Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

NIS 2009 win7 beta da sorunlar çıkarmıştı denemiştim ancak NAV 2009 da sorun yaşamamıştım.
    Onun dışında birçok yazılım windows 7 de çok rahat çalışıyor.En basitinden imzamdakileri kullanabiliyorum.
  • daha önce norton kullandım (türkçe) nortondan sonra kaspresky İnternet security kullandım, şimdide kaspresky kaldırıp
    Avira Antivir Premium Security Suite 6 Aylık Lisans Kampanyası (ilk sayfada verilen) bunu kurdum. sanırım içerisinde frewall mevcut yani ayrıca frewall kurmamıza gerek yok gibi görünüyor !!!

kurduktan sonra hiç bir ayarını değiştirmedim yani kurulumdaki ayarlarla kullanmaya başladım ayrıca bir ayar yapmamıza yada değiştirmemize gerek varmı acaba

ayrıca
    TÜRKÇE yaması mevcut mu. ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: gauche

windows 7 kullanıp, herhangi bir güvenlik yazılımı kampanyasından yararlanan arkadaş varmı

90 günlük Nis 2009 kurdum ama uyumlu degildi. sizlerin bir önerisi varmı arkadaşlar

Arakadaşım bende lisanslı NİS 2009 var o da sorun çıkardı.
  • Bitdefender'de kampanya yok mu?
  • Şu an için kampanyası yok malesef.2009 un betası için kampanya var ancak beta kullanmayı uygun görmediğimden eklemiyorum.İsteyenlere özelden gerekli linkleri atabilirim.
  • Bu arada avg i.s. nin kampanyası bitmiş açılan linkte avg free yi veriyor moderatorun haberine varsa yeni link verebilirmi
  • kaspersky internet security 2009 da bedava kullanım bittimi,linki göremedim sayfada..
  • 100 günlük kampanyası vardı sona erdi.
  • Avira için 6 aylık lisans kampanyası sona ermiştir.3 aylıklar devam ediyor.
  • mcafee nin 3 aylık lisansına girdim. ama sadece siteye üye oldum herhangi bi şifre falan vermediler. yardımcı olabilirmisiniz?
  • Lisans için bir sayfa gelmesi lazım ama gelmedi size sanırım.İlk sayfaya değişik linkler ekledim.Onları deneyin isterseniz.
  • McAfee Internet Security Suite laptop ile gelmişti..Çok memnun kaldım, süresi doldu şimdi de McAfee VirusScan® Plus kullanmayı düşünüyorum..1 yıllık 39 ytl.Gayet uygun.İlk defa virüs programına para vereceğim ama laptop'a birşey olsun istemiyorum o yüzden bedavaya kaçmayı düşünmüyorum
  • 39 YTL gayet uygun fiyat.Bence alınabilir.Son zamanlarda McAfee güzel işler çıkarıyor testlerde.Geçen sene düşüşteydi.
  • KIS 2009'da tüm portları takip et dedim. Network printerdan tarama yapamadım. Ben de default ayarlara geri döndürdüm.
  • Bitdefender Total Security 1 Yıllık Yasal Lisans Kampanyası İlk sayfaya eklenmiştir.
  • Avira Premium Security Suite 3 Aylık yükledim. Aşırı derecede memnunum.

Flash diskteki virüsleri affetmiyor
  • Ülke sınırlaması koymuşlar sanırım.Linki yeniledim.
  • Spyware Doctor'un 90 gunluk kampanyası uydurumanın onde gideni olmuş. Indirdim, kurdum bir guzel update ettim. 90 gunluk deneme sürümü yazıyor eyvallah dedim. taramamı yaptım, bir kaç dandik tracking cookie buldum, sil dedim , çat diye kayıt ol - satın al dalgası çıktı. Yani satın almadan silmiyor. Hadi yallah diyip, kaldırdım.
  • İşte bu programa bu yüzden bile güvenesim gelmiyor.Zaten bulduğu çoğu şey genelde cookie olur.A-Squared varken elimi sürmem açıkçası.
  • a-squared de dandik, saçma sapan bir program. avira ile tarattım temiz, spyware doctor ile tarattım temiz, kaspersky on demand tarama indirdim taradım temiz ama a-squared'e gore windowsun çoğu bileşeninde ( ör: calculator.exe ya da içindeki oyunlari ve bir çok win dosyasıı daha ) trojanlı.
    virustotale gonderdim bazı dosyaları, temiz çıktı. Şaştım kaldım bu a-squarede.. Soğudum programdan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 26 Mayıs 2009; 10:31:16 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.