Şimdi Ara

EFSANE LİNEAGE 2 SERVERI HANGİSİDİR ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
10.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADASLAR TARTISMASIZ EN ÇOK OYNANAN VE BİLİNEN EXTREME VE GERÇEKTENDE ETREME Bİ SERVERDI DÜŞÜK RATELİ SERVERLAR İÇİNDE BELKİ EN UZUN REVAÇTA KALAN BİR SERVERDI ESKI YILLAR
  • Eski mesajda da belirtmiştim L2xStaris ve L2xKastien. Son söz budur
  • Bana göre gelmis geçmis en iyi server l2dune du c3 server acayip zordu bn cüceydim serverda lvlim 56 di üstümü başımı b greyt yapmam bir ayimi almıştı ama server bomba sariyodu bn bole bir server daha görmedim hayatımda l2dune derim başka bise demem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehsett61

Bana göre gelmis geçmis en iyi server l2dune du c3 server acayip zordu bn cüceydim serverda lvlim 56 di üstümü başımı b greyt yapmam bir ayimi almıştı ama server bomba sariyodu bn bole bir server daha görmedim hayatımda l2dune derim başka bise demem

Low ratenin verdigi haz'a hasta olmussun. Sen. Ayni duygulari bende yaşadim zamaninda....
  • biraz öyle oldu sanırım ama server acayip sariyodu ya şimdi olsa en baştan başlardım yapardım charımı ah ne günlerde ortaokul 6. sınıfta başlamıştım oynamaya şimdi lise sondayım ah ne günlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geberik Gelin
    @KRHTH ey gidi günler eyyy!

Millet dandik serverde pvp yaptığını sanardı biz Gold'da iliklerimize kadar işleyen o pvpyi hissederdikAma özlemiyorum l2'yi bırakalı 4 ay oldu
  • extreme forever diyorum baska bisi demiyorum.Kastien de Dvc dibinde 74 lvl destroyer ile pt yapıp az sabahlamadım:).Size kısa bir hikaye anlatım.Sene 2005 gece saat 04 00 suları kasıyorum ama deli gibi bir arkadas geldi pt istedi aldım pt ye beraber kasıyoruz 6 7 kisi. Sordu bu nerelisin die turkum dedim vay anam adamda turk cıktı nasıl sevinmistim:) Konustuk sabah 7 8 e kadar kastık sonra 09 00 da bi mekanda bulusup kahvaltı ettik:D Ne gunlerdi be .L2nin kattıklarından guzel bir anı ve bu anıya ortak emre ve mujdata selamlarımı gonderiyorum:)
  • Efsane tabiki Extreme serverıdır bütün Türkler antharasda toplanıp yunanlılara ermenilere az saydırmıyorduk genelden. :D Hey gidi günler be... ne güzel günlerdi...
  • Kapanan her server efsanedir :D
  • Bravo Admin bey hem serverinizin reklamınızı yapıyosunuz, Hemde konuyu hortlatıyosunuz.. Eminim serveriniz çok iyi iş görür bu mantıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omenax

Eski mesajda da belirtmiştim L2xStaris ve L2xKastien. Son söz budur

staris le kastien zaten extreme serverlarıydı.
  • world c4 oldugu zamanlar tabiki
  • Arkadaşlar güzel bir server buldum galiba bu server 5 yıldır varmıs o serverin 5 yıllık oyuncuları var...Gerçekten güzel server ama türk pek yoktur...Bi tane türk gördümmü seviniyorum altın gibi mübarek :) Eger oynayacak varsa gelsin gerçekten kaliteli oyuncular var server h5...ve serverda hangi class daha iyi diye birsey yok her class iyi yeterki en iyi bildigin classla oyna...clan var lvl 7 şimdilik ama hergün gelistiriyorum yardım yok birileri gelsede yardım etse süper olur...Benim Nick J4F gelen olursa hertürlü yardım yapilir...
  • Bu arada serverin adresini vermeyi unuttum :)http://www.la2exilium.com/en/
    Good luck...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.