Şimdi Ara

Nvidia'nın GeForce 185.20 beta sürücüsü indirilebilir durumda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: XandP

8600 gt sahipleri indirmeyin!!!Ya bu beta driverları kaç bin defa denedim hepsi başlangıçta sorun çıkarttı bi tanesi sistemi çökertti

8600gt sahipleri indirin Şaka bir yana beta (hatta belki alpha) driver yüklemekten korkmayan arkadaşlar indirsin. 8600gt s+ ile vantage da 2700 leri ilk defa bu sürücü ile gördüm (XG 185.20 ile) . Görüntü kalitesinde herhangi bir sorun görmedim. Şimdilik bir sorun çıkardığı da yok sürücünün. Şahsen beğendim yani özetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebeedy -- 5 Ocak 2009; 19:10:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

Burdan indirdim kurdum şu an driver sürümü 180.84,tü 180.48 oldu bu nasıl iştir yahu

Şuna bir cevap verebilecek yokmu
  • Ambient Occlusion özelliği 8800gts ekran kartlarında çalışıyormu yoksa son çıkan ekran kartları için mi? Çok övgü almış indirip kurayım bakalım nasıl..
  • Vista versiyonunu yükledim ama masaüstünde ekran tam olmuyor. Çözünürlük 1280x1024 olmasına rağmen sağ kenarda siyah boşluk kalıyor. Oyunlarda sorun yok. Bunu nasıl halledebilirim?
  • Ya ben ne yaptıysam 185.20 yapamadım kuruyorum 180.48 kurulyor hep daha önce 180.48,den daha yüksekti bunu kurmaya çalışınca versiyon düştü anlamadım gitti
  • Yahu millet kontrol panelde ayarları değiştiremiyorummm PES için V-Sync yi kapatmam lazım ama kapatamıyorum seçenekler çıkmıyor driver güzel geri dönmek istemiyorum ama sinir ediyo beni bu durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Fps olarak fark var.Cryostasisde artık hiç kasmıyor.Başka oyunda denemedim.

Oyunda physx nasıl kayda değer birşeymi yoksa laf olsun diyemi var oyunun ingilizcesini bekliyorum birde ss'leri paylaşırsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

Ya ben ne yaptıysam 185.20 yapamadım kuruyorum 180.48 kurulyor hep daha önce 180.48,den daha yüksekti bunu kurmaya çalışınca versiyon düştü anlamadım gitti
  • Şuraya bakabilirmisiniz burda ne deniyor

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=22521
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Yahu millet kontrol panelde ayarları değiştiremiyorummm PES için V-Sync yi kapatmam lazım ama kapatamıyorum seçenekler çıkmıyor driver güzel geri dönmek istemiyorum ama sinir ediyo beni bu durum

ayarları yaptığın kısımda ekle butonu ile oyunun exe göster ondan sonra seçenekler aktif oluyor
  • arkadaşlar Nvidia control panel de 3D Settings denilen üstten ikinci seçenek altındasağ panelde bazı ayarlar var ekran kartımız için, işte orada "Triple Buffering" diye bir ayar var bu nedir acaba?.. açık mı tutumalı yoksa kapalı mı?. Oyunlara bir yararı faydası varmıdır bilginizi bekliyorum. 9600GT de bu ayar default seçili olarak OFF-kapalı şeklinde sanırım ekran kartımıza göre kendi belirliyor açabiliyoruz ama Dead Space de falan grafiklerin netliğinde detayların artmasına bir yararını göremedim... Birde deniliyorki "Triple Buffering" açarsanız mutlaka oyundan Vsync ayarınıda açık tutumanız gerekir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara duman

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Yahu millet kontrol panelde ayarları değiştiremiyorummm PES için V-Sync yi kapatmam lazım ama kapatamıyorum seçenekler çıkmıyor driver güzel geri dönmek istemiyorum ama sinir ediyo beni bu durum

ayarları yaptığın kısımda ekle butonu ile oyunun exe göster ondan sonra seçenekler aktif oluyor

Aktif oluyor ama 2. bi ayar deneyince tekrar seçenekler çıkmıyor

• windows unstable oldu vista 64bit sp1 söleyim
  • denedim 10 numara driver olmuş ilk kez bu kadar performans farkı olduğunu göruyorum
    ama Ambient Occlusion denen şey bende çıkmadı
  • Xp prf. 32 bite kuramadım bu driveri. Hep sorun verdi ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.