Şimdi Ara

EFSANE LİNEAGE 2 SERVERI HANGİSİDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
10.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre L2Extreme tabi artık o server yok..

https://forum.donanimhaber.com/lineageii-download-kurulum-uyelik-resimli-anlatim-server-l2extreme--5132212

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 20 Eylül 2024; 23:32:46 >

• Benim İçinde Extreme Titan Ozaman ki Günleri Çok Arıyorum...Nick Neydi Orda ve C Kaçta Oynadın?
  • Kardes cogunlukla İnfinity-Ericadır ama efsane kısıden kısıye deısır ben mesela en cok haz aldıgım ıkı server ınfınıty -erıca ve elite bi arada synergy cok sarmıstı ama benım efsanem erıca ve elıte ....
  • ben hiç oynamadim ama extreme serveridir çünkü buradaki eski üyelerin cogunlugu extremede oynuyordu
    çok ugrasmitim extremeden üyelik almaya ama başaramamıstım bende dragon serverine başlamıstım hala devam
  • Extreme tabiiki. Sonra newage gelir, Türk serverı. Bilen bilir
  • Extreme.
  • elite derim baska bisey demem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana gore l2gold ama sahipligini ghost denilen gmnin yaptigi donemki l2gold
  • Oynarken kapanan her server efsanedir,
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitx

Oynarken kapanan her server efsanedir,

• Newage ve Extreme ( titan )
  • quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Extreme de genelde Titan da oynardım o kapalı olduğu zaman kastien tempest filan takılırdım herkez gibi, Nick im SuperTurk idi C4 ve C5 de oynadım server kapanana kadar tamamen yani, bir sürü SS çekmiştim server dan ama format atınca gitti çok fazla Türk vardı pek çok kişi tanıdım serverda şuan nicklerini görsem tanırım yani Extreme de aldığım hazzı başka hiç bir server da alamadım bunu diğer arkadaşlarımda söylüyor elinde Extreme Titan server ına ait SS leri olan varsa lütfen koysun..

@tansubjk Senin nick neydi ?

Ben C3 Te ve C4 Dün Başlarında Oynadım Sonra Serverın Suyu Çıkınca Bırakmıştık Arkadaşlarla...

• quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Extreme de genelde Titan da oynardım o kapalı olduğu zaman kastien tempest filan takılırdım herkez gibi, Nick im SuperTurk idi C4 ve C5 de oynadım server kapanana kadar tamamen yani, bir sürü SS çekmiştim server dan ama format atınca gitti çok fazla Türk vardı pek çok kişi tanıdım serverda şuan nicklerini görsem tanırım yani Extreme de aldığım hazzı başka hiç bir server da alamadım bunu diğer arkadaşlarımda söylüyor elinde Extreme Titan server ına ait SS leri olan varsa lütfen koysun..

@tansubjk Senin nick neydi ?

Bende extremeden bırkac tane ss var sızın grupta deıldım ama extremeden ben o zamanlar asırı noobdum oyuna yenı baslamıs yenı yenı ogrenıodum dur bulup koycam ss lerı sonucta extreme...

• İşte bırkac tane ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 26 Eylül 2008; 15:33:58 >
  • Harbi noobmuşsun o zamanlar baksana skill bar dizişine
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

Harbi noobmuşsun o zamanlar baksana skill bar dizişine

Heheehehee ne dıyorum baba daha 50 lvldım class falan hakgetire o sekılde 50 lvl olmak olum gelmıstı bana demıstım ne zor oyunmus soradan orendık o zamanlar oynamayı hıc bılmıodum
  • walla bana gore l2 dragonlance pek fazla server oynamadım ama oyndklarmda enn iissi
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

Harbi noobmuşsun o zamanlar baksana skill bar dizişine

Bide sunu soylıyımde gulun bıras ben o ss de skıll barı o sekılde dızme sebebımı soylıyım bss yı otomatık yapmayı bılmıodum bı skılle basıodum bı bss ye o yuzden ole dızmıstım ..

Gerci ıkıncı ss de orenmısım ama deıstırmemısım alıskanlık olcak heralde ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 26 Eylül 2008; 17:19:37 >
  • l2 extreme server gerçekten iyiydi, sonrasında dragon server gelir.
    bende extremeden birkaç ss ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerevar -- 29 Eylül 2008; 3:07:34 >

• en kral server BNB idi. 3x (efsaneler ölmez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AŞKINN -- 29 Eylül 2008; 12:22:02 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.