Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LsR

Beyler E36'nın sesi nasıl ya birisi lütfen söylesin

Alıntıları Göster
    Oyun hakkındaki fikrilerimi tamamen değiştirdim ve silme aşamasına geldim..
    İmzamdaki sistemle orta ayarlarda bile oynayamaz hale geldim.. kasma değil resmen araba gidemiyor o derece..

• quote:

Orijinalden alıntı: burak08

quote:

Dikkat etmedim ama genel olarak oyunun sesleri başarılı değil. TDU ses konusunda cok iyiydi. Sırf sesler yüzünden girer oynardım :D

tdu ses konusunda en iğrenç oyunlardan biri..+ olarak devir kesme sesleri ve vites geçişleri çok başarısızdı...Ben motor sesi konusunda underground 2'den daha gerçekçi bir oyun görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: solaytekin

bu oyunu biz simcilerde merakla bekliyorduk ama hayal kırıklığı olduyeni grafikleri ile fiziklerine zaten bir şey diyemeyeceğimiz rfactor2 yi bekliyoruzoda olmazsa simbinin aklının başına gelmesini ve gtr2 fizikleri ile gtr3 ü çıkarmasını bekleyeceğiz

bu oyunda hata alan arkadaşlar;

hata sisteminizde onda bunda falan değil,oyunu nereden aldığınıza bağlı

benzer hataları bende alıyordum,belkide bu yüzden oyunun ne olduğunu anlamıyorum diye oyunu başka bir yerden aldım ve bahsettiğiniz hataların hiç biri bir kere bile tekrarlanmadı

isteyene adres tarif edebilirim,anladınız siz onu

bunu dedim kimseden ses yok demekki herkesin sorunu hallolmuş güzel

bu konuya son kez yazıyorum,çünkü zamanım arcade oyuna zaman ayırmayacak kadar değerli

bu oyun için direksiyon almaya kalkan yanlış yapar

direksiyon alacaksanız hakkını verecek sim oyunları oynayın,(gtr2,rfactor,rbr,lfs2)

bu 4 oyun hariç pcde sim oyunu yok bilginize

Alıntıları Göster
    Bu oyunda optimizasyon problemi var. çünkü imzamdaki sitemde 1680 x 1050 çözünürlükte 8xaa ve 4x af ve tüm ayarlar high de iken aldığım fps ile 1280x800 medium no aa no af ayarları ile aldığım fps birbirine çok yakın 18-30 fps arası gidip geliyo. ayarları düşürmeme rağmen bi artış olmadı. umarım en yakın zamanda yama çıkarırlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: solaytekin

bu oyunu biz simcilerde merakla bekliyorduk ama hayal kırıklığı olduyeni grafikleri ile fiziklerine zaten bir şey diyemeyeceğimiz rfactor2 yi bekliyoruzoda olmazsa simbinin aklının başına gelmesini ve gtr2 fizikleri ile gtr3 ü çıkarmasını bekleyeceğiz

bu oyunda hata alan arkadaşlar;

hata sisteminizde onda bunda falan değil,oyunu nereden aldığınıza bağlı

benzer hataları bende alıyordum,belkide bu yüzden oyunun ne olduğunu anlamıyorum diye oyunu başka bir yerden aldım ve bahsettiğiniz hataların hiç biri bir kere bile tekrarlanmadı

isteyene adres tarif edebilirim,anladınız siz onu

bunu dedim kimseden ses yok demekki herkesin sorunu hallolmuş güzel

bu konuya son kez yazıyorum,çünkü zamanım arcade oyuna zaman ayırmayacak kadar değerli

bu oyun için direksiyon almaya kalkan yanlış yapar

direksiyon alacaksanız hakkını verecek sim oyunları oynayın,(gtr2,rfactor,rbr,lfs2)

bu 4 oyun hariç pcde sim oyunu yok bilginize

Alıntıları Göster
    Bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmadan çalışan oyun Ati'nin 9.9 sürümünü yüklememle rezil oldu. Gökyüzünün simsiyah olması mı dersiniz, fpsnin yerlerde sürünmesi mi dersiniz, pistin ortasında çim çıkması mı dersiniz.. Burada okuduğum bütün sorunlar baş göstermeye başladı. Hemen geri yüklemeyle 9.8'e döndüm ve nihayet hepsi gitti. Siz siz olun 9.9'a bulaşmayın, en azından Shift için durum böyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 21 Eylül 2009; 2:25:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmadan çalışan oyun Ati'nin 9.9 sürümünü yüklememle rezil oldu. Gökyüzünün simsiyah olması mı dersiniz, fpsnin yerlerde sürünmesi mi dersiniz, pistin ortasında çim çıkması mı dersiniz.. Burada okuduğum bütün sorunlar baş göstermeye başladı. Hemen geri yüklemeyle 9.8'e döndüm ve nihayet hepsi gitti. Siz siz olun 9.9'a bulaşmayın, en azından Shift için durum böyle..

v9.9 kullanıyorum. Bütün eklediğim video ve SS ler 9.9 Hiç bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

Bu oyunda optimizasyon problemi var. çünkü imzamdaki sitemde 1680 x 1050 çözünürlükte 8xaa ve 4x af ve tüm ayarlar high de iken aldığım fps ile 1280x800 medium no aa no af ayarları ile aldığım fps birbirine çok yakın 18-30 fps arası gidip geliyo. ayarları düşürmeme rağmen bi artış olmadı. umarım en yakın zamanda yama çıkarırlar..

