Şimdi Ara

Reminder Eklenebilen Ses kayıt Pogramı Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone için çok sayıda ses kayıt programı var ama benim istediğim not almak amaçlı yani tarif etmek gerekirse kendime hatırlatmak istediğim bir bilgiyi iphone'a sesli olarak kaydedip sonra da bu kayda tarih ve saat bilgisi ekleyerek hatırlatma yapmasını istiyorum böyle bir program varmıdır ?

Orjinalden alıntı: LaNDeR

tam sorunu anlamadım fakat younote programını dene bi istersen

Bir örnek ile açıklayayım : Diyelim ki 25 Aralık 2008 tarihinde arabayı bakıma götürmem gerekiyor, ses kayıt pprogramını açıyorum ve kayıt tuşuna basarak ve sesli olarak " arabayı bakıma götür" diyorum sonra da stop tuşuna bastığımda benden tarih ve saat istesin ben de tarih olarak 25 aralık tarihini ve istediğim bir saati seçeyim. Sonrasında ayın 25'i geldiğinde beni bir alarm ile uyarsın ve kaydı dinleyip ne yapmam gerektiğini hatırlayayım. Bu özellik bir ara nokia telefonların bazı modellerinde vardı.

Orjinalden alıntı: karantina61

ben biraz daha değişik bi soru sorayım... peki kaydettiğimiz ses kayıtlarını mail yoluyla yollayabileceğimiz bir program varmı...

Telegram denen bi program var....kaydettiğin sesi istediğin kişiye mail atabiliyorsun...

Orjinalden alıntı: camelot1969

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

ben biraz daha değişik bi soru sorayım... peki kaydettiğimiz ses kayıtlarını mail yoluyla yollayabileceğimiz bir program varmı...

Telegram denen bi program var....kaydettiğin sesi istediğin kişiye mail atabiliyorsun...

teşekkürler... appstore da varsa hemen alıcam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cydia da varmı dostum bu ...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.