< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Ben bu emülatörde bitirdim. 1080,30 fps de. Sonuçta paramızla bile aldırmıyor Sony Sistem gereksinimi kesinlikle 16ram ve 3060 mobile üzeri olmalı zira emülatör hayvan gibi sistem yiyor kesinlikle stabil değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 19 Kasım 2025; 13:45:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eneba da altlimitsiz kod var mı acaba |
|
|
AMD Ryzen 5 9600X | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Steam Deck OLED 1TB | LG 55" OLED C5 | Macbook Air M4 13"
|
|
bilgi için teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 19 Kasım 2025; 16:54:58 > |
|
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
|
Fallout 76 - V7V9Y-YJKJM-FYFFF-CYH9W-QT7MZ - Microsoft Store |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 19 Kasım 2025; 19:47:18 > |
|
vote kartımız her şeyde 33 e bastık, hak etti adamlar. müzikleri bile gece yatarken kafamda çalıyor. acting de tabi ki ben starr. jennifer çok ödül aldı biraz dursun. outer worlds 2 şahane rpg oradada ona verdik. kcd2 ye de verebilirdim ama combat yüzünden elim gitmedi. gerçi zaten kcd2 ye verecekler rpg ödülünü. ![]() |
|
|
|
|
Uzun zamandır dile getiriyorduk. Ben fifa/fc serisi için demiştim gerçi ama genel olarak nba, fifa, f1 ve amerikan sporlarıyla ilgili 4-5 yılda bir yeni oyun çıkarmalılar. Sezona özel dlc çıkarsın alan alır. Aoygun düzeninden vazgeçerler mi? Hayır. Deneme için yapmışlardır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
%100 scam ve hazır assetlerle yapılmış, ign nasıl koymuş bunu sayfasına Yürüyüşler hantal Yazı Tipi her Ortaçağ temasında kullanılan Yazı tipi Kan efektleri olmamış Hadi oyun Beta değil Alpha sürümü olsun fark etmez. Bir oyun tanıtılırken eğer karakter yürüyorsa %99 o oyun olmamıştır. |
|
deneme ya da satış stratejisinden dolayı değil anladığım kadarıyla, sıfırdan oyun geliştirmek istemişler (ya oyun motoru değişecek, ya da gelişim sürecinden memnun kalmayıp başa döndüler). bu da zaman alacak, 2026yı geçiş dönemi yapıp, 2027ye odaklanacaklar. oyunu yapan stüdyoyu satın almışlardı, kimbilir belki orada değişiklikler de olabilir. yani olay pek bizim istediğimiz nedenlerden değil. bu arada bu her sene çıkan oyunların menejerlik versiyonları komple patlamaya başladı. Football Manager 26 tarihinin en kötü çıkışlarından birini yaptı. Pro Basketbal Manager 26 satmıyor bile.. International Basketball Manager kepenk kapattı. F1 Manager serisi de durdu.. |
|