Şimdi Ara

PS3 2.52 UPDATE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Bekapa

Arkadaşlar nasıl yapıcaz bu updatei? Ben PS3 ile nete bağlanmayı beceremedim daha. Bağlanmadan yapılır mı bu meret?

dostum bu konunun ilk sayfasında aradığın sorunun cevabı mevcut .ordan bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Arkadaşlar nasıl yapıcaz bu updatei? Ben PS3 ile nete bağlanmayı beceremedim daha. Bağlanmadan yapılır mı bu meret?

dostum bu konunun ilk sayfasında aradığın sorunun cevabı mevcut .ordan bakabilirsin

Teşekkürler
  • ya arkadaslar ben ps3 e yeni hard disk taktım ama ps3 ü acınca benden 2.52 update i yuklememı ıstıyo e makınede acılmayınca halıyle ps3 ten yukleyemıyorum acaba bu update i bilgisayardan yukleyıp flash diskle ps3 e atabılıyomuyuz ?yada nasıl atabılırız bılen arkadaslar yardım ederse cok sevınırım.saygılar...
  • Evet flash ile yapacaksın playstationun resmi sitesine gir orada nasıl yapacağını anlatıyor bu arada kaç gblık hdd kullanmaya başladın
  • arkadaslar seagate sata 2.5 luk 80 gb hard disk taktım cihaza ancak cihazı calıstırdıgımda recovery menuye gelıyorum ancak flash diskle dizin olusturup update 2.52 firmware ı dogru dızıne koymama ragmen karsıma "no applicable update data was not found " hatası gelıyo bu hata nedır nasıl aşabilirim bu sorunu acil yardımlarınıza ıhtıyacım var ustadlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.