Alıntıları Göster
    Şimdi biraz ayarları kurcaladım ve nedenini anlayamadığım şekilde bir anda herşey normalleşti en ufak bir kasılma yok..
    İşin ilginç tarafı kokpitteyken çok daha fazla oyunun kasması kokpitten çıktığımda akıcı, herhangi bir kasma yaşatmayan bir oyun haline dönüşüyor..

şimdi 2 sorum var sounrasında benden bir müddet kurtuluyorsunuz:
    1: Nitro yu hangi tuşla kullanabiliyoruz?
    2: Kokpitteyken açıyı nasıl değiştirebiliriz, yani kamera açısını biraz daha geriden vitesinde gözükebileceği bir şekilde ayarlamak mümkün mü?

• quote:

quote:

Bilemiyorum ben de 9.9'u yüklemekten başka bir değişiklik yapmadım fakat kurmama kadar buradaki sorunların bir tanesini bile yaşamadım. Ne oyundan atma, ne takılma, ne fps düşmesi, ne de gökyüzünün simsiyah olması tarzındaki grafik hataları.. Bunu kurduktan sonraki ilk açışımda ise okuduğum sorunlar teker teker çıkmaya başladı. Neden bilmiyorum ama sorun yaşayan arkadaşların bunu da göz önünde bulundurmaları gerekir. Win7 64-bit, Mobility radeon sürücüsünü kurdum bu arada, belki sürümler farklıdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Şimdi biraz ayarları kurcaladım ve nedenini anlayamadığım şekilde bir anda herşey normalleşti en ufak bir kasılma yok..
    İşin ilginç tarafı kokpitteyken çok daha fazla oyunun kasması kokpitten çıktığımda akıcı, herhangi bir kasma yaşatmayan bir oyun haline dönüşüyor..

şimdi 2 sorum var sounrasında benden bir müddet kurtuluyorsunuz:
    1: Nitro yu hangi tuşla kullanabiliyoruz?
    2: Kokpitteyken açıyı nasıl değiştirebiliriz, yani kamera açısını biraz daha geriden vitesinde gözükebileceği bir şekilde ayarlamak mümkün mü?

Alıntıları Göster
    vinly reklerini nasıl değiştiriyoruz?

bu arada vatanda alışveriş yaparken oyunu gördüm 57 lira olunca kaptım bende bir tane online modu zevkli olmuş baya zevk aldım

• quote:

quote:

quote:

Bilemiyorum ben de 9.9'u yüklemekten başka bir değişiklik yapmadım fakat kurmama kadar buradaki sorunların bir tanesini bile yaşamadım. Ne oyundan atma, ne takılma, ne fps düşmesi, ne de gökyüzünün simsiyah olması tarzındaki grafik hataları.. Bunu kurduktan sonraki ilk açışımda ise okuduğum sorunlar teker teker çıkmaya başladı. Neden bilmiyorum ama sorun yaşayan arkadaşların bunu da göz önünde bulundurmaları gerekir. Win7 64-bit, Mobility radeon sürücüsünü kurdum bu arada, belki sürümler farklıdır..

Benimki Xp 32 Pro için olan driver. Fark olabilir aralarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: şahawhat

nitro kullanınca egzosdan alev çıkmıyo sizdede ölemi?

• quote:

quote:

nitro kullanınca egzosdan alev çıkmıyo sizdede ölemi?

Evet çıkmıyor bu oyunda böyle.. Zar zor hissediliyor arabanın hızlandığı..
  • quote:

Gerçektekine çok yakın olması lazım. Çünkü NFS serilerinde sesler gerçek araçlar çalıştırılarak kayıt ediliyor. Gerçeğine yakındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Gerçektekine çok yakın olması lazım. Çünkü NFS serilerinde sesler gerçek araçlar çalıştırılarak kayıt ediliyor. Gerçeğine yakındır.

Alıntıları Göster
    http://games.softpedia.com/get/Patch/Need-for-Speed-SHIFT-Patch.shtml
    yama bulduk ama yüklenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Alıntıları Göster
    Çok kötü sesleri va ya . Motor sesi çamaşır makinesi sesinin aynısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Çok kötü sesleri va ya . Motor sesi çamaşır makinesi sesinin aynısı

Alıntıları Göster
    ıykkkk nasıl oyun yapmışlar yaa. Sildim attım oyunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Alıntıları Göster
    quote:

Bu yama undercover'ın. Bizi de heycanlandırdın haa

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Alıntıları Göster
    bende bi kaç ss koyam dedim

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

• quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

bende bi kaç ss koyam dedim

Alıntıları Göster
    drıft ne kadar zormus yaw yoksa bı tek benmı beceremıyorum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

Aslında drift çok kolay ama biraz alışmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

Aslında drift çok kolay ama biraz alışmak lazım

Alıntıları Göster
    ben daha hıc alısamamısım o zaman

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.