Şimdi Ara

PS3 2.52 UPDATE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 HDD'si üzerinden MKV oynatma desteği gelemez çünkü HDD dosya sistemi 4 GB'tan büyük dosyalara izin vermiyor bildiğim kadarıyla. Ortalama bir MKV film de bir dual DVD boyutunda olduğu için bu mümkün görünmüyor. Media Server olarak bu işlem yapılabilirse iyi olur tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

Divx 2-3 kişi tarafından çıkartılan bir format değildi.
    çıktığı günden beri sponsor destekleriyle bugüne kadar geldi ve sonunda codecleri playerlara kondu.
    Ama mkv'ler için durum böyle değil,
    direk SONY'nin ürettiği BLU-RAY'lari ripliyorlar.
    Sence SONY bu formatı destekler mi?

Mkv gelmese bile, divx alt yazı desteği şimdiye kadar mutlaka gelmeliydi.

Global anlamda satış yapan bir firmanın global mantıkla hareket etmesi lazım.

iyi diyorsunda SONY bu yani,
    bütün miillet mersine giderken SONY hep terine gitmiştir,
    millet SD kartları kullanırken adam Memory Stick diye bi format çıkartmıştır,
    millet DVD-miniDVD'lerle uğraşırken adam PSP için UMD çıkartmıştır.
    SONY hiç bir zaman global düşünmez,
    bu yüzden alt yazı desteğinin de geliceğini düşünmüyorum maalesef

• quote:

Orjinalden alıntı: joven

Ps3 altyazı desteği yanılmıyorsam var ama belirli kalıpları destekliyor yani bildiğimiz sub ve srt'ye destek vermiyor. Bunun pek çözüleceğini sanmıyorum. Çoktandır konuştuğumuz mkv ise pek legal bir format değil malesef. Neticede Sony'nin büyük bir medya devi olduğunu unutmamak gerek. Walkmanlerinde bile direk mp3 atma desteğini koyalı çok süre olmadı. Zaman lazım.

benim bildiğim desteklediği altyazı formatı yok ama
  • Yaw su update leri toplu olarak yapsa yetti yaw bi psn store agız tadıyla kontrol edemiyoruz
  • ya herkes altyazı desteği yok diyor ama ben psp için bi film çevirmiştim.yanında srt ile birlikte atıyorum.altyazı çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbjk

quote:

Orjinalden alıntı: joven

Ps3 altyazı desteği yanılmıyorsam var ama belirli kalıpları destekliyor yani bildiğimiz sub ve srt'ye destek vermiyor. Bunun pek çözüleceğini sanmıyorum. Çoktandır konuştuğumuz mkv ise pek legal bir format değil malesef. Neticede Sony'nin büyük bir medya devi olduğunu unutmamak gerek. Walkmanlerinde bile direk mp3 atma desteğini koyalı çok süre olmadı. Zaman lazım.

benim bildiğim desteklediği altyazı formatı yok ama

altyazı göster seçeneği var ama çalışması için altyazının gömülü olması gerek, nasıl yapıldığ forumda açıklanmıştı çok zor değil

• quote:

Orjinalden alıntı: chakir

quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

Benim içinde en önemli özellik mkv okuması olurdu kırılacağı yok bu aletin hiç olmazsa netten indirdiğimiz 1080p filmleri adam akıllı izlerdik ama @mrtbjk dediği gibi bununda imkansızlığı aşikar

mvk okuması bir yere kadar, bence asıl önemli olan altyazı gömmeden altyazılı seyredebilme imkanı. kaç güncellemedir umutla bekliyorum, tık yok.

fakat umudumu henüz yitirmedim

Doğru söylüyorsun altyazı desteğide önemli gerçi ben Türkçe dublajı iyi olan filmlerde dvd ile blurayripi aynı anda başlatıyor dvd'den Türkçe sesi 5+1'den alıyorum blurayrip olarak izliyorum tabi dediğim gibi dublaj iyi yapılmışsa...aslında ben dvi to hdmi kablo aldım full hd görüntü alabiliyorum pc üzerinden ama 720p filmleri anca kaldırıyor pc 1080p'de donuyor görüntü benim asıl istediğim 1080p filmleri rahatça izleyebilmek...

• herkes bir yorum yazıyor ama birde şunu düşünün alt yazı desteği mkv desteği diyorsunuz ama bence onların düşüncesi başka tabikide isteseler anında gelir istediklerinizin hepsi ama ps3 kırılma ihtimali le adamlar yavaş yavaş ekliyorlar kırılınca tercih yaptırmak için mesela kırıldı son fw şuan mizik dinlemek oyunla olmuyor adam dicekki ya bu özelliği kullanırsın yada netten ve yeni eklediğim özelliklerden mahrum kalırsın hepsini eklerse neden mahrum kalacaksın işleri ve düşünceleri bu saygılar sevgiler hepinize...
  • Divx altyazı desteği gibi destekleri Sony vermez. Buna en iyi çözüm linux yellow dog yüklemektir. Ben 2 aydır Ps3 sahibiyim bu yellow dog yükleme işine bir türlü cesaret edemedim.
    Ps3 ile doğru düzgün webde gezinebilen var mı arkadaşlar? Ben hdmi kablo ile ps3 ümü 32 samsung hd ready lcd televizyonuma bağlıyorum, türkçe karakterler çıkmıyor, boyut tam ekran olmuyor. Ben mi yapamıyorum diyecem ama sanmıyorum baya uğraştım. Sanırım linux vasıtası ile firefox yüklenince web de dolaşmak da daha rahat hale gelecektir.
    Ya cep telefonlarında bile daha rahat internete girilebiliyor, valla ps3 den nefret eder hale geldim!!
  • arkadaslar benım makıne ntsc-j 60 gb hangı lınkı ındırmem gereklı lutfen yardım
  • ben sorunsuzca yükledim, yalnız usb den yüklemenizi tavsiye ederim çok çabuk oluyor
  • Sanırım updatelerde bölge ayrımı yok ama emin değilim, genelde herkes bölgesine göre indiriyor. Senin de J versiyonunu indirmen gerekecek, ancak buraya koyulmamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluebest

Divx altyazı desteği gibi destekleri Sony vermez. Buna en iyi çözüm linux yellow dog yüklemektir. Ben 2 aydır Ps3 sahibiyim bu yellow dog yükleme işine bir türlü cesaret edemedim.
    Ps3 ile doğru düzgün webde gezinebilen var mı arkadaşlar? Ben hdmi kablo ile ps3 ümü 32 samsung hd ready lcd televizyonuma bağlıyorum, türkçe karakterler çıkmıyor, boyut tam ekran olmuyor. Ben mi yapamıyorum diyecem ama sanmıyorum baya uğraştım. Sanırım linux vasıtası ile firefox yüklenince web de dolaşmak da daha rahat hale gelecektir.
    Ya cep telefonlarında bile daha rahat internete girilebiliyor, valla ps3 den nefret eder hale geldim!!

+1.. Hocam ben indirdim "yellowdog-5.0-phoenix-20061127-PS3.iso" dosyasını 3.32 GB. Bilgisayarda duruyor öyle.
    Senin gibi bende cesaret edemiyorum daha doğrusu yapmak istiyorum çünkü boşa çabalayıp boşa zaman harcayıp boşa sinir olucam biliyorum.. ve tabi PS3 e daha fazla yüklenme me düşünceside var aklımda, Zaten yeteri kadar Saatlerce, bazen günlerce oynanan oyunlarla yoruyoruz aleti. Bide böyle "Deneme" amaçlı kurcalamamak lazım. Neden üstüne basa basa Deneme dedim; çünkü daha kesinleşen bi sonuç yok.. Yani biri çıkıp "Linux yada diğer PS3 için olan işletim sistemlerinde şu programı yükleyip, şunu şunu yaparsak altyazı gömmekle uğraşmadan, konvert etmeden, sanki PCmizde BSPlayerden .mkv izlermişiz gibi film izleyebiliyoruz arkadaşlar obareeey herkes bayram etsin" demeden bu Linux yada diğer işletim sistemleri ile uğraşmak boşa zamandır kardeş.. Biz yine PC leri LCD Tvmize bağlayıp BSPlayerda .Mkv izlemeye devam edeceğiz (MALESEF !) Ve şu cep telefonu örneğin cuk diye oturmuş.. PS3 Mkv ve internet konusunda sinirleri geriyor sanırım

• Ya arkadaşlar altyazi desteği geleli aylar oluyor 50den fazla film seyrettim altyazılı divx lütfen çıkan güncellemeleri dikkatli takip edelim,tabi bu bahsettiğim gomülü altyazı için geçerli aviaddxsub programıyla 2-3 dk içinde altyazıyı filme gomebilirsiniz.Forumda bu konuyla ilgili detaylı bilgi vermiştim ama hangi başlıktı hatırlamıyorum.
  • NTSC-J makinaya sahip olanlar update'in US versiyonunu yükleseler sorun olmaz değil mi?

Bir de bu konuda sözü geçtiği için sorayım. Hangi divx formatları çalışıyor acaba? Bazılarını çalıştıramadım PS3'te..ayrıca yapılması gereken birşey var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetce19

Ya arkadaşlar altyazi desteği geleli aylar oluyor 50den fazla film seyrettim altyazılı divx lütfen çıkan güncellemeleri dikkatli takip edelim,tabi bu bahsettiğim gomülü altyazı için geçerli aviaddxsub programıyla 2-3 dk içinde altyazıyı filme gomebilirsiniz.Forumda bu konuyla ilgili detaylı bilgi vermiştim ama hangi başlıktı hatırlamıyorum.

ustam gömülü altyazılı izlemek için altyazı desteğine ihtiyaç yok zaten milletin istediği gömme ile uğraşmadan direk destek
  • Bahsettiğim gömülü altyazı kalıcı değil ps3den seçim yapman gerekiyo ister altyazı gozukur ister gozukmez istersen bir kaç dilde olur ve 2dk nın kimse için bir problem olacağını sanmıyorum, çok kolay bi program. Ps3 un direk desteği bile olsa ben yine bu programı kullanırım altyazı buyukluğu,yer seçimi ve rengi ben sarı severim mesela bu gibi ozellikleri var.Ayrıca bu programda gomduğunuz altyazı bilgisayarda gozukmuyo sadece divx playerlarda gozukuyor.

Snowpower divx 3.1 ve üzeri versiyonları çalışıyor.
  • online için mecbur indirioz
  • güzel kardeşlerim pc de altyazıyı filme gömersiniz sonra ps3 de izlesiniz olu biter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyon23 -- 23 Kasım 2008; 16:57:39 >
  • Arkadaşlar nasıl yapıcaz bu updatei? Ben PS3 ile nete bağlanmayı beceremedim daha. Bağlanmadan yapılır mı bu meret?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.