Bildirim
Tam pansiyon ne demek?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sabah ,öğle akşam yemeği var ama otel veya pansiyondan büfeden bir şey aldığın zaman aldığın şeyin ücretini ödüyorsun. Her şey dahil de o ücreti ödemiyorsun. _____________________________ Yanlış yapmayan insan yoktur. İnsanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle ölçülür. Einstein -
Tam pansiyon : Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği beleş demek.
Bu öğünlerden hariç , arada yediğin içtiğini cebinden ödersin.
En güzeli HD (herşey dahil), hatta imkanlar elveriyorsa ultra HD
_____________________________ "VAZİFEYİ İHMALE SÜRÜKLEYEN MERHAMET, MEMLEKETE İHANETTİR."
"SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK -
Hımm anladım. Peki bu öğünlerin saatleri mi olur?Açık büfe diyor saatini kaçırısam dışarıdan yiyecem demektir öyle mi? Örneğin gece karnın acıktı ne olacak sabahı mı bekleyeceksin.veya akşam yemeği saat 8 de ise gece birde acıkırım ben
vs. vs. srularr için kusura bakmayın ama kafama takıldı.
birde gececiyimdir geç yatarım saat ikiden aşağı yatmam gece büfeleri açık olurmu bu tatil köylerinin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ı|come|ı- -- 29 Haziran 2008; 3:01:57 >_____________________________ İNSANIN BİLMEDİĞİ BİR ŞEY İÇİN ""BİLMİYORUM DEMESİ DE BİR BİLİMDİR. (İbn_Mesud) -
sabah kahvaltısı öğlen yemeği ve akşam yemeği saatleri bellidir o saatlerin dışında acıkırsan veya susarsan aç ve susuz kaldın demektir
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: -ı|come|ı-
Hımm anladım. Peki bu öğünlerin saatleri mi olur?Açık büfe diyor saatini kaçırısam dışarıdan yiyecem demektir öyle mi? Örneğin gece karnın acıktı ne olacak sabahı mı bekleyeceksin.veya akşam yemeği saat 8 de ise gece birde acıkırım ben
birde gececiyimdir geç yatarım saat ikiden aşağı yatmam gece büfeleri açık olurmu bu tatil köylerinin.
Aynen öyle saatlerde istediğin kadar tıkın. Başak zaman yok ama...
_____________________________ |
-
quote:
Orjinalden alıntı: TwiNChiL
sabah kahvaltısı öğlen yemeği ve akşam yemeği saatleri bellidir o saatlerin dışında acıkırsan veya susarsan aç ve susuz kaldın demektir
Baba ne yaptın ya tatile mi gidiyoz öğrenci yurduna mı ben serbest takılmayı severim sabah kahvaltısı 9 da ise zınk dokuzda kalmak zor gelir bana.bu tatil köylerinde herşey dahil olayı yok mu?_____________________________ İNSANIN BİLMEDİĞİ BİR ŞEY İÇİN ""BİLMİYORUM DEMESİ DE BİR BİLİMDİR. (İbn_Mesud) -
quote:
quote:
Baba ne yaptın ya tatile mi gidiyoz öğrenci yurduna mı ben serbest takılmayı severim sabah kahvaltısı 9 da ise zınk dokuzda kalmak zor gelir bana.bu tatil köylerinde herşey dahil olayı yok mu?
Olmazmı ne kadar ekmek o kadar köfte
quote:
Baba ne yaptın ya tatile mi gidiyoz öğrenci yurduna mı ben serbest takılmayı severim sabah kahvaltısı 9 da ise zınk dokuzda kalmak zor gelir bana.bu tatil köylerinde herşey dahil olayı yok mu?
O'da öğrenci işi tatil zaten
_____________________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
quote:
Orjinalden alıntı: Doobly
quote:
dostum onu düşündüm öğünlerde iyice yemeyi ama benim bünye kaldırmaz bir öğünde çok aşırı yiyemem sık sık normal bi şekilde yerim yani günde 5 6 öğün falan yiyebilirim._____________________________ İNSANIN BİLMEDİĞİ BİR ŞEY İÇİN ""BİLMİYORUM DEMESİ DE BİR BİLİMDİR. (İbn_Mesud)
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Doobly
quote:
dostum onu düşündüm öğünlerde iyice yemeyi ama benim bünye kaldırmaz bir öğünde çok aşırı yiyemem sık sık normal bi şekilde yerim yani günde 5 6 öğün falan yiyebilirim.
