Şimdi Ara

EFSANE LİNEAGE 2 SERVERI HANGİSİDİR ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
10.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

char adim =EROS

banlanana kadar oynamiştim
  • eternal sin
  • infinity - erica kesinlikle bir numaradır.
    extreme - titan ve oyunu öğrenmeye çalıştığım 7x olan serveri
    synergy

gerçi toparlamak gerekirse interlude öncesi tüm serverlar. İnterlude olarak ise sadece infinity.
  • l2 gold
  • quote:

Orjinalden alıntı: bullgod

l2 gold

Nası için rahat ediyoda hortlatıyorsun konuları post kasmak için
  • C3 L2 Hobby 3x
  • eternal sin
  • bence extreme ve yıllarca toplistlerde birinci olan l2 dex romania server dır.donate yoktu.saçma enchantler yoktu.orjinaline en yakın serverdi.
    "dı" diyorum.eminim hala öyledir ama ben bıraktım oynamayı :)

http://www.lineage.ro/l2.php?page=news
  • Elite
  • droped

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02C99756-2 -- 5 Haziran 2015; 23:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray.gns

infinity - erica kesinlikle bir numaradır.
    extreme - titan ve oyunu öğrenmeye çalıştığım 7x olan serveri
    synergy

gerçi toparlamak gerekirse interlude öncesi tüm serverlar. İnterlude olarak ise sadece infinity.

Way vay kimler de gelmiş msg bile atmış
    Eskidik biz eray erica yı nerden bilsin bunlar ?Tarih oldu ama hala SS leri yıllarca devam eder torunlara bile gösteririz yeri geldiğinde
    (Sen düşün bakalım ben kimim

İnfinity - ERİCA Tabiki )

• Bnce en kral server loyal di l2 ye ilk olarak loyal ile başladım ve çok guzeldi
    Donate biraz çoktu ama yinede guzeldi ama kapandı
  • Ya L2 Türkiye oynayan varmı
  • bende l2 bartz da başladım c1 sürümü o zaman oynayan kaç kişi vardı bilmiyorum ama benim dediğim 2003 senesi felan o zaman bize c2 efsaneydi o serverda bizden başka türk yoktu benim bildiğim çünkü bütün serverı nerdeyse tanıyordum bütün yazıları okuyorumda siz benden çok daha sonra başlamışsınız şimdi başlıcam ama server arıyorum bulamıyorum 3X felan biraz eskiyim dicem ama baya eskiydim benim zamanımda aden den ötesi yoktu siz nereleri gördünüz kim bilir geçenlerde 10000X servera girdimde bi bakıyım dedim map a aman allahım yok böle bi şey + b grade giyene kral gözüylen bakıyoduk silahlara ne focus ne zart zurt vardı hatırlıyorumda enerji tüpünü felan bilmezdik para getiriyo die satardık soulshot bilmiyoduk vuranlar içinde vay anasını nasıl çakıyo diye adamları hayretlen izliyoduk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: muconex

Extreme C3 tabiki de bi cok oyuncuda bunu soyler cunku ozamanlar karikten baska gidicek bi yer yoktu ...butun server loa diye bi magrada takiliyoduk passo muhabbet filan saglam oluyodu oyuzden extremen yeri ayri bende ....yoksa server olarak cok kotuydu dagger lar mage ler kopariyodu ortaliği tabi bilmiyodiki millet ozamanlar nedir ne degildir ss bile otamatik yapmlari baya uzun sürmüştü parmagimiz kopuyodu be agridan ss yuzunden morarması da cabası

Aynen öyle...

extreme stariste oynuyodum bende c3te.. ama mükemmeldi ya... çok özlüyorum hala...

• ne extremesi ya loyal be :D ilk loyal fenaydi öle donate wardı ama llodybanks buff almayı bilmiyordu :D ozaman çok egleniyoduk gerçi ikinciside güseldi baya şey yapmıştım çok ugraşmıştım sonunda bi dynasty robe +10 almıştım 1 hafta sonra server kapandı :D sanırırm en az 20 doanetye oyunu biraktırdım sait baya küfür yemiştir ama adamlar bıkmıştı artık biri akıllıydı ally kurmak istedi bizde sonunda :D bence loyal ama massive de çok kötü bozmuştu artık bi kere o kadar emek boşa gitmişti nese bence en iyisi loyaldi
  • L2gold'un Eski Hali
  • extreme - tempest 5x de cok güzel turk arkadaslıgımız vardı 1500+ online 2003 - 2004 her gun 100 e 100 150 ye 150 savaşları yapıoduk
  • extremeye bir oyda benden (hey gidi titan hey ne gunlerdi ya)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teTa

extreme - tempest 5x de cok güzel turk arkadaslıgımız vardı 1500+ online 2003 - 2004 her gun 100 e 100 150 ye 150 savaşları yapıoduk

1-extreme tempest 7 x di
    2-1500 + online yoktu
    3-cok guzel gunlerdı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.