Şimdi Ara

Baymak Alıyorum Arkadaşlar....Bu cihazla ilgili Düşünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15 metrekare olan odama Baymak 9000 Btu alıyorum.Ionizerli ve 3 filtresi var.İlk başta Rubenis veya Americool alacaktım..Fakat arada az bir fark varken , güvenilir olan Baymak'ı alayım dedim..

Sizin düşünceniz nedir ?

Bu klimadan kullanan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 3 Ağustos 2008; 17:01:40 >

• var ama siz kafaya koymuşsunuz iyi klima almamayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gizimo

var ama siz kafaya koymuşsunuz iyi klima almamayı

Dostum anlatır mısın o zaman...

Çünkü hayatımda ilk kez klima alıyorum.Klimaya ayırdığım maksimum bütçe 600 lira.Koçtaşdaki eleman bana baya bir yardımcı oldu.Burada 9000 btu olanlardan en iyisi Baymak'tır.O fiyata 3 filtresi ve iyonizerli olan klima bulamazsınız , Teknik servisi iyidir , güvenilirdir vs.vs.

Ben hayatımda ilk kez klima alıyorum...o yüzden sizler kadar anlamam bu işten.

Senin bu klima hakkındaki görüşün nedir ?

• quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

Çünkü hayatımda ilk kez klima alıyorum.Klimaya ayırdığım maksimum bütçe 600 lira.Koçtaşdaki eleman bana baya bir yardımcı oldu.Burada 9000 btu olanlardan en iyisi Baymak'tır.O fiyata 3 filtresi ve iyonizerli olan klima bulamazsınız , Teknik servisi iyidir , güvenilirdir vs.vs.

ısıtmada kullanacaksan bu klima yetmez. 3 filtre dediğin bugün her firmada var zaten, o ionizerde lafta ve katalogta geçiyordur. ayrıca koçtaş ta zaten satılan klimalar ucuz klimalar, benim tavsiyem baymak alacaksanız illaki o odaya en az 12000 hatta varsa 16000 btu luk almanız.

• quote:

Orjinalden alıntı: ALKOM-ALARKO

quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

ısıtmada kullanacaksan bu klima yetmez. 3 filtre dediğin bugün her firmada var zaten, o ionizerde lafta ve katalogta geçiyordur. ayrıca koçtaş ta zaten satılan klimalar ucuz klimalar, benim tavsiyem baymak alacaksanız illaki o odaya en az 12000 hatta varsa 16000 btu luk almanız.

Oda 13-15 metrekare arası.Kışın ısıtmada fazla kullanılmayacak.9000 Btu fazlasıyla yeter dediler.

• Isıtmada kullanılmayacaksa ve izolasyon iyi ise yeterli gelebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko69

Isıtmada kullanılmayacaksa ve izolasyon iyi ise yeterli gelebilir.

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.