonla NFS Shift LFS'ye çok yakın. Demiş adam viraja giriyorum araba kayıyor dönmüyor diye. Sen bi 90'la kendi arabanla o kadar keskin viraja bi gir bakalım noluyor. Kimi arkadaş araba güçlendikçe yolda tutması zorlaşıyor demiş. Sen hiç güçlü araç kullandın mı? Onları yolda tutmak ne kadar zordur bilemezsin. Bi 320 beygirlük e36 M3'ü (o bile oyundaki bazı araçların yanında güçsüz kalır) yolda tutamazsınız siz bu mantıkla. Hem arkadan çekişli hem güçlü. Gaza koyduğun an yoldan çıkarsın kullanmasını bilmiyorsan.

Adamlar fıstık gibi oyun yapmış, siz daha ne diyorsunuz. Gittim orjinalini de aldım adamlar hakediyor. 60TL D&R'da var Vatanda da gördüm aynı fiyata, taksit yapıyor iki mağazada. Yakında tüm yardımlar kapalı bi video atayım da görün nasıl sürülür.

Alıntıları Göster
    bu EA neden oyun yapamıyorya eskiden EA neydi şimdi ne yazık valla ben oyunu oynamak için bahane ararken neler görüyorum bundan da vazgeçtim.... EA ya

• +1 Kesinlikle katılıyorum dostum sana.
    3 arkadaş bütün gece tam 4 saat boyunca Time Attack yaptık bütün yardımcılar kapalı.
    Tier 1 : 350Z ve
    Tier 5 : Murcielago ve Maserati GT1 ile canımız çıktı.
    Yarın gidip oyunun orjinalini alacağım kendilerini bozmasınlar diye :)))

direksiyonla tüm yardımlar kapalı oynamayanlar yorum yapmasın bence

ya da gitsin underground oynasın klavyeyle sağa sola çarpa çarpa birinci olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 29 Eylül 2009; 3:47:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanaysel

+1 Kesinlikle katılıyorum dostum sana.
    3 arkadaş bütün gece tam 4 saat boyunca Time Attack yaptık bütün yardımcılar kapalı.
    Tier 1 : 350Z ve
    Tier 5 : Murcielago ve Maserati GT1 ile canımız çıktı.
    Yarın gidip oyunun orjinalini alacağım kendilerini bozmasınlar diye :)))

direksiyonla tüm yardımlar kapalı oynamayanlar yorum yapmasın bence

ya da gitsin underground oynasın klavyeyle sağa sola çarpa çarpa birinci olarak

Alıntıları Göster
    works yarışları ne kadar saçma yarışlar olmuş ya. murcielago 240 geçemiyor work mod da. düzlükte tokat manyağı oluyor. gerçekten çok realistik bi simülasyon olmuş!!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    oyunu bir haftadır problemsiz oynuyordum. fakat yamayı kurduktan sonra ilk açılış ekranında loading ekranı dolar gibi oluyor ve öylece kalıyor.

oyunu tekrardan kurdum ve yama yapmadım ama yine aynı ilk açılış ekranında need for speed sihft yazısı geliyor ve yükleme ekranında kalıyor. sorun nedir acaba?? diğer oyunlarda da sorun yok çözemedim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

oyunu bir haftadır problemsiz oynuyordum. fakat yamayı kurduktan sonra ilk açılış ekranında loading ekranı dolar gibi oluyor ve öylece kalıyor.

oyunu tekrardan kurdum ve yama yapmadım ama yine aynı ilk açılış ekranında need for speed sihft yazısı geliyor ve yükleme ekranında kalıyor. sorun nedir acaba?? diğer oyunlarda da sorun yok çözemedim gitti

Alıntıları Göster
    Sistem geri yükleme yap patch kurmadan önceki haline, belki işe yarar.

Oyun şu anda oynayabileceğimiz en iyi yarış oyunu, beğenmeyenler ne istiyorlar bilmiyorum, kasten mi kötülüyorlar, EA en para delisi, en sahtekar firmalardan biri evet ama bu oyunu gerçekten güzel yapmışlar, doğruyu söylemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 29 Eylül 2009; 10:48:01 >

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.