Şimdi Ara

EFSANE LİNEAGE 2 SERVERI HANGİSİDİR ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
0
Favori
10.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla arkadaşlar birçoğunuzun dediği gibi benim içinde L2Extreme ayrı bir efsane....l2x i c2 de açıldı ki o
    zamandan kapanana kadar oynadım ... sırf oyunu oynamak için okuldan kaçardım lise hayatımın içine ettim bu yüzden... inanın kapanınca büyük bi boşluğa düştüm ama ordan edindiğim türk olsun yabancı olsun bir sürü arkadaş bana kar kaldı....L2x ten sonra hiç bir serverda 5 günden fazla oynamadım... L2x ne kadar gelişmeleri geriden takip etsede herşeyden fazla orada ki arkadaşlık muhabbet ortamını çok sevmiştim....
    Bu arada belki tanıyanlar çıkar diye nickim ---> KampaTr , xxNoProblemxx, kardeşimin nick ---> Roxiiiii

klan --> UltimateBreak / Giran Castle

walla kapanması içime dert olmuş yazıyı biraz abarttığım için özür dilerim...

• quote:

Orjinalden alıntı: l2mania

Tabikide L2 Hobby c3 c4 ve sonra c6 oldu ama eskisi gibi degil :P

BireBir KatiLiyorum ama C3 kapantidktan sora bozuldu C4 dede oynadim ama bozdu
  • en iyisi l2 newage idi ilk oynadıgım l2 serverıydı c3 benim favorim bu ama en sevdigim serverdı keske hic gitmseydi :((
  • tabiki extreme..

7x Staris prophet 75 GeneraLs
    35x Kastien Hawkeye 80 iLayda ..

ne kadar zamanımı vermiştim starise 75 yapmak için hatırlamıyorum:)
  • !!! Abyys !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badonur -- 27 Mayıs 2009; 0:07:14 >
  • dragon network halen acik xD
    ama sindi donate patior serverde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

dragon network halen acik xD
    ama sindi donate patior serverde.

güzel bir mutant yada multi sublu charınız
    ve sa lı s silahınız , epic jewelleriniz ve en azından a grade bir setiniz yoksa dragonda bir hiçsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

quote:

Orjinalden alıntı: savaşzamanı

Ah be keşke açık olsa extreme titan ondan daha iyisini o tadı veren başka server görmedim. Ordaki ortam eğlence hiç bir yerde yoktu.

Katılıyorum acılsa yine başlarım eski ortamın yeniden kurulucağına eminim.

o biras zor.
  • dediğin şey biraz zor ama olmicak birşey değil... eski database ile gelse ne ala ama yeniden açılan bi serverde gene aynı oyuncular gelirler ki daha öncede oldu bunlar fakat eski zamanlardaki gibi muhabbeti sittin sene bulamayız artık.... ama ne olursa olsun gidip farklı bi serverde tanımadığın yüzlerle oynamaktansa daha önceden tanıdığın insanlarla oynamak daha iyidir...
  • ben extreme fln oynamadım ama buraya bi server daha eklemek istiyorum efsane olarak L2LoyaL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koroglu28 -- 27 Mayıs 2009; 13:17:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: strega

1-l2extreme (kastien)
    2-l2synergy
    [img=http://img229.imageshack.us/img229/9622/shot00036sq1.th.jpg]

İsim Aziz?
    Yaw bana l2extreme titan zamaninda oyunu ogreten abime slm yollamak istiyorum acap ne oldu :(k
    Msnde konusuyorduk Saniri officalde oynuyordu o ara Sr vardi adamda sr fanatigiydi
    1resmi vardi biraz sert bakisi vardi kutuphanedemi ne calisiyordu

msn de konuştuğun ve sr fanatiği kısmı bana uyuyoda..kütüphanede çalışmıyodum kastiende oynarken..
    isimde emre..

• ne yalan söliim çok soru sorduğun için seni engellemiştim:D:D özür dilerim..:D
  • quote:

ne yalan söliim çok soru sorduğun için seni engellemiştim:D:D özür dilerim..:D

• Bizde bu FBI yuzunde L2 Gold a baslayıp epey zevk almıstık ama Elite de oynadım . Ozamanlar harbi feci derecede noob tuk C3 ken oynuyodum. Daha bufları skilleri bilmiyodum . Tam komediydik. oyuna yeni basladıgım zamanlar en ahmak serverlar bile sarıyordu. Ama merak edilebilecek kesfedilecek seyçler azaldıgından pek sarmıyor. Arkadaslarla sarıyor sadece. Tek basına oynayınca bi ise yaramaz oldu L2 zaten online oyunklarında baslıca özelligi bu ya. Arkadasın olacak yarıs icerisinde olacaksın .
  • quote:

ne yalan söliim çok soru sorduğun için seni engellemiştim:D:D özür dilerim..:D

• Elite diyebilirim hatirladigim bi siege soyliyim 500 vs 500 rahat vardi diger parazit gezenlerle 100 desek bi siegede 1100 adam ama

ne varki serverda adene gidince milletin +22 lerden yada 25 lerden gozler bozulabilir donate orani orani % 500 asmis max donate +20 ama lafta tabi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: AŞKINN

en kral server BNB idi. 3x (efsaneler ölmez)

Evet Dostum Aynen Sana Katılıyorum Bnbde Yunanlılarla Kovalamaca Oynuyordum süperdi yaw Birde Tabi Extremeyide Unutmamak Lazım Benım İçin Kısada Olsa Buffer Charla Gelen geçen Türk Arkadaşlara Bedavadan Buff Vermeyi Kendime Görev Bilmiştim Gelen Giden İsmimden Benim Türk Olduğumu Çıkaramıyordu (Bir Zaman Sonra Donateden Bırakmıştım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaRg

Hey Gidi Günler Hey... Beki 1 yıldır oynamıyorum Lineage...Önce l2 Orjinal sitesinden müzikleri dinledim bayılıp gittim...Sonra eski mekanım forumdonanım'a eski günlerin hatrına bir bakayım dedim...Tanıyan vardır belki eski nickim gokberg di...Sınırsız ban yemiştim ama bunun üzerinden aylar geçti...Necrovirus bilir beni eskiden bi seni hatırladım...Ban yemeden bi gün duramazmısın sen derdin... Şimdi eskiyi çok özledim...Efsane tabikiki Titan...Herkes farklı yorumlarda bulunabilir ancak Titan yazmayan bir kişi ya Titan'da oynamamıştır yada ortam nedir görmemiştir...Ah Xtreme Ah...Ha bir de Echo vardı...X'ten sonra o gelir...Anlayacağınız şuan öss senem ve l2 imkansız...Ama merak etmeyin ünv. kazanayım veya kaybedeyim l2 ye yine yeniden dönücem...

Anaah gökbergde burdaymış naber aga beni hatırladınmı ben ıkhnaton (buffer):Dl2-extreme titanda senin clanda takıldık hani giran kalesi savaşı herolar falan hatırlarsın o ezik günleri (resmen cüneyt arkıncılık oynamıştık yaw)

• quote:

Orjinalden alıntı: HobHub

bana gore l2gold ama sahipligini ghost denilen gmnin yaptigi donemki l2gold

Katılıyorum hocam.Seni oyundan biliyorum.Ben WhitePrincess.L2 Gold = LEGEND!
  • Adı Üstünde L2 GOLD
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.