Şimdi Ara

PS3 2.52 UPDATE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli Deil Sende Sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atl@s

o değil yarın bir gün kırılsa ps3,bu custom fw 1.50 ver. için falan diyip bizim cihazları elimizde patlatıcaklar

Aynen öyle!!!
    Asıl amaç bencede bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrum

arkadaşlar ps3 update yapmazsak, ps networke bağlanamıyoruz ya peki multiplayer oyunda oynayamazmıyız?

oyununa bağlı mesela pes 2008 psn de signed in olmayı istemiyordu oynayabiliyordun ama artık istemeyen kalmamıştır sanırım.
  • arkadaşlar divx desteği ile ilgili nasıl gelişme var ben tam anlayamadım.:?
  • ben yapmayı düşünmüyorum cstm fw bence 2.50 olarak çıkıcak yakın zamanda çünkü adamlar 2.50yi çözdü gibi artık.Buda büyük ihtimal onun açıklarını kapatmak için yapılmış bi update.
  • ya benim makinem pal ama ben bugune kadar hep us çektim nedense psn im us diye heralde

sorunsuz yükledim şimsdi yine us indiriyorum

neyse olmassa baştan indiririm artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

ben yapmayı düşünmüyorum cstm fw bence 2.50 olarak çıkıcak yakın zamanda çünkü adamlar 2.50yi çözdü gibi artık.Buda büyük ihtimal onun açıklarını kapatmak için yapılmış bi update.

+1
  • Yine güzel özellikler eklemişler valla. Helal olsun Sony e
  • update yapınca yüklü oyunlar, psn hesapları ile ilgili bir değişiklik olmaz dimi arkadaşlar. yani kayıtlı olan şeyleri kaybetmeyz değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

update yapınca yüklü oyunlar, psn hesapları ile ilgili bir değişiklik olmaz dimi arkadaşlar. yani kayıtlı olan şeyleri kaybetmeyz değilmi?

Ben daha update yaptım hiçbiri gitmedi. Hatta bende baya endişelenmiştim gitti gidecek diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

update yapınca yüklü oyunlar, psn hesapları ile ilgili bir değişiklik olmaz dimi arkadaşlar. yani kayıtlı olan şeyleri kaybetmeyz değilmi?

öyle bişey olmaz merak etme
  • evet us olmadı

şimdi tekrar indircem
  • Sabahleyin Tekken atayım dedim update istedi hemen PS3 üzerinden yaptım.

Nedense bazen hızlı yapıyor bazen çok ağır ama bu sefer şanslıydım anında update yaptı o arada traş oluyordum bi geldim PSN'de online olmuşum...
  • uk.playstation.com güncellemeyi duyurdu. Aşağıda duyuruyu ve PAL cihazlar için linki bulabilirsiniz.

Update features (ver 2.52) Find out what features are included in PS3 system software update 2.52.

An update to the PS3 system software was released on November 5, 2008. If you update your PS3 system, the system software version will be 2.52 and the following features will be updated. In order to download PS3 system software version 2.52, you will need a minimum 140Mb of free space on either the PS3 Hard Disk Drive (System Update) or on removable storage media (PC Update).

[COLOR="Red"]Main features in system software update version 2.52[/COLOR]

The playback quality of some PLAYSTATION 3 format software has been improved.
    A text entry issue that occurs when using the on-screen keyboard, USB keyboard or Bluetooth® keyboard with some PLAYSTATION 3 format software has been addressed.
    An issue that prevents proper display of video content recorded at 59.94 Hz on some TV models has been addressed.

PS3 PAL 2.52 sistem yazılımı [uk.playstation.com] [137,38MB]

• 137 mb lık update bıraz fazla degıl mı?
  • mkv desteği gelmedikçe tadı yok bu update lerin.
  • online oyun oynamak için mecbur yüklüyoruz yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: o1cay

137 mb lık update bıraz fazla degıl mı?

Zorunlu yükleyeceksin kaçış yok.
  • Bence rakam çok düşük çünkü kullandığım iPhone'a yeni bir FW yüklemeye kalktığımda 150 mb civarında dosya indirip kuruyorum. PS3 için bence bu rakam normal.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.