40 falan şınav çekerim durmadan ama barfiks çekemiyorum ne iş
Askere ilk gittiğinizde göreceksiniz barfiks çok önemlidir.Yada benim gittiğim yerde öyleydi hem acemi birliği hemde usta birliği olsun bu hiç değişmedi...İlk zamanlar sıfır barfiks çekiyordum ama şınavda sorun yoktu 30 altına hiç düşmedim...Usta birliğinde aşırı spor yapıyorduk şınavları saymıyorum bile ama 8-9 tanede barfis çeker hale gelmiştim.Vucudu alıştırmayla alakalı bir iş barfiks sürekli işler halde bulunacaksın.
kangal alır
bizim arkadaş var zayıf kuru ufak bişey adam 30 barfiksi rahat çekiyo
Kusura bakmayın ama 20-30 değil 70-80 şınav çektiğini söyleyen adamın 10 tane barfiks çekemeyeceğine inanmıyorum. Ya yalan söylüyordur ya da şınav çektiğini sanıyordur o. Uzun zaman önce de olsa bende gittim bir dönem fitnessa. Biraz fazla uçmuş millet.
Barfiks çekmeye alışık biri şınav çekmeye başlasa zorlanır. Aynı şekilde şınav çekmeye alışık biri de barfiks çekerken zorlanır. Çünkü her ikisinde de farklı kas grupları çalışıyor. Ama zamanla alışılır.
quote:
Orijinalden alıntı: 87akin-izmir
quote:
Orjinalden alıntı: Djmelih
50 şınav çekebiliyorum ama barfikste 20 yi geçemiyorum yaş 15
50 sınav ceken bırısı barfıxde 20 cekemez yalan söluyosun galıbaa yasın 15 daha nıce vucut yapmıs 20 yas gurubu arkadaslar nızamı 12 13 cekemıyor bak nızamı dıyorum yavas olucak salarken kendını tal salcan kendını kandırırsın ölee ayrıca barfıx asagıda görmus oldugunuz resımdekı gıbı olsaydıı ooooo ne dersenız ınanıırm esaz barfıx ıkı el arası 30 cm kadar mesafelı yapılır cekerken bılekler feryad eder ısınmaktan parmaklarını hıssedemessın
burdakı haraket barfıx dıye gecıyor ama temek calıstırma yerı kanat ve sırttır ust göuse cekme hareketıdır
bu hareketınde dıyer versıyonu su sekılde buda benım resımımdır örnek göstermek ıcın burada ıse enseye cekme tam bır sırt hareketıdır tabı kanatta calısır yanındaa
doğru anlamak için soruyorum.sen şimdi yukarıdaki asker elbiseli adam ın hareketine barfiks değil,böyle olursa 50 de çekilir 100 de çekilirmi diyorsun?
öyle diyorsan; Vay anasını koskoca tsk yıllardır bu barfiks dir diye milleti kandırmış.o kadar insan gelmiş geçmiş kimse anlamamış.olayı DH deki gobeller çözmüş derim.
75 kg,yim.
2-3 yil once, 30 şinav 60 kg
1 yil once 25 sinav 79 kg
Suanda 22-20 şinav. 75 kg
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme