Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yarr

quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

tier 4 için hangi arabayı alayım?

pagani zonda mı? (1.100.000$)
    bugatti veyron mu? (1.200.000$)

aslında direk bugatti alacaktım ama pagani'nin değerleri ile derecesi daha fazla siz ne aldınız?

sorumu geri çekiyorum pagani zonda r ile oyunu bitirdim

pagani zonda reelde yaptığı yarışlarda hafifliğinden dolayı bugatti lamborghini falan hepsini geçiyor.eğer bugattinin sürücüsü iyiyse son turda geçiyor.ama her zaman pagani zonda derim.
    Tvde bu tür yarışları çok seyrediyorum.
    Hayatımda gördüğüm en iyi araba Pagani Zondadır.Herşeyiyle.

Pagani iyi güzel ama tüy gibi araba

Benim gibi agresif birine göre değil , başka bir araba gelip dokunsa savruluyor

Alıntıları Göster
    Wuuww.başardım hamachiyi.Arkadaşımla attık birkaç el.Baya zevkliydi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Wuuww.başardım hamachiyi.Arkadaşımla attık birkaç el.Baya zevkliydi :)

Alıntıları Göster
    sonunda oyunu açıp bi kaç el direksiyon sallayabildim oyunu hiç beğenmedim ne grafiğini ne de oynanışını arabalar çok hantal sanki yol değilde buzun üstünde gidiyorum zırt bırt kayıyor kısacası gene olmamış grid bu oyuna 1000000 basar iyiki gridi silmemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

sonunda oyunu açıp bi kaç el direksiyon sallayabildim oyunu hiç beğenmedim ne grafiğini ne de oynanışını arabalar çok hantal sanki yol değilde buzun üstünde gidiyorum zırt bırt kayıyor kısacası gene olmamış grid bu oyuna 1000000 basar iyiki gridi silmemişim

Alıntıları Göster
    Sabit 60 fps ile oynuyorum. Etrafımda araba varken ve viraj dönüşlerinde, fsp aynı kalmasına rağmen hafif kasma yapıyor. 60 fps ile bir oyun kasarmı ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 26 Eylül 2009; 0:00:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

Alıntıları Göster
    oyun harika resmen şu crack ve performans problemleri olmasa her açıdan harika olmuş harbiden efsane geri dönmüş
    yeni oynayanlar mutlaka adam akıllı bir direksiyonla oynayın klavyedeyse mutlaka ayarları yapın yoksa pek birşey anlaşılmıyor oyundan

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Sabit 60 fps ile oynuyorum. Etrafımda araba varken ve viraj dönüşlerinde, fsp aynı kalmasına rağmen hafif kasma yapıyor. 60 fps ile bir oyun kasarmı ya..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bu oyunu bir türlü açamadım hep siyah ekranda kalıyor.hiç açılmıyor..acaba sistemdeni kaynaklanıyor nedir..
    amd 5000..
    2 gb ram..
    asus 3650.512.128 ekran kartı..
    hiç böyle yapmamaıştı ama..windovs 7 var..acaba ondanmıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsezen5858

quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

Nvidia'nın yeni driverını kurupta belirgin fps artışı olan varmı? Ona Göre yükleyelim bari.yoksa ben deniyim.

evet nvidia güncelleştirmesi yapıp fps artışı olan lütfen yazsın

ben yükledim.8800gt de hiç bi performans artışı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Includes numerous bug fixes, including the following key fix (additional bug fixes can be found in the release notes on the documentation tab): For graphics cards supporting multiple clock states, 3D clocks correctly return to 2D clocks after exiting a 3D application.

bu kısmı kimse dikkate almamış ama 190 lı eski sürücü whql olmasına rağmen oyundan girip çıkınca ekran kartı 2d moduna girmiyodu hala full hız çalışıyodu
    neyseki bunu kabul edip belirtmişler hemen buna geçmek lazım çünkü boşyere gereksiz bir enerji faturasına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 26 Eylül 2009; 0:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hands0meJack

quote:

Includes numerous bug fixes, including the following key fix (additional bug fixes can be found in the release notes on the documentation tab): For graphics cards supporting multiple clock states, 3D clocks correctly return to 2D clocks after exiting a 3D application.

bu kısmı kimse dikkate almamış ama 190 lı eski sürücü whql olmasına rağmen oyundan girip çıkınca ekran kartı 2d moduna girmiyodu hala full hız çalışıyodu
    neyseki bunu kabul edip belirtmişler hemen buna geçmek lazım çünkü boşyere gereksiz bir enerji faturasına gerek yok.

Alıntıları Göster
    bu oyunu online nasıl oynarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Hands0meJack

quote:

Alıntıları Göster
    Bu oyun harbiden ilginç ya Şimdi de sürücüyü güncelledim 191.03'e oyuna girdim tam yarışa başlayacakken atmaya başladı oyundan... Bir günü ötekini tutmuyor oyunun. İlk başlarda 40-50 fps alırken sonraları 20-40 arası aldık iyi tmm dedik de bu ne şimdi

• Sistem gereksinimleri neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beta

Sistem gereksinimleri neler
    Önceleri bu alt yapı sorunları yüzünden oyunu beğenmemiştim ama sonradan anladımki nfs hakikaten bu sefer tam bir simülasyon yapmayı cok iyi becermiş inşallah böyle simülasyonların sokak türünüde çıkarırlar oyun dahada bir güzelleşir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

50-70 fps arası oynuyorum ama yinede takılmalar oluyor aracın hızı artınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 26 Eylül 2009; 5:14:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar sımdı 191.03 suruculerını yukledım bende fraps ıle test ettıgımde (26ınc monıtor) 1920x1200 cozunurluk hersey en ust duzeyde (ekran kartıda gtx 295) cogu zaman 30 lara bıle duserken oyunda su an en az 45 fps le oynuyorum.... tek gpu kartlarda kesınlıkle ıse yaramayacagını dusunuyorum bu surucunun sadece slı olayını devreye gecırdıgını yazmıs...son olarak benım pc de takılma gıbı bır sorun kesınlıkle yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 26 Eylül 2009; 7:41:09 >

• quote:

quote:

Ortalama 60 fps ile oynayıp takılma ve atlamalarla karşılaşmak gerçekten üzücü.
  • quote:

quote:

quote:

Ortalama 60 fps ile oynayıp takılma ve atlamalarla karşılaşmak gerçekten üzücü.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bende arac giderken sarı-kırmızı çizgilere göre kendisi fren yapıyor, viraj döneceğim zaman veya yol hafif dönemeçliyse araç kendisi dönüyor gibi bişey. Bu kendi dönme olayını kapamak ve kendisinin fren yapmasını biraz kısmak istiyorum bu mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy Page

Arkadaslar bende arac giderken sarı-kırmızı çizgilere göre kendisi fren yapıyor, viraj döneceğim zaman veya yol hafif dönemeçliyse araç kendisi dönüyor gibi bişey. Bu kendi dönme olayını kapamak ve kendisinin fren yapmasını biraz kısmak istiyorum bu mümkün mü?

Options -> Gameplay > Driving > Handling Model

Handling Modeli Pro veya Off yap.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arakdaşlar oyunda çok şikayet edilen şeylerin bazı çözümleri var.

- Öncelikle oyun tam bir simulasyon değil, kendine göre bir sürüş dinamiği geliştirmiş adamlar ve açıkçası çabuk kavranabiliyor ve sonrası çok zevkli, bunu böyle kabul etmek lazım.

- Dönüş yapmıyor diyen arkadaşlar dönmeden önce bir an için gazı bırakıp dönme tuşuna basıp gaza yüklensinler istediğin kadar dönüyor araba, dönüş hız ayarını siz yapacaksınız zaten optimum hızını bulup oyundan zevk almak size kalmış.

- Araba çizgiyi takip ediyor diyenler Options/Gameplay/Driving'den steering assist'i kapatın bakalım araba neyi takip edecek görelim (klavyeyle oynayanlar traction control ve stability control'u kapatmasın sona araba kalkış yapamıyor diye şikayet etmesinler ) Bundan şikayet eden baya bi insan var basit ama ayarların açıklamalarını yazalım.

AI difficulty : Rakip arabaların zorlugu.
    Steering assist : Yol çizigisi takibi
    Braking assist : Viraja girerken otomatik fren
    Anti lock brake: Tekerleklerin kitlenmesini önleyen sistem ABS.
    Traction control: Çekiş kontrol, patinaj engelleyici ASR.
    Stability control: arabanın spin atmasını engelleyici sistem.
    Damage effects: visual only yaparsanız hasarlar sürüşe etki etmez.
    Auto clutch : Debriyaja basmanıza gerek kalmaz.
    Gears : otomatik / düz vites ayarı.

Kısacası atma donma problemi olmayan kişiler için oyun şikayet edilecek bir oyun değil keyfi çıkarılacak bir oyun olmuş ki ben yalan videolarla alakası olmayan oyun çıkarması yüzünden EA'dan nefret eden biriyim. Ama bu sefer adamlar yapmış, menü müziklerinden grafiklere hız hissinden ai araçların davranışlarına kadar tadı çıkartılacak oyun olmuş. İlk defa aferin EA

• quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

quote:

Kapatınca kontrol etmei çok zor ama. Belki gerçekçiliği öldürüyor ama, viraj dönerken çok yardımcı oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

quote:

Kapatınca kontrol etmei çok zor ama. Belki gerçekçiliği öldürüyor ama, viraj dönerken çok yardımcı oluyor

Alıntıları Göster
    @Vito Scaletta, @Bedevi2007

Çok sağolun arkadaşlarım yardımlarınız için teşekkürler.

@Blackeagle

Evet doğru diyorsun virajlarda falan çok yardımcı ama ben kıllanıyorum araç benden bağımsız hareket ettiği zaman

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.