Güzel kardeşim bende öle gitmiştim geçen sene hatta bizimkisi yarım pansiyondu ve hiç acıkmıyorsun emin ol öğünlerde biraz fazla ye gece bile acıkmıyorsun mesela bizim gittiğimiz yerde 22 çeşit peynir fln vardı süper bi mutfak ortamıydı biraz çok yiceksin sorun olmuyor_____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
quote:
dostum moralimi bozdun amaaa
_____________________________ İNSANIN BİLMEDİĞİ BİR ŞEY İÇİN ""BİLMİYORUM DEMESİ DE BİR BİLİMDİR. (İbn_Mesud)
-
tabi saatleri olur. Biraz daha ver her şey dahil al..
_____________________________ Yanlış yapmayan insan yoktur. İnsanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle ölçülür. Einstein -
TwiNChiL : Dostum sağolansın tecrübelerini paylaştığın için ben iki kişilik odalardan tutmayı düşünüyorum eşimle beraber gideceğiz ortam nasıldır hesaplı diyee merabaların ortasına düşmeyelim.seviye nasıl yani? _____________________________ İNSANIN BİLMEDİĞİ BİR ŞEY İÇİN ""BİLMİYORUM DEMESİ DE BİR BİLİMDİR. (İbn_Mesud) -
quote:
TwiNChiL : Dostum sağolansın tecrübelerini paylaştığın için ben iki kişilik odalardan tutmayı düşünüyorum eşimle beraber gideceğiz ortam nasıldır hesaplı diyee merabaların ortasına düşmeyelim.seviye nasıl yani?
Rica ederim
Bizim gittiğimiz yer antalyanın en iyi otellerindendi ağustos ayında gecelik fiatı 220 ytl ye kadar çıkıyor zaten türk hiç yoktu senin düşündüğün yer neresi baya bi tecrübem var otel ve tatil köyü bakımından
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
quote:
dostum moralimi bozdun amaaa
Pardon
_____________________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
yalovaya baktım yakın olsun diye 4 5 gece kalabilrim en fazla.yer burası
http://www.asudetatilkoyu.com/asudeana_tr.html
bide buraya baktım.http://www.fistiklicicekevler.com/
başka tavsiyen varsa alabilirim yalova olacak yalnız._____________________________ İNSANIN BİLMEDİĞİ BİR ŞEY İÇİN ""BİLMİYORUM DEMESİ DE BİR BİLİMDİR. (İbn_Mesud) -
quote:
yalovaya baktım yakın olsun diye 4 5 gece kalabilrim en fazla.yer burası
http://www.asudetatilkoyu.com/asudeana_tr.html
bide buraya baktım.http://www.fistiklicicekevler.com/
başka tavsiyen varsa alabilirim yalova olacak yalnız.
http://www.etstur.com/Tur_Tatil_Otel_Balayi_Ucak_Bileti/Yurtici_Otel_Tatil_Koyleri/Yalova
burasıda ii gibi 80 ytl diyor_____________________________
-
yarım pansiyon nasıl oluyor peki hem bu daha uygunmuş fiyatı _____________________________ İNSANIN BİLMEDİĞİ BİR ŞEY İÇİN ""BİLMİYORUM DEMESİ DE BİR BİLİMDİR. (İbn_Mesud) -
yarım pansiyonda öğlen yemeği olmaz onuda geçiştirirsin sorun olmaz öğrenci usulu en iyisi aslında antalya taraflarına gelebilsen süper uygun yerler oluyor ama
- popeyes patates baharatı
- endoskopi ve kolonoskopi yaptıranların yorumları kadınlar kulübü
- karizmatik erkek isimleri
- yeşil nasim
- penis nakli
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- çay bardağı emojisi
- discord açılacak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler