Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CA Internet Security Suite 2009 ve CA Antivirus 2009 (90 Günlük Yasal Kullanım) ilk sayfaya eklenmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: énergy

BrooklynZU
    bitdefender internet security 2009 1 yıllık yasal key kampanyası var.link:http://www.securitasdirect.es/antivirus_gratis.html bu kampanyayı diğerlerinin yanına eklermisin?

Şuan sonlandı, lisans alıp kuran varmı? Nasıl?

• Ben lisansı aldım ancak kurmadım.Esasında kurmaya da niyetim yok ne yalan söyleyeyim.Yine kampanya ile verdikleri lisans anahtarlarını kara listeye alırlarsa diye korkmuyorum değil 2 kere yaptılar bu olayı.Zaten firewall u çok zayıf.Şu sıra Avast Pro ile ilgileniyorum.
  • McAfee Virus Scan Plus 2009 90 Günlük Yasal Lisans Kampanyası ilk sayfaya eklenmiştir
  • Avira Antivir Premium Security Suite 6 Aylık Lisans Kampanyası ilk mesaja eklenmiştir.
  • Üstad, Avast Pro'nun nesi ile ilgileniyorsunuz? Bir kampanya durumu falan mı var? Yoksa yeni bir özellik mi eklendi? Avast HE kullanıcısı olarak merak ettim..
  • Fazladan bir özelliği yok.Script blocker var bana göre fazla olarak bir de gelişmiş ayarlar.Onun dışında HE den farkı yok çok önemli olarak.Pro sürümünün orjinal lisansı geçti elime ondan kullanıyorum.Kimse beğenmez,kötüler,sallar durur ama 4.8 sürümünden itibaren Avast ı sevdim.Kullanmaktan da çekinmiyorum açıkçası.Dikkatli olmayan kişiye ne kullanırsa kullansın zararlı elbet bulaşır.
    Neden ilgileniyoruma gelince.Daha önce hiç bir avira bir bitdefender bir nod32 kadar uzun süreli kullanmadım.Memnun kalırsam sürekli kullanabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 12 Nisan 2009; 20:32:05 >
  • İlk sayfadaki Norton duyuruları arasında olan Norton 360 V2 nin 90 günlük kullanımı v3 olarak değişmiştir.Yeni sürüm olan Norton 360 V3 ü 90 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz.
  • Merhaba,
    4 gün sonra McAfee'nin kullanım süresi doluyor.
    McAfee'nin süresini yenilemek yerine KIS 2009 alacağım daha önce konuştuğumuz gibi.
    Fakat birkaç yerde BITDEFENDER INTERNET SECURITY'nin de iyi olduğunu duydum.
    BITDEFENDER'da tüm korumalar mevcut mu?
    Tavsiye eder misiniz yoksa direk KIS 2009 siparişi vereyim mi?

http://www.hepsiburada.com/bitdefender-internet-security-1yil-1-kullanici/productDetails.aspx?categoryid=144&productid=by3626
    http://www.hepsiburada.com/kaspersky-internet-security-2009-dvd-/productDetails.aspx?categoryid=144&productid=by1114

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 13 Nisan 2009; 18:32:14 >

• Bitdefender iyi güzel ama firewallu zayıf eğer internet security olarak almayı planlıyorsanız.Ayrıca silme işleminde de çok başarılı değil.Ama veritabanı çok çok iyi.Satın alacaksanız bu kesinlikle kaspersky olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Bitdefender iyi güzel ama firewallu zayıf eğer internet security olarak almayı planlıyorsanız.Ayrıca silme işleminde de çok başarılı değil.Ama veritabanı çok çok iyi.Satın alacaksanız bu kesinlikle kaspersky olmalı.

Herşey dahil bir çözüm aradığımdan dolayı öneriniz üzerine KIS 2009 siparişimi veriyorum.
    Okuduğum kadarıyla KIS 2009'da sezgisel tarama varsayılan olarak "açık" şekilde geliyormuş.
    Umarım doğru bir şekilde ayarlarını yapabilirim.
    Bakalım KIS, McAfee'nin bulamadığı hangi virüsleri bulacak.
  • Norton kampanyaları sona ermiş sanırım, bu yönde yazılar okudum...
  • Sona erdiğinde indirme linkleri çalışmaz veya ilgili sayfa kapatılır.Şimdi denedim.Hala indirilebilir durumda
  • @BrooklynZU,
    Avast bilgilendirmesi için teşekkürler...
  • Merhaba,
    2 gün önce KIS 2009'um geldi. 65 TL hepsiburada..
    Kaspersky sitesinden McAffee kaldırma aracını indirdim.
    McAfee'yi kaldırdım. KIS 2009'u kurdum. Kurulumu çok basit.
    Tam tarama yaptırdım. McAffee'nin bululamadığı bir virüs çıkmadı.
    Yalnız şu anda KIS 2009 default ayarlarda çalışıyor. Bu taramayı da default ayarlarla yaptırdım.
    Doctus'u altını üstüne getirdim ama net bir rehbere rastlayamadım. Şimdi sorum şu:
    Default ayarlardan hangilerini değiştirmem gerekir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

Merhaba,
    Yalnız şu anda KIS 2009 default ayarlarda çalışıyor. Bu taramayı da default ayarlarla yaptırdım.
    Doctus'u altını üstüne getirdim ama net bir rehbere rastlayamadım. Şimdi sorum şu:

Ben aylardır değiştirmeden kullanıyorum.
    öneri:

Virus şüphen varsa avira free yi indir. Kurarken antivirguard tikini kaldır(kaspersky ile çakışmaması için. Tarama sonrası kaldırabilirsin.

Arka planda çalışmıyor.

diğer zaralılar için 2. önerim asquared free (tarama amaçlı arka planda çalışmıyor?

Format sonrası KIS i kurduysan bunların hiçbirine gerek yok Kasperskyden kolay kolay bir şey geçmiyor!!

• Yok,Norton kampanyaları devam ediyor sanırım. Ben şu anda bile indiriyorum.Kuracağım birazdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

Merhaba,

Örneğin default ayar olarak "antimalware'de" "dosya ve bellek koruması"nda "performans" kısmında buluşsal analiz kapalı.
    Bunun gibi default'ta kapalı olan hangi ayarları açmam gerekir? Ve hangi ayarları açmamam (sistem yavaşlamasın diye) gerekir?
    BrooklynZU senin bir fikrin var mı bu konularda?

• Bende kurulu olmadığından menüleri ve ayarları hatırlamıyorum malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Bende kurulu olmadığından menüleri ve ayarları hatırlamıyorum malesef.

Anladım. Yine de teşekkürler. Doctus'u biraz daha kurcalıyım en iyisi ben.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.